2011. június 2., csütörtök

Dobby?

Valami különös ok miatt nem tudom átcserkészni a képeimet a fotómasináról a laptopra, így olyasmit mutatok ismét, ami picit régebbi darab, és a facebook-on már debütált.
Ő itt egy Dobby-ra kísértetiesen(?) hasonlító lény. Persze a cél is ez lett volna, hogy hasonlítson, sőt. Nos, ilyen lett. Gondolom elsősorban a Harry Potter rajongóknak mond ez valamit, és sietve üzenem nekik, hogy terveim szerint nem lesz folytatás. Bár erős nyomást gyakorol rám néhány fanatikus rajongó. Ha valaha lesz is másik, akkor az első darab készítése során nyert tapasztalataim alapján teljesen más lesz a végeredmény, mert pl. ez a darab túlságosan tiszta, még ha próbálkoztam is a "koszolással".

15 megjegyzés:

 1. hát ez lenyűgöző, nem vagyok rajongó -igaz ellenző sem -, így nem ismerem a figurát, de ahogy varrva van, az alakzat, a formák, a karakter bámulatba ejt...zseniális!

  tetszenek az aranyos figuráid is, mert igazán egyediek és karakteresek, de valamiért úgy gondolom, nehezebb egy ilyen karaktert megformálni....

  VálaszTörlés
 2. Dobby-t like-olom, de azt, hogy nem akarsz többet készíteni: nem annyira :( Jófej lett, nah...

  VálaszTörlés
 3. Pedig biztosan nagy sikere lenne..

  VálaszTörlés
 4. Óh anyám! Ha csak ezen múlik, akkor szívesen megdagonyáztatom itt előttünk a sárban! (márha cserében kapok egy ilyet! :P És nagyon édes, és hogy értsd a dolgot: debütált a fészbúkon én meg után róla álmodtam....)

  VálaszTörlés
 5. Ez egyzserűen tökéletes, pedig én igazán elfogult Potter rajongó vagyok.

  VálaszTörlés
 6. Na Mici !


  MOST MEGEMELEM A KALAPOM!!!! :)

  már a süni/angyalkáknál is rezgett a léc..

  de ez egy csoda !!!

  FANTASZTIKUS ! :)

  VálaszTörlés
 7. Elképesztő vagy! Leesik az állam.... :))

  VálaszTörlés
 8. Nem semmi figura! Nagyon ügyes vagy! Írtam neked emailt. :)

  VálaszTörlés
 9. Kedves MicikeTK
  Én Harry Potter rajongó vagyok gyerkőceimmel együtt, és egyöntetűen megállapítottuk, hogy nagyon jól sikerül a házimanód! Teljesen rá lehet ismerni Dobbyra. Szerintem még Amerikában is árulhatnád az új Harry Potter kalandparkban, biztosan vennék, mint a vajsört.

  VálaszTörlés
 10. Nem vagyok nagy filmrajongó, de az idóta Dobbyt nagyon bírtam... ez PONT olyan bandzsaképű, de tényleg gyanúsan tiszta... olyan klón lehet, aki a tisztaszéprendezett otthonok és kedves családok házimicsodája :)

  VálaszTörlés
 11. Aranyosak vagytok, jó volt olvasni a kommenteket.
  Vanessza, a teázást lehet, hogy megpróbálom, de lehet, hogy eleve egy drapposabb anyaggal próbálkozom majd, mert ő annyira hófehérnek látszik.

  VálaszTörlés