2011. október 28., péntek

Nem fotózok mindig, minden babámat. Többnyire olyasmit rendelnek tőlem, ami már volt, és már így is olyan rengeteg fotó van a képtáramban, hogy feleslegesnek érzem szaporítani.
De vannak olykor olyan darabok, amiket a szokásos átlaghoz képest is nehezebben engedek el, és muszáj, hogy maradjon róla legalább egy fotóm. 

Itt van most ez a türkiz lányka, aki picit más, mint az eddigiek, de annyira tökéletesnek érzem, hogy órák óta nézem, és nézem, és egyre nagyobb a késztetés, hogy a megrendelőnek készítsek egy másikat, és őt pedig megtartsam


9 megjegyzés:

 1. Á, inkább add nekem:-) Mondjuk, névnapomra :-)

  VálaszTörlés
 2. Vagy nekem a PIF ajándékra.Úgyis a türkiz a kedvenc.
  Bár akkor a türkiz macska még nagyobb lenne!:O)

  VálaszTörlés
 3. Annyira aranyos:) Jövő évre megrendelést mikortól fogadsz? (Februárban van a szülinapom.Gondoltam valami MICISÉGET kérek:))

  VálaszTörlés
 4. Tartsd meg Mici, tartsd meg! Én ki nem engedném a kezemből, ha az enyém lenne! :D

  VálaszTörlés
 5. :))) Hát igen! Néha én is így vagyok egy babaruhámmal... Amúgy tényleg tündéri a lányka!

  VálaszTörlés
 6. Hát igen... Valóban nehéz elengedni azt amibe apait-anyait beleadtunk és az eredmény is vonzza a szívünket. Imádom ezeket a lánykáidat, de hát nekem annyi lányom van, kell egy más nemű is. :))))

  VálaszTörlés
 7. Teljesen meg tudlak érteni! Nagyon pöpec! :o)

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű munka! Nagyon aranyos ez a baba,kár hogy a lányaim felnőttek,és unokám még sajnos nincs!!Annyira aranyos ,és többi is egyszerűen csak ámulok az ügyességeden és a kreativitásodon!!Most már többször benézek az oldaladra! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 9. Jááááááj az én kis szerelmem:)9Nagyon aranyos!!!!

  VálaszTörlés