2011. április 18., hétfő

"beGoubázódtam"

Vagyis is Goubáztam. Kis létszámú, színes csapat jött velem,  pl. ez a kis bari, aki némi szépészeti beavatkozáson esett át, legalább is a szabásmintáját illetően, így egy kicsit barisabb, és bájosabb lett.
Megint egy olyan hét állt mögöttem, ami kifejezetten zűrösnek mondható. Hiszti, munka látástól vakulásig, logisztikázás, egyebek. Szerencsére most a kötelező sallanggal, úgy mint névjegykártya, szórólap, stb nem kellett foglalatoskodnom, de volt helyette más, tehát volt okom arra a kiborulásra, ami szombat éjszaka következett be, és meghiúsulni látszott miatta a másnapi vásározás.

Egy fotó a már nem teljes csapatról. Az egyik nagy röhögés tárgya a türkiz manó, akit kikapott a vásárló a tömegből, és közölte, hogy neki ez az autista arcú manó kell, mert ez pont olyan, mint ő. Első látásra szerelembe zuhantak.
A másik a rózsaszín hajú angyalka, akit agyhalott tekintetűnek titulált egy néni, majd nagyon megszeretgette.
De a pólyásokat is élvezettel csomagolták ki, be, és naná, hogy mindenki a pöcörőt kereste. Kénytelen leszek férfivá tenni az összes pólyás kisfiút.
És mindenki a süniket hiányolta. Nos, igen, talán majd legközelebb.


Igazából az agyhalott én voltam, mert az elmúlt három napban össz-vissz 6 órát aludtam, amit a kép tanúsága szerint a vásárban pótoltam, legalább is részben. Azt mellékesen jegyzem meg, mert nem látszik, de éppen beszél hozzám valaki. No komment. :)
De itt és most mindenkitől elnézést kérek, aki megriadt a látványomtól, ott a vásárban, vagy itt most ezt a képet nézve. Azért ennyire nem rossz a helyzet alapjáraton. :D
De tény, hogy a napokban túlhajtottam magam, és mindezt megfejeltem egy pár órás veszekedéssel és sírással, csak hogy tutira jól nézzek ki a vásárban. :D


Volt segítségem is, a nővérkém személyében. Nála infantilisebb csajszi nincs a világon. Az én figuráim jó társaság a számára, imádja az ilyen cuki puhaságokat, folyton vigyorog, és folyamatosan osztogatta a reklámanyagot. Marketingből jeles. Én szeretek meghúzódni a portékám árnyékában, de ő ajánlja, és bizonyítja, hogy 40 felett sem ciki babázni.
Ha jól megnézitek a képet, van ott egy kis vöröske, őt íjjal, nyíllal kérték, és van egy zöld hajú angyalka, akire a türkiz manó új anyukája azt mondta, hogy osztogatja az áldást.Kedves virtuális ismerősök is jöttek, volt akit már messziről felismertem, volt akit csak akkor, amikor bemutatkozott, és volt aki ajándékot hozott. Ez mindig jólesik, hiszen ajándékot kapni jó. És amikor valaki azért ad nekem valamit, mert korábban kapott tőlem egy apróságot, vagy segítséget, azt még értem is, de amikor a vásárló fizet, majd elővesz egy meglepit, amit szeretettel készített össze nekem pusztán azért, mert vásárolhatott tőlem valamit, azon mindig meglepődöm. De itt is és még egyszer nagyon köszönöm!
Összességében tehát jól elszórakoztunk, és egy kicsit a WAMPra is átsétáltunk, ha már volt ki őrizze a portékánkat. De hogy ott mit csináltunk, arról majd más számol be, ha akar. ;)
És bármennyire is gyilkos a vásári készülődés a meglévő rendelések mellett, azt tervezem, hogy havonta egyszer megyek, és viszem a miciségeket.

13 megjegyzés:

 1. Ez a bárányka a legcukibb, amit valaha láttam. Nagyon helyes lett!

  VálaszTörlés
 2. pont most hivatkoztam Rád vásárral kapcsolatban, de nem linkeltelek, bocsánat...

  A vidám miciségek mellett valóban nagyon kontrasztos a szomorúságod... őszintén remélem, hogy már a múlté!

  VálaszTörlés
 3. Ó, nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült, igazán megérdemled.

  VálaszTörlés
 4. A párom szerintem azóta is azon röhög, hogy kvázi ugrálva loholtam vissza hozzá, hogy "lesz süniiiim!" még ha várni is kell rá :)) Köszönöm, hogy élőben is megfogdoshattam a csodaszép műveidet, megyek máskor is :)

  VálaszTörlés
 5. Végig mosolyogtam a beszámolót :-) Élmény lehetett ez a vásár, akkor is, ha szét voltál csúszva. További sok sikert kívánok!

  VálaszTörlés
 6. Vinni is kell, hisz így ismerik meg ezeket a bájos figurákat. További sok sikert és eladott "miciséget" kívánok

  VálaszTörlés
 7. csodalatos lett a barika a "szépészeti beavatkozás" utan , ambar elotteis zabalnivaloan gyonyoru volt :)
  Juniusban hol lesz vasar ahol ott leszel ? Szeretnek menni megcsodalni kozelrol ezeket a leirhatatlanul gyongyoru figurakat.

  VálaszTörlés
 8. Kedves Mici!

  Nagyon szeretem olvasni az írásaidat. Mindig meg tudsz mosolyogtatni. Én nem csodálom, hogy még a vásárlóid is ajándékokkal készülnek neked, mert megérdemled!
  Kívánok további jó munkát, és jó vásárokat!
  :)

  VálaszTörlés
 9. Hol volt ez a vásár? Én is szeretnék miciséget haza hurcolni. Bár igaz, hogy a lányom kezibe ragadna bele. A pólyásoknak igen is kell szerszám, elvégre ma már nem lehet becsapni a gyerekeket. És a testvérednek igaza van én is 80 éves koromig akarok babázni.:D

  VálaszTörlés
 10. Mekkora jók így együtt, apám:) vér profi és ez a bárányka, nekem ő a favorit!

  VálaszTörlés
 11. Kedves Mici!
  Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Neked szeretettel!

  VálaszTörlés