2011. február 27., vasárnap

Huncutka akár a tiéd is lehet

A kis lila angyalka után gyorsan megcsináltam ezt a huncut kis vöröset is. Valahogy én rögtön beleszerettem az angyalgyártásba, és mivel készültem a Babavarrós fórum találkozójára, evidens volt, hogy őt viszem cseretárgyként.

Sajnos néhány baripötty belezavart a tervbe, így ittmaradt a "nyakamon" ő, a Nr.2-es angyal, Huncutka. Ezért aztán arra gondoltam, hogy egyrészt a babásoknak megadom a lehetőséget, hogy hozzájuthassanak, másrészt mivel volt itt blogszülinap, meg számforduló, meg évforduló, meg sokegyéb, ami fölött szépen átsiklottunk, megadom a lehetőséget nektek is, hogy legyen egy saját angyalotok tőlem.
Nem ám csak úgy, tennetek kell érte. Szülinapi jókívánságoktól eltekintek, de pár sorban leírhatjátok, hogy miért, hova (polcra, íróasztalra, ágyikóba,...), és kihez (saját birtokban maradna, gyerkőcé lenne, tesóé, anyué...) kerülne, ha Fortuna hozzásegítene benneteket.

Szóval sorsolok a kommentelők között, de először is szépen sorban felírom ide a babatali résztvevőinek neveit, ők ugyanis  hozzászólás nélkül is esélyt kapnak. (Ha írnak is ide, akkor megduplázzák esélyüket!)

1. Pjulcsy
2. Aledi
3. Berthe
4. Stigglinc
5. Kaoka
6. Pági
7. Camea
8. Zöldtengerszem
9. Ahama
10. Amaranta
11. 36Évi

A kommenteket március 10-én este 22 óráig várom.
A sorsolás eredményéről március 11-én számolok majd be.
Köszönöm, ha velem játszol!

140 megjegyzés:

 1. De tündér vagy!
  Én önző lennék és saját magamnak akarnám az angyalkádat. Ciki?:)

  VálaszTörlés
 2. Én is szeretnék egy angyalt, ha nem is ezt de remélem csinálsz majd nekem is egyet! Irtam mailt is, nagy feladata lenne, Dórimra kellene vigyáznia! :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Mici! Mit mondjak erre, már megint egy tündéri figurát találtál ki.:-) Ha már ilyen gyors voltam, akkor had mondjam el, mániákus angyalkagyűjtő vagyok. Hogy ezt be is bizonyítsam, alkalomadtán készítek egy fotót az angyalkáimról és felteszem a blogomba. :-) Egyelőre még nincs olyan sok, hogy ne férne el mégegy. Így merem ajánlani a gyűjteményem és saját magam javára. :) Valószínű az őrangyalkám mellé kerülne és együtt vigyáznának rám. :-) Talán elég meggyőző voltam,és adtam magamnak egy lehetőseget a nyerésre. :) Mostmár nem rajtam múlik. :)

  VálaszTörlés
 4. úgy indulna, hogy az enyém lesz, aztán valamelyik a két nagyobbik közül elkezdené mondogatni, hogy jaj, de édes, jaj, de jó, meg kicsit fogdosgatná és akkor én nekiadnám, mert anya vagyok tetőtől talpig

  így képzelem, Micikém

  VálaszTörlés
 5. Ha hozzánk repülne, akkor a Kis Mesterek foglalkoztatójában látna el őrangyali és mosolyfakasztó funkciókat.

  VálaszTörlés
 6. Lehet én leszek az első komentelőd?
  :D:D:D:DNaná, hogy szeretnénk egy ilyen angyalkát...Nem adnám oda senkinek sem, hanem mindenkié lenne a családunkban, olyan helyre tenném ami központi mindenki megfordul ott és elmegy előtte, hogy szólhasson a házangyalkánkhoz pár szót:D..

  VálaszTörlés
 7. Annyira mesés ez az angyalka!!!!
  Nagyon szeretném ...magamnak is , de inkább majd kétéves Bíborkámnak alvótársul. Hátha megmenekülnék a közel 2 éves gyerekszobában való kuporgástól éjszakánként és a ciciről is leszokna a drágám ha ez a csodás angyalka feküdne mellette...
  (a másik is nagyon tetszett...

