2011. június 13., hétfő

Színváltozatok - 3.

Rózsabimbó is megszületett egy másik színállásban. Narancsos, és kekis színekkel, meg szöszi hajjal, ami természetes fénynél enyhén narancsos árnyalatú, amolyan rosszul sikerült festett szőke. :). A kék szem nekem kicsit kilóg ebből a sorból, de a kérés ez volt, és a szőke hajhoz mindenképpen kézenfekvő választás, összességében meg egyáltalán nem zavarja még az én beteges színharmóniát követelő ízlésemet sem.
Tetszik ez a lányka is, akinek barna hajú változatát a szemfülesek már láthatták a TV-ben, és az Üzletanyu konferencián.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a blogod és gyönyörű figurákat készítesz. Pasi létemre mindig is érdekeltek az ilyen témájú dolgok. :)

  VálaszTörlés
 2. Egy ilyen babát be kell nekem is szereznem....csere nem érdekel...bár a te miciségedhez képest én hol is vagyok....

  VálaszTörlés
 3. Észbontóan jó a csajszi, a rucijától teljesen oda vagyok!

  VálaszTörlés
 4. Már a hajfestés témánál magamra ismertem benne:),csak fiatalabb korosztály.A viccet félretéve nagyon édes lett!

  VálaszTörlés
 5. Zazáleánál írt mondataidnak örülök,nagyon!!!:
  "Lejöttünk róla. :) Mint valami szerről.
  Igen, Mici is lejött róla, akad más, ami hitelesebb, ami elfogadhatóbb visszajelzés, mert talán nem az a fontos, hogy egy adott rangsorban hol helyezkedem el, hanem a velem kapcsolatban állók szívében hol a helyem. Erre jó egy kedves levél, egy szép fotó, egy virtuális ölelés.
  Lehúzás? Szerintem is volt. Nekem bizonyítékom is van rá. :)"-----A szívükben hol helyezkedem el....EZ a legfontosabb!!!!!Puszi érte!

  VálaszTörlés
 6. Mammka, köszönöm! Nagyon jólesett, hogy ezt leírtad! :)

  VálaszTörlés
 7. Mici!!! Te megvarrtad a pótgyerekemet!!! Nézd csak meg ezt a posztot, Amelie a második. http://zsuzskavegyesboltja.blogspot.com/2011/05/egy-csokor-kisvirag.html
  Fantasztikus, megmutatom a mamájának, hátha kér belöle egyet plüssböl is, az eredeti kiadást amúgy is imádjuk! Ügyes vagy!

  VálaszTörlés