2012. március 29., csütörtök

Nem is tudom, vagy igen?

Még tavaly év végén vásároltam az effektfonalaim mellett ebből a mohair-keverékből is. A színe fogott meg, de rögtön választottam mellé egy barnát is. Naná, hogy a zölddel kezdtem el dolgozni. Ez tényleg csak a saját szórakoztatásomra készül, horgolódik, mégpedig igen lassan, és nagyon bizonytalanul. Kár, hogy nem fotóztam a különböző állomásokat, mert volt ő már minden.
Először is a horgolt fejecskén kellett ugye arc, vagy legalább is orr, valami. Akkor véletlenül rápillantottam a nemezelőtűmre, és jött az isteni szikre, így lett neki nemezelt pofácskája, és akkor egyértelműen nyuszi lett belőle, de gondoltam nem baj, jó lesz húsvétra. Aztán rákerült a szem, aztán egy másik, majd a harmadik, negyedik, sokadik, de nem volt jó egyikkel sem, és félretettem. Időnként kipróbáltam rá szemeket, de egyik sem jött be igazán. Most újra kézbevettem, és úgy gondoltam, hogy ha kapna egy kis homlokot, akkor talán macisabb lenne, és ezek a bogyószemek is jobban mutatnak mint eddig bármi, de négyen négyféle lényt láttak bele, mackót senki. Igaz nincs még füle, és az adhat neki karaktert, de én most megint leblokkoltam. Remélem a testével nem fogok ennyit vesződni, csak már a fején legyek túl. :)

31 megjegyzés:

 1. Én,ahogy így hirtelen ránéztem,egy makimajomra gondoltam elsőként!:))

  VálaszTörlés
 2. Que lindo besos pasa un buen día

  VálaszTörlés
 3. Igen, igen , igen!! És egyértelműen maci, én rögtön láttam. Már most imádnivaló!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Édes vagy, hirtelen én is lelkes lettem, de aztán gyorsan elmúlt. Nem megy nekem a mackókészítés.

   Törlés
 4. Micikém nekem Ő egy oroszlánnak tűnik! Ha kap egy kivarrt kis orrocskát a pofikája középső bevágása felé, na és persze két fület, már bárki ember fia-lánya megláthatja!
  Puszi: Szilvi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oroszlánnak látta a bátyuskám is. De nem az, legalább is nem annak indult. :) De alakult már egy kicsit azóta.

   Törlés
 5. Én elsőre egy zöld báránynak gondoltam. :$

  VálaszTörlés
 6. Nekem inkább mikrofon fejű teve, vagy max majom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom, de látom, hogy norono - val egy rugóra jár az agyunk. Szerinte is teve.

   Törlés
  2. Nem tudom, de látom, hogy noronoval egy rugóra jár az agyunk, mert szerinte is teve. :)

   Törlés
 7. Mici, ez nagyon jó fej - bármi is lesz belőle. Én majmot néztem ki belőle, vagy polipot.

  VálaszTörlés
 8. Én belelátom a macit! Csak a fülecskéje sikerüljön!

  VálaszTörlés
 9. Hűha! Ez a "nozi" teszi karakteressé! Konkrétan engem egészen másra emlékeztet. :))

  VálaszTörlés
 10. Vicces figura lesz, az egyszer szent. Én most meglepődtem, amint írtad, hogy lesz teste, mert én azt hittem, hogy karakteres ... izé...fej és abból a lelógó két fonál a láb. Arra már csak cipőt kéne adni. Aztán mindenki annak láthatná, aminek akarná :)))) Nekem tetszik a habókos, Einsteines feje :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már van szemhéja, és így teljesen Einstein, mert pont úgy lefelé görbülnek a szemei. Kép később... :)

   Törlés
 11. én már csak lógó lábakat adnék neki :) esetleg pici testet, hogy a feje legyen hangsúlyos és úgy lógó lábat meg akkor kezeket is :)

  VálaszTörlés
 12. Mici lehet, hogy hülyeség de nekem rögtön egy cuki púpos teve jutott róla az eszembe.

  VálaszTörlés
 13. A leánykám nagy rajongód lett. Suli után szalag haza, s nézi Mici néni írt-e újabb posztot. Gyűjti a zsebpénzt, hogy újabb Miciséget vehessen magának.
  Mindegy mi készül éppen, csodálattal nézegeti képeidet, olvasgatja a bejegyzésed.

  Nekem ebből a beállításból inkább oroszlános, de hogy rettentő ügyes vagy, az vitathatatlan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Édes, írt nekem is, bár még válaszolni nem volt érkezésem, most meg már nem emlékszem, hogy hová is küldte az üzijét. De megkeresem, csak lanyhuljon a munka errefelé. :)

   Törlés
 14. isteni szerintem, nekem egy majom jut eszembe róla :)....tüneményes, gratulálok...

  VálaszTörlés
 15. Mici, kell neki egyáltalán test?? Ha kapna két nagy fület, meg valami feketét vagy rózsaszínt esetleg kéket az orrára így lehetne Képzeletbeli Barát - Zöldgombóc Géza.

  VálaszTörlés
 16. Ha kis kerek füleket kapna és a jelenlegi popsiorrára fent egy karakteres fekete háromszög orrot és kétoldalra bajuszszőr-pöttyöket, akkor egészen oroszlános lenne. A barna fonálból realisztikusabb lenne a sörény, de az almazöld oroszlán is szép oroszlán :).

  VálaszTörlés
 17. Én meg azt hittem barika. Mert egyébként meg lehet zabálni! Én sem bánnám, ha itt csücsülne az én billentyűzetemet is egy...a barik mindig aranyosak.

  VálaszTörlés
 18. Legyen ufó. Nekem nagyon ufós, mert zöldike.:)

  VálaszTörlés
 19. Nagyon édes, és fontolgattam sokáig mihez hasonlít, de talán a legjobb lenne, ha valami teljesen új és agyonszerethető Giciség lenne, nem túl nagy épp ölelni való Mackónak én sem nevezném, de annyira édes a kis szemecskéivel...

  VálaszTörlés
 20. olyanok vagyunk, mint a tojás reklámban a gyerekek, szinte mindenki mást lát benne :D egyébként ez egy borneói nagyorrú majom. nem? tényleg, miért kell hozzá test? olyan helyes így is!

  VálaszTörlés
 21. Ez egy gizmo, mindenki láthaja :D (a gizmo olyan lény aki nozizik, ezt még az öcsém mesélte rég. Neki meg van nózija így hát egyértelmű)

  VálaszTörlés
 22. Bevallom őszintén, én elsőre kacsának néztem...biztos a színei miatt...bár a bevágás az orrán (csőrén) egy kicsit megzavart :-)

  VálaszTörlés