2012. augusztus 9., csütörtök

Életjel

Elhanyagolt blogok mindenhol, a blogger reggelente szinte üres, pedig követek nem is kevés odalt, és ha napokig nem kukkantok be, akkor sem találok eszméletlen mennyiségű bejegyzést.
Igen, a szabad gyököket elvonja sok más dolog, a sokszor emlegetett Facebook*, egyeseknél a Twitter**, aztán ott a Pinterest***, újabban, és elsősorban az okostelefonosoknak van már Instagram**** is, és ha mindez nem elég, akkor lehet játszadozni a Forsquare-rel*****, de gondolom elsősorban a nyár a bűnös. És hiába a sok mobil kütyü, amivel kivihető a szabadba a világháló, a fene viszi ki magával. Én persze a reggeli kávémat a kertben iszom meg, és az iPad****** kijön velem, belekukkantok, de különösen az utóbbi pár napban kiélveztem a reggeli hűvös szellőt, amint csiklandozza a nyakamat és vállamat, és örömmel tapasztalom, hogy bizony elkél a zokni a reggeli hűvöskésebb percekben. Gyorsan le is teszem az elektronikát, és kiélvezem a hangokat, a fuvallatokat, azt, hogy egyedül iszogatom a tejeskávét.
Közben az én blogom felett is elszálltak a hónapok, alaposan kiéheztettem, őt, és talán az olvasóimat is. Itt az ideje egy újabb fogadalomnak, ígéretnek, hogy igen, etetem a blogot, megosztom itt is a megosztanivalókat, leszek, jövök, létezerm.
Hát majd meglátjuk. :)

 

*Virtuális találkozóhely
**Mikroblog, ahol pár szóban intézhető el bármi
***Virtuális parafatábla, amire kitűzheted a legszebb dolgokat, és legizgalmasabb ötleteket a világból
****Telefonnal készített fotódat klasszul feljavíthatod valami szűrővel, és megoszthatod, és mindenki ámulhat micsoda profi fotós vagy
*****Bárhol is leledzel a világban, ezt is megoszthatod ismerőseiddel, legyen az világtáj, város, vagy konkrét helyszín
******Táblagép az Almától

5 megjegyzés:

 1. Ne csak igérgess!!! Olyan jó kis szívmelengető békeszigete hely ez, tessék ápolgatni :)

  VálaszTörlés
 2. Jajjj de örülök ennek az életjelnek :o)) Már nagyon hiányoztál! A FB eléggé távol áll tőlem, itt követlek, amikor van mit. Szóval én várom az újdonságokat. És egy kérdés: Folytatódik még "a játék" ?

  VálaszTörlés
 3. Nálam az Iwiw-től szállt el az agy. Hogy ott van mindenki, és mégsem tudok összehozni egy személyes osztálytalálkozót. Minek is az?! Nézzük egymást monitoron! 10 éve könnyebb volt, mindenki eljött! Most meg csak az a három ember jelentkezett, aki itt él a közelemben, szinte nap mint nap látjuk egymást. Azért ez elgondolkodtató, hogy a személyes találkozások, beszélgetések ideje lejárt. Miért jobb a személytelen (mondjam, hogy igénytelen?)?
  Egy éve nem jártam az Iw-en, és nem regisztráltam sehol másutt, megutáltam az egész virtuális jopofizást....
  Bocs, Mici, kibukott!
  Én nagyon várom a jelentkezéseidet, imádom a munkáidat!

  VálaszTörlés