2011. augusztus 25., csütörtök

Nézzetek inkább babákat

Mert ez a lényeg, a kis tünemények.


 A bíbor, és a lila hajú...
 

Őket szeretem, ők az én büszkeségeim, semmi pénzért nem mondanék le arról, hogy ilyesmiket hozhassak létre. Na azt már nem!

12 megjegyzés:

 1. mi sem szeretnénk, ha lemondanál róluk, és nem is kell!!!

  Nagyon édi lett ez a lila hajú baba, nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Szerencsére nem is kell lemondanod róluk. Sőt, csak győzd varrni őket :)Egytől-egyik imádom őket, és (a sajátjaimon kívül persze :) ők az egyedüliek, akikkel órákig el tudnék játszani, izé... már úgy értem a lányom :)

  VálaszTörlés
 3. Fel a fejjel!
  Hát igen, ezen látszik, hogy eredeti Miciség! Nagyon édes!

  VálaszTörlés
 4. Igy kell ezt csinálni! Bárki bárhogy késziti el úgy sem lesz egy se soha olyan jó és szép,mint a tieid.Örülök,hogy vissza tért a pozitivizmusod.Édesek lettek.

  VálaszTörlés
 5. Csak így tovább!!!
  Azért se add fel, ilyeneket úgy sem tud senki csinálni Rajtad kívül. Az én angyalkám azóta is az ágyam mellett van a polcon és vigyáz rám, még senki nem állta meg szó nélkül, hogy honnan van. Én pedig büszkén ajánlgatom, a selejt NEM KELL!

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy így döntöttél, csak így tovább :)

  VálaszTörlés
 7. Micikém!
  Ilyenek csak a Te kezeidb.ől kerülhetnek ki. Ez már MŰVÉSZET!
  Szép és derűs napokat kívánok;Erika

  VálaszTörlés
 8. Drága Mici!

  Plüss csak Tőled kell a gyerekeimnek! :) Senki mástól!- És ahol lehet Téged emlegetünk a kismamás, gyermekes körökben. Ha fel merted volna adni, hát én biztos Szolnokig utaztam volna! :) Téged, családodat, és a munkáidat, imádunk egy életen át! A munkáidban velünk élsz/ éltek a mindennapokban. És minden nap amikor rendezzük az ágyon a manókat, minden nap eszünkbe jutsz, és ez így megy már lassan két éve! Ezután sem lesz másképp! Csodálatos munkáiddal családunk részévé lettél! Soha nem feledjük, hogy az álmainkat váltottad valóra! És ehhez mindig hívek maradunk! :) Szeretettel gondolunk Rád/Rátok! Puszi Edina és az Enyémek

  VálaszTörlés
 9. Kedves Mici! Csak nemrég találtam a munkáidra, de nem hagyhatom őket szó nélkül. Egyszerűen elolvadok tőlük!!!! Szerelembe estem egy jó részével. Remélem, még sok hasonló manócska születik általad. Szép napot! Kriszti

  VálaszTörlés