  VálaszTörlés
 8. Úgy megnéztem volna (megnézném :) ) élőben. Tudod, hogy szóba került a talin ?
  Nálunk a lányoknál lenne, nem hiszem, hogy dönteni tudnának, de jó testvérekként megosztoznának, hogy mikor melyikük szeretgetheti.

  És blogdog szülinapot!

  VálaszTörlés
 9. Ó én lennék az első jelentkező.Tehát ezt az édes és cuki pofa angyalkát önző módon megtartanám magamnak ha én lennék az a szerencsés akinek majd kedvez a fortuna.Imádni való ez a figura is. Nagyon köszi a játékot, tuti, hogy tolongani fogunk érte!!Sok szép blogolós évet még, és kitartást ehhez a nem mindennapi munkához!

  VálaszTörlés
 10. Én szeretném ezt a kis anygalkát! Hogy miért? Mert MINDJÁRT szülinapom lesz! (Jut eszembe Mici, nem játszol nálam???)
  És mi sem természetesebb, mint hogy magamnak szeretném, nem adom ám senkinek! Még az is lehet, hogy befogadnám a nyuszim mellé kisegítő kolléganőnek a zenebölcsis foglalkozásokra!

  VálaszTörlés
 11. Szia Mici!
  Azért én küldök néhány szülinapi jókívánságot is!:-))) (És még mindig nagyon drukkolok, hogy sikerüljenek a Terveid!;-))
  Sajnos én sem tudtam menni, nálunk egyéb betegség(ek) miatt... A gyerkőckének jobbulást kívánok ezúton is!
  És hogy miért szeretném Huncutkát? Mert annyira nagyon cuki ez a kisangyal, imádom a vörös haját meg a kis meztelen popóját, meg a neve is nagyon bájos!:-)
  Kinek? Mivel gyerkőceim és tesómék is már hozzájutottak ilyen édes miciségekhez, ezért Őt most magamnak szeretném, mert nagyon rámférne, hogy vigyázzon rám valaki...
  A helye pedig természetesen a kispárnámon lenne éjjel; nappal pedig magammal vinném a suliba!:-)

  VálaszTörlés
 12. Ez az Angyalka csudi szép!
  Szerelem első látásra!!;-))
  Ha én nyerném meg a vele kapcsolatos játékot megtartanám magamnak.
  Angyalokat gyűjtök.Ülnek a lakás, az iroda szinte minden szegletében, a táskámban, néha a nyakamban-fülemben.
  Nálam laknak, és tevékenykednek.Mert mindegyiknek feladata is van ám!Ki erre a Barátra, ki arra vigyázz..tevékenykednek minden kedves szerettemért, ismerősömért......
  Gabi

  VálaszTörlés
 13. Nekem is van egy kevésbé vörös ámde nagyon huncutom, aki ráadásul kifejtette a képet nézve hogy: Tetszik neked! :-) Szóval neki :-).
  Neked (és nekünk persze :-) pedig soha ki nem fogyó ötletládát, és rengeteg testet öltő Miciséget!!!

  VálaszTörlés
 14. Nagyon szeretném megnyerni,ő lenne a másik kis hálótársam!:)

  VálaszTörlés
 15. Hát én nagyon tudnék neki örülni, és a valószínú az augusztusban /reméljük épségben, egészségben /megszülető KISUNOKÁMNAK adnám.

  VálaszTörlés
 16. Szeretnék játszani, a tündéri kis cukikáért.

  VálaszTörlés
 17. Ki nem hagynék egy ilyen fantasztikus lehetőséget :)

  VálaszTörlés
 18. Ezerszer gratula minden féle, fajta fordulóhoz. A kék angyalodba szerelmes lettem, de az a tüzes picur lángra lobbantott. Az őrangyalom lenne a kocsiban, mivel az autó sajnos a második lakásom :(

  VálaszTörlés
 19. Magamnak szeretném, mert nagyon tetszenek a munkáid, ő is egy tünemény :) Ha az enyém lehetne legszívesebben mindig magamnál tartanám, de attól tartok jobban járna a polcommal :)

  VálaszTörlés
 20. Naná, hogy duplázom az esélyeimet! Köszönöm a lehetőséget :) "Hivatalosan" a lányom kapná, az ágyába Hekka katicája mellé, de az az igazság, hogy inkább a nappaliban szeretném látni. Eszméletlen, és csudajó, és odavagyok érte! Neked pedig boldog sokegyebet :) Puszi. Aledi

  VálaszTörlés
 21. Nagyon édes Ő is!
  Ha Fortuna nekem adná, az enyém lenne, és az ágyunkba kerülne, hogy őrizze az álmunk...

