Bemutatkozás

Szarvas Mici vagyok, így egyszerűen, becézve, és ha csak lehet tegezve. :)
Túl vagyok a negyedik ikszen, de lelkemben fiatalos hévvel élek, örök gyerek maradok úgy hiszem. Három fiammal, és az én Életem Páljával éldegélek egy szolnoki családi házban.
Végzettsége(i)m szerint lehetnék vegyész, kereskedő, vagy pénzügyi szakember. Kereskedő voltam is, illetve csak az voltam.

Harmadik gyerkőcöm születése után a nagy "semmittevésben" sokat agyaltam, hogy "mi legyek, ha nagy leszek", vagyis amikor letelik a gyes, és én itthon maradok a tudományommal és dolgozhatnékommal. Térültem-fordultam, és felfedeztem egy kézműves portált, ahol igazi iparművészek, és hozzám hasonló szárnyaikat bontogató kézművesek értékesítik alkotásaikat. Azonnal regisztráltam, majd ezt a blogot kezdtem írni, és kikötöttem a plüssfigurák készítésének kikötőjében, és összes micis önnönmagamat belevarrom az általam megálmodott dolgokba. Immár három éve elköteleződtem a "miciségeknek", akiket nagy örömmel varrok ki magamból. Ma már életvitelszerűen, saját műhelyemben, önálló vállalkozásban, nektek, "humorból, és szeretetből".