2012. március 22., csütörtök

Tavasz a levegőben

Színkavalkád

Hány darab mi van a képen? És mi az, ami hiányzik a képről? És mire ide jutok az anyagos szekrény kinyitásától kezdődően, szerintetek mennyi idő telik el? Sacc/kb. :) Juhuhú, és ha tudnátok, hogy innen a végéig még mennyi, de azzal már nem fárasztanék senkit.
Ez készül akkor, amikor éppen nincs dolgom más, vagyis most ez nem készül. Ugyanakkor viszont folyamatosan napirenden van, mert nagyon szeretnék már csoportképet róluk, legalább is színenként egy példányról.

11 megjegyzés:

 1. Úgy látom szivárvány van készülőben, mondjuk úgy 20 db, és én a szabásból származó nagy marék színes szöszt hiányolom a képről - imádom a színes szöszöket - , meg esetleg a szivárványmanók fejecskéit. És ha abból indulok ki, hogy nekem mennyi idő lenne ezt a sok mindent kiszabni és a felét még össze is varrni, és mondjuk az tuti, hogy legalább kétszer olyan gyors lehetsz, mint én, akkor 3-4 órát tippelek, ha nem kell válogatni a színeket:) Jajj, nagyon kíváncsi vagyok, hogy valójában mi van itt készülőben:)Mindenféleképpen dokumentáld majd! :D

  VálaszTörlés
 2. a képről nekem te hiányzol! ezt tessék válasznak felfogni

  VálaszTörlés
 3. Bibepöcökök???? Imádom őket!

  VálaszTörlés
 4. A képen nyilván félkész Miciségek láthatóak, ez eddig könnyű. Pontosítani már nehezebb. A bal oldali szivárványos kupac valószínűleg valami tavaszias felindulást sejtet, a jobb oldali sok rózsaszín meg... malacokat? :o)Tavaszi szivárvány-malac-lepkék!
  De komolyabban, emlékszem egy egész színkörnyi manócipőre, amihez tervezgetted tulajdonosok készítését, szerintem most jött el az idejük.

  VálaszTörlés
 5. Te jó ég Mici! Hogy Te milyen csavarosan fogalmaztál!
  Nehéz kivenni a képről, merthogy nem nagyítható, de ha jól látom BibePöcök készül :O)
  Mégpedig 13 db rózsaszín és 20 db a szivárvány színeiben. Hiányoznak a kezecskéi, csápjai és szárnyai.
  Egy munkanapod szerintem kellett, míg eddig jutottál.
  Remélem hamarosan elkészülnek és sikerül egy csoportképet készítened ezekről a cukiságokról.

  VálaszTörlés
 6. Ha jól számolok, 20 színes és 13 rózsaszín Bibepöcök készül és szerintem a kezecskék hiányoznak... Az idő tekintetében a szabás-varrás szerintem legalább egy teljes napot vett igénybe...:)

  VálaszTörlés
 7. Ó, Mici! Ezzel nagyon megfogtál! Elsőre a szinesekről azt gondoltam, hogy hajak - összefogva, de aztán a mellette lévő kupacon mintha azt látnám, hogy inkább mégis filc - ott már összevarrva. Szóval talán kiscipő eljes készrevarrás előtt. Hány db? Öszeszen 100 db biztos meg van, és hogy mennyi idő? - biztos, hogy rengeteg - 2-3 nap teljes munkaidőben.

  VálaszTörlés
 8. BibePöcök, igen. 13 pink, és 20 a szivárvány színeiből. A kezek, és a szárnyak hiányoznak, és kb. 15 óra munka volt ez. :)

  Niki, ezek szerint én nagyon lassú vagyok, de azt hiszem inkább a sok kis kacskaringós csápocska a bűnös abban, hogy a 3-4 órába még a szabás sem fér bele ekkora mennyiségnél. Na jó, az talán igen. A színes szöszök meg itt gyülekeznek egy nagyobbacska vödörben, szóval vannak, de elszeparálva, mert én így szeretem.

  Zazám, én nem hiányzom a képről, ott vagyok az alkatrészekben, az általam szegett függönyben, az általam ápolt kis virágban, a kukucskáló mini maciban, és még az asztalban is, amit én raktam össze.

  Matuláék, a malaccal melléfogtatok, de a lepke stimmel. :D

  Na úgy látom megint mindenki ügyes volt, szóval mindenki elkönyvelhet magának egy piros pontot. :)
  Puszi is jár mellé!

  VálaszTörlés
 9. 27 db Miciség :) - azt hogy pontosan mi lehet remélem majd megtudjuk :)

  VálaszTörlés
 10. Na tessék Mici! Pont ezt akartam válaszolni, csak kicsit lekéstem! :-)))

  VálaszTörlés