  VálaszTörlés
 22. :-)))
  Jobbulást, akinek kell, gratulációt a többieknek, amihez kell - kívánok!

  Betojok ezeken az angyalkákon, még semmi miciséget nem szerettem volna ennyire, mint ezt:-)
  Szükségem is lenne mostanában egy őrangyalra, biztos, hogy itt lakna a gépem körül, hogy sűrűn lássuk egymást. Imádom a felálló nagylábujját, meg a popsijának a diszkrét vágását is!

  VálaszTörlés
 23. De cuki,kérnék egyet belőle

  VálaszTörlés
 24. A húgomnak, Zsangyalnak adnám. :) Csak úgy...

  VálaszTörlés
 25. Drága Mici!
  Először is gratulálok: mindenféle évfordulóhoz és szülinaphoz, ami Veled és a bloggal kapcsolatos!
  Huncutkára, mint szerencsehozó védangyalra lenne nagy szükségünk, a páromnak és nekem. Hosszadalmas lenne most leírni mihez kérnénk a "segítségét", de hisszük, hogy egy ilyen szívvel-lélekkel készített angyalka biztos megtámogatna minket!
  Biztosíthatlak, hogy remek helye lenne nálunk! :)

  VálaszTörlés
 26. :) :) Hát ha egyszer a postás elhozná nekem ezt a kis angyalkát, nem kéne kétszer csengetnie! Idecsücsültetném a munkaasztalom legmagasabb pontjára, hogy ihletet adjon nekem álmodozó pofijával :) Biztos vagyok benne, hogy olyan könnyen menne a munka, mint azok a felhők, amin Ő ül!!!! :)
  Nagyon aranyos! Jó ötlet volt!

  VálaszTörlés
 27. Szeretném. Úgy gondolom, a könyvespolcon csücsülne nagyrészt, de ünnepnapokon megnézhetnék a gyerekek is. Játék kizárt, ismerve a játszási szokásaikat. Ez az elgondolás. A valóság persze mindig egészen máshogy alakul. :))) Boldog blogszülinapot, és egyéb fordulót! :) A baripöttyökhöz kitartást. Vacak egy találmány. Puszi.

  VálaszTörlés
 28. Először arra gondoltam, hogy a Mackókirálynő nevében pályázok a kezdő védangyalra, de ő még nem tudná a jelenséget teljes, babavoltán túlmutató minőségében felfogni. Ezért amíg hozzáérik a feladathoz, úgy gondoltam, nálam lesz letétben, méghozzá a számítógépem mellett, csak hogy mindig tudjam, hányas bilit szánt nekünk az ég.:)

  VálaszTörlés
 29. Én csak magamnak szeretném a kis drágát!!!Ugye nem baj, ha most megtartanám, már ha az enyém lenne! :o))))

  VálaszTörlés
 30. Jujj, annyira edes!! Es narancssarga, total jol passzol hozzam. Az enyem, mienk lenne. Mivel uj lakasba szeretnenk meg iden költözni, igy ö vigyazna ott rank. Mindjart lenne egy kedves lakotarsunk :)) Murphytöl tavol tartanank, csigit es röfit is mindig meg akarja ragcsalni :))

  VálaszTörlés
 31. Ha nekem kedvez fortuna, akkor a kis angyal a hálószobában fog helyet kapni, hogy segítse családbővítési terveinket. :) És legalább többször eszembe jutna, hogy bármikor bármiben kérhetem a segítségét.

