2012. március 25., vasárnap

Legyen szemüvege

Okoska
Legyen, naná, ha a tulajdonosa is szemüveges. Nagyon lazán tudom rávágni mindenre, hogy persze, megoldom, aztán agyalok napokig, és erről álmodom, fő a fejem. És akkor szembejön velem egy lecsupaszított villamos vezeték, ami tudj'isten miért csücsül a szekrényemben, de erre tökéletes.
Nem Okoska volt az első szemüveges babám, hanem gy óvónéni "másolata", de őt már mutattam régebben. És persze születtek szemüveges darabok azóta többen is, a baj igazából most az, hogy elfogyott ez a bizonyos csupaszított vezetékem. És én biztosan rávágom lazán, ha okuláréval kérnek babát, hogy persze, de az agyam éppen úgy fog kattogni, mint korábban. De lesz majd erre is megoldás, mint ahogyan a szép lassan elkopogatott ingfarmerre is, ami szintén nagyon hiányzik a repertoáromból.

7 megjegyzés:

 1. Okoska helyes lett, felszabható farmeringet meg kis szerencsével találsz turkálókban. :o)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem nagyon jó lett !!! :)

  VálaszTörlés
 3. Hogy én mennyire imádom ezeket a kivillanó bugyingókat! :-) Nagyon édes Okoska és milyen cuki kabátkája van!

  VálaszTörlés
 4. Édes lett. :) nagyon tetszik, hogy iylen profin kidolgozott ruhákat készítesz. Gyerekkoromban volt egy babám hasonló szemüveggel. :)

  VálaszTörlés
 5. Szia Mici! Drótot lehet venni tekercsben, villamossági boltban kül. keménységben , színben ötvözetben. Sok sikert hozzá!

  VálaszTörlés