2011. június 25., szombat

...Etsy...

Na ez a baj velem, ha bóklászok a neten, mindig belebotlom valamibe, ami megtetszik vagy elgondolkodtat, és azonnal akarok mindent én is. Most pl. ezt az Etsy Shop widget-et. (Lásd a jobb oldalsávot.) Most ugyan éppen nincsenek termékeim az Etsy boltomban, mert ... mert csak. De azért is csinálok pár dolgot, és felteszem oda, csak hogy ebben a dobozban lehessen látni a kínálatot. Annyira jópofa.
És már csak azért is érdemes termékeket feltöltenem, mert ha van ott babám, vagy bármim, akkor annak van esélye olyan treasury-ben szerepelnie, amire nagyon büszke vagyok. És csak hogy legyen kép, kiteszem ezt a pár hónaposat, amit akkor nagy örömmel mentettem el, de elfelejtettem megmutatni.


Micsoda társaság!

8 megjegyzés:

 1. El nem tudnám képzeli, hogy hasonlókat varrjál. Habár érdekesek és némelyik íjesztő is, de ettől érdekesek. :-D A Tied nagyon kilóg a sorból egy egészen más stílus. Nem rossz, maradjon is ilyen Micis. Rögtön felismerhető, hogy kié.

  VálaszTörlés
 2. Légy büszke rá, nekem nagyon sokat jelent az ottlét...

  VálaszTörlés
 3. Itt egy link:
  http://www.craftcult.com/treasury_widget.php?ref=tw_link
  ha ezt használod, akkor "kultúráltan" meg tudod jeleníteni a treasurykat itt a blogodban... és a többieket is el tudod navigálni az ETSY-re:-)

  VálaszTörlés
 4. Sok színű ez az etsy, én csak néha-néha bóklászok, de ennyire nem ismerem, mint Te, ez hogy működik? Eladott termék fotót is be lehet tenni?

  VálaszTörlés
 5. Tyű pont ezt akartam írni....illetve azt, hogy a Tiéd a legszebb.:-))Igaz én "ehhez" nem értek, de némelyik /majdnem mind/olyan zavaros tekintetű....bár kétség kívül remek munkák.Igaz, én meg olyan "hagyományos" vagyok...:-))

  VálaszTörlés
 6. Ebben a társaságban nem is az a lényeg, hogy melyik kedves, melyik szép. Némelyik még ha ijesztő is, találok bennük olyan vonást, ami kedvemre való. Ez a csapat épp úgy sikerült, hogy nekem mindegyikük nagyon tetszik, és ezért megtiszteltetésnek éreztem, hogy ott lehetek közöttük.

  Colette, az a helyzet ezzel a képpel, hogy a tapasztalatom az volt a treasurykkel, hogy pár nap alatt elégnek, eltűnnek. És ilyenkor hiába linkelek, egy idő után nem vezet sehová a link. Talán ez már megváltozott azóta. Ami azt illeti, tényleg gyakran fedezek fel olyasmit, amire rácsodálkozom. A craftcult.com ki van könyvjezőzve nálam, de ez a kis dobozka is máshol tűnt föl, és tetszett meg, pedig amikor van termékem naponta megnézem a statisztikámat.
  Most egyébként arra (is) gyúrok, hogy az Etsyn való ottlét nekem is nagyon sokat jelentsen. Sokat is jelent, csak épp nem vagyok eléggé aktív. De legalább azt már tudom, hogy ez hiba. Fel fogom pörgetni, mert egyébként szeretem.

  VálaszTörlés
 7. Egyetértek Ritával, messze a te babád a leginkább ölelnivaló, legkedvesebb. :) És köszi az ötletet, már nekem is van ilyen dobozom, bár nekem is erősen rá kell gyúrnom az etsy-s jelenlétre, de valószínűleg semmi sem lesz belőle, amíg a kisfiam is nem megy oviba!

  VálaszTörlés