  VálaszTörlés
 32. Húúú, Mici! Csakis nekem kedvezhet a szerencse! :-) Ugyanis ennek az angyalkának a helye Lucám mellett van. Így akkor is vigyázhatna Rá, amikor mi, apucijával már nem tudnánk. <3

  VálaszTörlés
 33. Hűűű, egy ilyen kis csibész vöröset? Hát nem is tudom tovább tudnék adni egy ilyen Miciséget, ha már egyszer a babavarrós fórumnak hála dupla eséllyel indulhatok érte, de ha mégis, akkor csakis Réka barátnőmnek adnám, akinek gyengéje a vörös és sajnos az élet messzire sodorta tőlem földrajzilag, így csak táv-őrangyal szerződésünk van, de az 7 pecsétes. :)
  pági

  VálaszTörlés
 34. Nagy csodálód és rajongód vagyok. Tudom nagyon sokan vagyunk így! Nem lehet nem szeretni a kis családodat!!!
  Ha én nyerném meg ezt az angyalkát, biztos, hogy az enyém maradna. Mivel három és fél unokám van, nem tudnám igazságosan elosztani. Így mindenkié lenne, mert amikor itt vannak nálunk, bárki szeretgethetné.
  Tudom hogy nagy becsbe lenne tartva, mivel angyal kedvelő család vagyunk.
  Neked kívánok még nagyon sok ötletet, magunknak meg sok fényképet, hogy gyönyörködhessünk minden alkotásodba!!!

  VálaszTörlés
 35. Nekem már vannak Miciségeim és lehetnék angyali, hogy lemondok mások javára, de nem. :)) Megadom magamnak az esélyt, hogy egy Mici triumvirátus elfoglalja a nappalinkat. :)

  VálaszTörlés
 36. Én nagyon szeretném ! És igen, vén fejjel a saját ágyamba, éjjeliszekrényre, vagy valahová szem előttre :)) Mondjuk a monitor mellé !

  VálaszTörlés
 37. Én magamnak szeretném, ugyanis évek óta gyűjtöm az angyalkákat és ez egy nagyon bájos darab:-). Arról nem is beszélve, hogy egyedi, ami még értékesebbé teszi:-).

  VálaszTörlés
 38. Nagyon szeretném, ha ez a kis huncut (őr)angyalka vigyázna az én huncut fiaimra:) Természetesen a gyerkőcök szobájában foglalna helyet, tuti, hogy felváltva a srácok ágyában :)Feltéve, ha éppen nem az anyjuk fogja ölelgetni :)

  VálaszTörlés
 39. Jajj de aranyos *o*
  Először is boldog fordulókat, minden értelemben (évforduló, hóforduló, szülinap stb...) :)
  Oh, hát ha hozzám kerülne és biztos megtartanám és odakerülne a polcra az angyalka-gyűjteményem többi darabja mellé ^_^

  VálaszTörlés
 40. Azta, én kezdek... :) Ez a picúr pont olyan, amilyennek egy angyalnak lennie kell. Végre nem egy habos-babos izé...:)

  VálaszTörlés
 41. Upsz, lehet, hogy félreérthető volt az első komment, a "habos-babos izé" az átlag angyalokra vonatkozott, nem a miciségekre. :)

  VálaszTörlés
 42. Húúú, de szuper ajándék! Feltétlen élek a lehetőséggel! Gyógyuljatok!

  VálaszTörlés
 43. Én szeretnék játszani az angyalkáért és a varrógépem mellé tenném, hogy ösztönözzön! :)

  VálaszTörlés
 44. Mivel magam is angyal vagyok, de a szárnyaim még nem nöttek ki, így ezzel az angyalkával jelezném a környezetem számára, hogy "jé, hogy ti hogy hasonlítotok" - talán hamarabb leesne nekik! Szeretném!

  VálaszTörlés
 45. Nos, kedves Mici, erről a kis vörös angyalkáról a majdnem kétéves fiam jutott eszembe, konkrétan neki is ilyen gömbölyű popója van. :)
  Ha nekem kedvezne a szerencse, akkor neki adnám.

  VálaszTörlés
 46. nagyon édes kis angyalka:) három lányom van, övék lenne, a szobájukba a polcra kerülne, hogy vigyázzon rájuk.:)

  VálaszTörlés
 47. Hát úgy látom én nyitom a sort...Boldog évfordulókat, meg mindent...:)

  VálaszTörlés
 48. Kedves MicikeTK
  Ez a kis "ír" angyalka is ennivalóan édes. Úgyhogy szeretném is megnyerni a kislányomnak, aki március 14-én lesz 10 éves. Jó lenne neki szerencsehozó őrangyalkának, biztosan nagyon tetszene neki, (a lila angyalkáért is odavolt), és biztos még a suliba is becsempészné, hogy szerencsét hozzon neki és vigyázzon rá.
  Egyébként boldog blogszülinapot és még sok-sok ilyen szép évfordulót, a Te, de főleg a mi örömünkre!!!
  Köszönjük, hogy vagy nekünk és simogatod a lelkünket gyönyörű Micis manóiddal, angyalkáiddal és más aranyos figuráiddal.

