2011. május 10., kedd

Még egy kis szavazósdi, meg riport, és meglepi

A Gazdagmami.hu oldalra felkerültek a riportok a döntőbe jutott tíz versenyzővel. Nézzetek be, olvassátok el őket. Az enyém itt található. A riport végén ott a link, amivel a szavazáshoz lehet lépni, és aki még nem tette meg, akár nyomhat is egy lájkot.
Én egyszerűen el vagyok ájulva ettől a hatalmas összefogástól, amit tapasztaltam, hihetetlenül sok segítséget kaptam tőletek. Egy icipici támogatást kérek még, már csak bő másfél nap van, és bár jelen állás szerint első helyen állok, az elmúlt nap tapasztalatai azt mutatják, hogy nem szabad hátradőlni, sok-sok szavazat kell még ahhoz, hogy tényleg nyerhessek.

Az előző posztomban felkínált lehetőség él, és mindenki aki bárhol, bármit megosztott az üggyel kapcsolatban, kérem, hogy ott kommentelje ezt nekem, hogy ne kelljen keresgélnem.

Hogy kép is legyen, mutatok nektek valamit. 

 Egy kedves törzsvásárlóm, aki már két manómnak adott otthont, olyannyira beleszerelmesedett a teremtményeimbe, hogy ráérő idejében rajzolgat, és mivel kellőképpen inspirálólag hatnak rá az én dolgaim, a ő kezei közül ilyesmik bújnak elő.
Én meg az ő rajzaiba lettem szerelmes, és egy közös projektet tervezünk, amiben Katié lesz a főszerep, és logót fog nekem rajzolni.


4 megjegyzés:

 1. Mici!
  Nagyon teszik az interjú.Őszinte,mint amilyen Te vagy. Én mindenkit buzdítok a környezetemben.Remélem,sikerül nyerned. Minden jót! Értesíts,ha Bp-en vagy. Szép napot! Erika

  VálaszTörlés
 2. Mici megosztva, lájkolva minden fórumon ahol csak vagyok!!!
  Nagyon szurkolok Neked:))))

  VálaszTörlés
 3. Mar a masodik helyen allsz :)
  Baratnoim is mind rad szavaztak ,ami teljesen ertheto

  VálaszTörlés
 4. Mici gratulálok! Úgy örülök, hogy sikerült az első helyet elérned! Nagyon,nagyon, nagyon megérdemelted!
  :-)))))

  VálaszTörlés