2011. augusztus 11., csütörtök

Jó kislány voltam...

legalább is gondolom ezért is érdemeltem ki ezt a színben harmonikázó harmonizáló főnöki karosszéket. Hatalmas, és kényelmes, és lehet benne hintázni, és egyszerűen csodaszép. Nagyon régóta szemeztem vele, de most nagyon akciós áron hozzájuthattunk, és mivel a legkisebbemnek kellett egy szék, így megvettük ezt nekem. Ne nézzetek furcsán, van logika a dologban, mert a gyerkőc megkapta az én kék székemet, ami valljuk be színében kilógott a műhelyképből, méretében pedig sokkal inkább igazodik egy 130 cm magas kis pálcikaemberhez.

11 megjegyzés:

 1. Hjaj, de szép! Én is szemezgetek ugyanezzel egy ideje....

  VálaszTörlés
 2. Ez a harmonikázó :) főnöki szék csuda jól mutat a műhelyben ... a képen úgy tűnik, pont olyan a színe, mint a falnak ..

  VálaszTörlés
 3. Azta!!! Hú, Mici, ez csodaszép! És hogy ilyen színben is lehessen kapni ilyen széket! Le vagyok nyűgözve!
  Még a munka is könnyebb lesz, meglátod! Használd egészséggel! :D

  VálaszTörlés
 4. Alkoss benne sok szép Miciséget. A színe valami csodásságos. Szeretem ezt a zöldet én is nagyon.

  VálaszTörlés
 5. Ezek szerint jó főnöke voltál magadnak :) Imádom ezt a színt, most ez a kedvencem, be is szereztem egy tucat ilyen nagyon zöld felsőt, meg egy táskát hozzá, meg fülcsit, hm... ha majd lesz műhelyem ilyen széket is keresek
  ;)

  VálaszTörlés
 6. Jaaa, és ezek után csodálkozol, hogy szembe ül veled a legnagyobb...:)????Szuper a szék, és kívánom, hogy sokáig tudd használni.

  VálaszTörlés
 7. Persze, hogy megérdemled! Csudiszép! Használd jó sokáig, alkoss benne szépeket!
  Cinella

  VálaszTörlés
 8. Ez valóban őszinte vélemény lesz: nagyoooon tetsziiiik! Örülök neki!!! Vagy örülnék neki? ^^
  (nemvagyokirigynemvagyokirigynemvagyokirigy) :D

  VálaszTörlés
 9. SZia Mici! Nagyon szép a széked!És csodásak a kis figuráid!Bevallom kicsit példaképemnek tekintelek,jó példa vagy nekem arra,hogy kitartó és kemény alkotómunkával juthat eredményre az ember!Nekem is van egy blogom(www.potiboldogsagboltja.blogspot.com) és érdekelne a véleményed!
  Már ha nem tartod tolakodásnak!
  Üdvözöl:Pöti

  VálaszTörlés
 10. Őszintén? Nagyon aranyosak vagytok... Te meg a pálcika:)))

  Ági

  VálaszTörlés
 11. Szia! Én egy éve nyűvöm, szintén a műhelyemben. Ugyanez, de a sóginőm ("Góré a csíkoséknél") kibulizott nekem egy bézs-fehér színűt tavaly. Én is nagyon szeretem... De praktikussági szempontból csináltam bele egy full pamut-gyapjú ülőpárnát. Néhány nap használat után rájössz, miért:-) (Napi 8óra folyamatos használat mellett.) És a következő lépés a futópad lesz, hogy ne csak ülj, hanem gyalogolj is picit ameddig a gép hímez (mondjuk). Legyél boldog és sikeres! Szép a műhelyed!

  VálaszTörlés