  VálaszTörlés
 49. Mici! Sok boldogot mindenhez. Remélem látunk Nálad még sok-sok szépséget!
  Angyalka, én a hobbi polcomra tenném, ahol minden nap rám tudna mosolyogni, így erőt adhatna a mindennapokhoz. Viszont lehet, hogy a lánykám megpróbálná lenyúlni, de erős leszek és határozott! :-)
  Cinella

  VálaszTörlés
 50. Ezt a lehetőséget én sem hagyhatom ki, mert egy ilyen csupa báj és humor angyalka nagyon kéne nekem is. Igen, nekem. Ide az asztalom fölé. Ami ugye a nappaliban van. Ami meg mindenkié. Tehát az angyalka, aki itt kap helyet szintén...

  VálaszTörlés
 51. Szia Mici!
  Miután megláttam az első angyalkát, már akkor éreztem, hogy nekem kell egy ilyen! Nagyon édesek. :)
  Jó lenne, ha lehetnek egy ilyen kis őrangyalom (bár valószínűleg a lányom elszeretné tőlem). KaTecát is imádjuk. Ugye nem kizáró ok, hogy nekünk már van gyönyörű manólányunk Tőled?
  Izgatottan várom a sorsolást! :)

  VálaszTörlés
 52. Hűű, mennyi komment... de mivel nekem nem erősségem a nyerés, gyarapítom a számot:))
  A nagymamám szerette az angyalokat, úgyhogy az ő emlékére megtartanám magamnak.
  Mici, folyamatosan csúcsosodik a tudományod, mindig azt hiszem, ez a legtökéletesebb, de mindig jön egy méginkább. Most ez a méginkább:))

  VálaszTörlés
 53. Óóóó, ezt a lehetőséget nem lehet kihagyni! :)
  Annyira helyes ez az angyalka is! Azt hiszem, ha megnyerném, az enyém lenne és a nappaliból vigyázna ránk. Persze azért néha megszeretgethetnék a skacok is. :) De kicsit félek, hogy lenyúlnák ;)

  VálaszTörlés
 54. Édes angyalka! A varrósarkom egyik polcán fog vigyázni ránk! :-)

  VálaszTörlés
 55. Bár szörnyen nagy a kísértés, én a pici unokahúgomnak adnám azt hiszem... De tényleg nagy a kísértés, hogy megtartsam... :)))

  Köszi a játékot!

  VálaszTörlés
 56. Először is nagyon szeretem a kezed alól kikerülő "csemetéket".
  Ez az Angyal is nagyon cukira sikerült.

  Hová kerülne? Legszívesebben megtartanám magamnak,de mert nem vagyok önző...így a leányom kapná meg.

  Köszi a játék lehetőséget! Bizakodom!

  VálaszTörlés
 57. Mindenek előtt; az Isten éltessen az összes forduló és blogszülinap alkalmából! Nagy dolgok ezek :)!
  Hogy kinek és miért szeretném Huncutkát? Természetesen magamnak!
  És az indok:
  1. Én mindig csak készítek angyalkákat, de nekem valahogy soha sem marad (azért remélem érzed, hogy ez nem panasz :) )).
  2. Négy gyermekemnek mindig gondoskodok ajándékról, egyszer igazán lehetek önző is! (A felnégyelés már kiment a divatból.)
  3. Március 9-én nem csak születésnapom van, hanem névnapom is (Ezt a kiszúrást, mi? Ráadásul 8-án nőnap.). Azt hiszem madarat lehetne velem fogatni ilyen ajándék mellett!
  Még nagyon sok érvem lenne, de a legfontosabb: CSAK! MERT SZERETEM HUNCUTKÁT!!

  VálaszTörlés
 58. Magamnak, az ágyikómba, hogy ne féljen éjszakánként!

  VálaszTörlés
 59. Boldog szülinapot!
  Én önző módon megtartanám magamnak az angyalkát, a gyerekeim is csak kölcsönkaphatnák. :-)

  VálaszTörlés
 60. Én is megtartanám magamnak, nemsokára államvizsga, kell a segítség. :) Meg egyébként is, annyira aranyos! :)

  VálaszTörlés
 61. Nagyon édes kis angyalka! Persze már ennyi idősen nem illene megtartani, de igen, megtartanám mégis. :-)))
  A kislányunokámnak van már elég játéka! Bár... ha kérné, megkapná, de csak ha nagyon akarná!
  További jó blogolást!

