2011. október 30., vasárnap

Napraforgó kis változtatásokkal

Renitens vagyok, ez már bizonyára kiderült mindenki számára. Szeretem ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan én akarom, szeretem, hogy ha éppen úri kedvem úgy tartja, akkor másmilyen islehet egy-egy baba színvilága, öltözete. Az előző bejegyzésben látott kék-türkiz manólányka nagyon jó példája ennek. A kérés úgy hangzott, hogy a türkiz manólány legyen, sőt fotó is lett csatolva, hogy pontosan melyik. És én attól eltértem, igaz a haj tekintetében ez egy egyességen alapult, de pl. a cipellő színe, és az organza fodor használata önkényes döntés volt. Jó elkanyarodni, jó egy kicsit kilengeni, mert ezek az apró változtatások segítenek ahhoz, hogy ne bolonduljak bele a sorozatgyártásba.

A kék lánykával együtt utazik ez a kis napraforgó kalapos leányzó is. Ő sem olyan, mint az első volt, nem olyan, mint amilyen a megrendelésben csatolt képen. Hasonló, de mégis más. Összehangoltabb, szebb, csinosabb, egyszerűen tökéletes.

Ő a második baba, akit szívesen megtartottam volna, mert minden részletében imádom. Szeretem a szépséges zöld anyagokat, amiből a ruhácskája készült, és tetszik a finom arcocskája, a csámpás lábai.


A fazonjában is van icipici újítás, mert pl. a levélruhácskákat eddig nem ráncoltam, de ez az apró kis nüansz nagyon sokat dobott rajta a szép kis masnival együtt.

A kalap most először sikerült úgy, hogy megkötő nélkül is biztonságosan megül a baba fején, és sokkal jobban hasonlít egy levágott virág fejére.

Én jobban szeretem az effekt hajakat, mint a fonálból felvarrt frizurát, ráadásul ez most kifejezetten finom, puha.
10 megjegyzés:

 1. Itt is írom, hogy kész, ettől beájultam és nagy szerencse, hogy már valakié, mert rögtön kértem volna. Hihetetlen jó lett!

  VálaszTörlés
 2. Napsugár a borús őszben! :O)

  VálaszTörlés
 3. So lovely your little flower girl!

  VálaszTörlés
 4. Egyszerűen tökéletes, minden kislány, és nem is olyan kislány álma. Remélem egyszer én is vásárolhatok majd tőled valamilyen gyönyörűséget Mici!

  VálaszTörlés
 5. Ez a kedvencem!:) Szívesen lennék a gazdija...:D

  VálaszTörlés
 6. Egy csomó manódat, babádat, lényedet láttam már, de szerintem ez eddig a leghelyesebb! Valahogy minden benne van.

  VálaszTörlés
 7. Locsoljatok fel!!! Teljesen odáig vagyok! Ő a leg-leg-leg.

  VálaszTörlés
 8. ez ISTENI ! ez a vigyor leírhatatlan! gratulálok, és ámulok, bámulok :)

  VálaszTörlés