2011. augusztus 26., péntek

Nem akarom elbízni magam

De amikor ilyet találok, akkor elgondolkodom, hogy áááácsi, rólam beszélgetünk? Egy orosz fórumban, ahol a híresen zseniális orosz babákhoz szokott szemek kitekintenek, és magyar művészként, mi több mágikus művészként emlegetnek, és olyan műalkotások közé kerülnek be az én babácskáim, hogy az állam akkorát csattant a padlón, hogy csak nnna. Na ilyenkor azért kezdem hinni, hogy amit csinálok, annak van értéke.
És mellesleg a cirillül leírt nevem igazán vicces a google fordítóval lefordítva. :))) Meg volt a mai napi nevetés, és rácsodálkozás. A napirend meg majd előkerül, de egyelőre nem tudok rátérni.

17 megjegyzés:

 1. Micikém, én nem csodálkozom, te meg csak bízd szépen el magad!
  Egyébként az utánad következő fotókon lévő baba...hát nem tudom, de erősen pedofil jellegű. De komolyan.:o(

  VálaszTörlés
 2. Haha, tényleg! De attól még szép. Hihetetlenül aprólékosak ezek, nem is értem hogy vágok a sorba, de a kommenteket is érdemes elolvasni. Hát nekem igazán jól indult a napom tőle. :)

  VálaszTörlés
 3. nekem ettől már nem szép, hiába a kidolgozottság:o(

  VálaszTörlés
 4. Hát én sajnos nem látom ezt most innen (a proxi letiltja... merthogy szeritne pornográf. lehet, hogy mégis igaza van Ritának :D), majd megnézem otthon, de szerintem is nyugodtan elbízhatod magad, valamint lehetsz magadra büszke :)
  (és még mindig nem adtam fel, hogy lesz majd egyszer pici sünim tőled :))

  VálaszTörlés
 5. Mici, ez nagyon szuper, és bizony nagyon megérdemelt elismerés. Önmagamat idézve:-): kevés olyan alkotó van, akinek az alkotásai egyszerre belső tartalmat és külső minőséget képviselnek, és Te az vagy.

  VálaszTörlés
 6. Sokan mondtuk már, hogy szuper vagy! Most láthatod oroszul is :)

  VálaszTörlés
 7. Mici, ideje volt egy jó dolognak, nem? Hát itt van, örülj neki! Egyébként tényleg vicces cirillül látni a neved, aztán a fordítás... a székről lefordítja az embert. A nevetés miatt :o)))

  VálaszTörlés
 8. Mici ez mesés te és babáid kincset értek! :)

  VálaszTörlés
 9. Teljesen jogosan kerultel oda :)
  A te kis Micisegeid sokkal egyenibb kulonlegesebb babak mint ezek az orosz csodaszep babak.
  Az a csunya mocsmodek holgy aki utanozza a babaidat most megpukkadhat az irigysegtol mert hiaba utanoz teged ot soha nem fogja senki jegyezni sehol.
  Csak egy gondolat : ugye minden babadra ra van varrva a te nevjegyed?

  VálaszTörlés
 10. Jaj, de jó ez, Mici! 1-2 éve még a magyar fórumon csodáltad a belinkelt külföldi oldalakat, most meg te vagy a csoda tárgya :) Légy csak nyugodtan büszke magadra, van mire, tudsz valamit, amit senki más, nagyon nagy dolog ez. Puszi.

  VálaszTörlés
 11. Kedves Mici, teljesen egyetértek az előttem szólókkal.Légy csak büszke magadra! Mi is azok vagyunk Rád!

  VálaszTörlés
 12. Gyönyörűek azok a babák, de szerintem nincs mit csodálkozni, hogy közéjük kerültél! :) Simán van helyed köztük. Örülök, hogy ilyen sikered van. :)

  VálaszTörlés
 13. Micikém!
  Legyél csak büszke magadra, és nekem a te babáid sokkal jobban tetszenek, lelkük van :))

  VálaszTörlés
 14. Mici!
  Vedd tudomásul, hogy túlnőttél az országunk határain, és nem akármivel!Rengeteg munkád van ebben, lemondás, bosszúság, öröm-üröm, élvezd kicsit :-)))

  VálaszTörlés
 15. Kedves MicikeTK!
  Nagyon-nagyon gratula!!!
  És nyugodtan varázsold el az egész világot ezekkel a gyönyörűséges miciségekkel, mert minket már úgyis sikerült!!!

  VálaszTörlés
 16. Csak ismételni tudom a többieket a babáidat illetően, de nekem sajna nem hozta be a gépem a belinkelt oldalt...pedig , de szívesen rácsodálkoztam volna!!! :(

  VálaszTörlés
 17. Gratulálok a sikeredhez, tüneményesek a babáid. (Amúgy cirill betűkkel helyesen így néz ki a neved: Сарваш Мици)

  VálaszTörlés