2011. július 7., csütörtök

A műhelyemre egy mostanság nagyon igen jellemző kép. Nem feltétlenül a káosz, és bár látszik, hogy idekapok-odakapok, de alapvetően rendszerezetten dolgozom. Külön kupacokban pihennek, és várnak sorukra a testrészek, külön dobozkában várnak a feldolgozatlan fonalak, és anyagok, mindennek meg van a helye. Ami feltűnt, hogy az energiaital, és a kóla főszereplő lett. Nem tudom, hogy ez jó-e, vagy sem, de befurakodtak az életembe. A reggeli kávé után sokszor úgy érzem, hogy igazán édeset tudnék aludni, de muszáj meginnom, mert ha kimarad, délutánra szétrobban a fejem. Az energiaital meg tényleg ébren tart. A kóla meg finom. Mmmm...
Az elmúlt napokban született mélázós bejegyzéseimet piszkozatba mentettem, mert nem akartam azt sugalmazni, hogy rossz passzban vagyok, mert ez nem igaz. De a sok pozitív megjegyzést el kellett tennem, hogy ha baj lenne töltekezni tudjak belőlük. Tegnap egy privát levél is csatlakozott a hozzászólásokhoz, ami megríkatott, mert annyira jól esett. És szeretném azt sugározni, amit a kedves levélíróm is látott rajtam, derűt, és nyugalmat. Mert alapvetően tényleg ilyen vagyok, és eddig sem azért látszott ez rajtam, mert ezt várjátok el tőlem. A sérelmeimet elraktam egy zsebbe, és tudom, hogy ott van, tudom, hogy fér még mellé, de megtanulom kezelni. Szóval köszönöm a kedves szavaitokat, és a tanácsokat. Egy részüket fogom hasznosítani, de mindenek előtt, bár nem akarok kőkemény üzletasszonnyá válni, azért megkeményítem valamelyest magam. :)

6 megjegyzés:

 1. 1. Először is, örülök, hogy a sérelmekkel kapcsolatban így döntöttél, mert nagyon nehéz volt olvasni a korábbi bejegyzésed ... és az a kár, hogy igazából, aki(k)ről - aki(k)nek szólt, azok szinte biztosan nem olvasták, nem is fognak tudni róla ... vagy nem is igazán érdekli őket, hiszen azért viselkedtek úgy, ahogyan ..
  2. Nagyon tetszetős a munkasarkod, biztos vagyok benne, hogy még nagyon sok boldog percet, órát fogsz itt eltölteni sokak örömére :) .. kellemes alkotást, sok-sok megvalósításra váró ötletet kívánok Neked,
  egy rajongó :)

  VálaszTörlés
 2. De édes az a pucér csaj ott a háttérben!

  Sem a kóla, sem az energia ital tem túl jó, de sajnos időnként én is élek velük, hosszú távon próbáld meg csökkenteni.

  Előző piszkozatba rakott bejegyzésedre nem írtam hsz-t, mert ugyanazt írtam volna le, mint a többség. Sajnos meg kell tanulni ezt is kezelni, mert vannak ilyen emberek is, és óhatatlanul belefutunk időnként. (én pénzügyesként gyakran)

  VálaszTörlés
 3. Mit káosz? Ez csudálatos rend!
  Én a bejáratott, rutinos, mégis jókedvű munkát látom benne.

  VálaszTörlés
 4. A cipellős fotód igazán nyári hangulatú. Jól fog mutatni a lényeid lábán :)

  "Egy részüket fogom hasznosítani, de mindenek előtt, bár nem akarok kőkemény üzletasszonnyá válni, azért megkeményítem valamelyest magam. :)"

  Helyes, helyes :) Drukkolok :)

  VálaszTörlés
 5. KÁOSZ? Hol? Látnád az én asztalom pedig ott csak ecsetek meg festékek vannak... na jó találtam egy ollót is...:)))
  Rosszindultat meg mindehol van. Az visz minket előre. A csakazértis! :) Ne foglalkozz vele komolyabban. Amíg egy gyerek mindegy, hogy 3 éves vagy 300 elmosolyodik és földöntúli boldogságot tükröz az arca a "gyermekeid" láttán addig mindegy, mit mondanak egyesek. És ez a lényeg. A mosoly.

  VálaszTörlés
 6. A zseb jó ötlet. Aranyos vagy, Mici! :o)))

  VálaszTörlés