  VálaszTörlés
 62. édes vörös kócos angyalka, szeretnék részt venni érte a játékban, hátha...
  köszönöm a lehetőséget:o)

  VálaszTörlés
 63. Tipikosnál is jelentkeztem játékra egy angyalkáért, úgyhogy megnyerem mind a kettőt és nem lesznek egyedül:) Magamnak szeretném, de lehet hogy a legkisebb unokahugimnak adom - ezt még meg kell beszélnem magammal :D:D

  VálaszTörlés
 64. Jajj nagyon cuki!! Örülnék neki!

  VálaszTörlés
 65. Az is ér, ha magamnak szeretném? :))) Párommal gyűjtjük az angyalkánkat - minden közös karácsonyunkkor 1-1 újabb angyalka kerül a fára/költözik a lakásba... Igaz, még messze a következő karácsony,de azért nagggyyon örülnénk neki :)))

  VálaszTörlés
 66. Micikém!

  Nagyon hiányoztál, és rettenetesen boldog vagyok, hogy újra köztünk vagy! :)

  Annyian írtak már előttem, hogy lassan háromjegyű sorszámot kapok. :) Nekem még nincs Miciségem és nagyon szeretnék egyet, főleg azért, mert - tudod - topikanyaként nem vágok bele a topiktémába. De nem azért, mert nem szeretném a babákat... :)))

  Hogy kié lenne? Asszem, nagy harc lenne a kölkekkel, de hát mégiscsak enyém a hatalmi szó...!

  36évi

  VálaszTörlés
 67. Micikém!

  Nagyon hiányoztál, és rettenetesen boldog vagyok, hogy újra köztünk vagy! :)

  Annyian írtak már előttem, hogy lassan háromjegyű sorszámot kapok. :) Nekem még nincs Miciségem és nagyon szeretnék egyet, főleg azért, mert - tudod - topikanyaként nem vágok bele a topiktémába. De nem azért, mert nem szeretném a babákat... :)))

  Hogy kié lenne? Asszem, nagy harc lenne a kölkekkel, de hát mégiscsak enyém a hatalmi szó...!

  VálaszTörlés
 68. Micikém!

  Nagyon hiányoztál, és rettenetesen boldog vagyok, hogy újra köztünk vagy! :)

  Annyian írtak már előttem, hogy lassan háromjegyű sorszámot kapok. :) Nekem még nincs Miciségem és nagyon szeretnék egyet, főleg azért, mert - tudod - topikanyaként nem vágok bele a topiktémába. De nem azért, mert nem szeretném a babákat... :)))

  Hogy kié lenne? Asszem, nagy harc lenne a kölkekkel, de hát mégiscsak enyém a hatalmi szó...!

  VálaszTörlés
 69. Kedves Mici!

  Én a családnak szeretném ezt az angyalkát, mert a mi 2. babánk sajnos angyalka lett, és talán kapunk egy kistestvérkét Csabikámnak! Hát ezért!

  VálaszTörlés
 70. Szia! :)
  en ugyan eloszor jarok itt, de nagyon megtetszett az angyalka. :) a jatszoszobaba tennem, mert 4 gyerkocre kene "vigyaznia". :) + most plane, nagy orom lenne, ha nyernenk, mert marc. 11-en kisebbik lanyom; marc. 18-an nagyobbik leanykam szulinapja lesz :). Gratulalok Neked...!!!! :)

  VálaszTörlés
 71. Boldog szülinapot!
  Annyira édes, remélem hozzánk repül :)

  VálaszTörlés
 72. Nagyon édi angyalka! Én is játszok érte!:)

  VálaszTörlés
 73. Kedves Mici! Én is jövök játszani, szerencsét próbálni. Angyalka Lucámé lenne, mert narancssárga a szobácskája, mert már nem vigyáz rá éjszakánként semmi kütyü (mikor pici volt, voltak problémák) és mert imádja a babákat, az apró puha testüket szorongatni :) Mona

  VálaszTörlés
 74. Kedves Mici!
  Az, hogy beleestem ebbe a tündéri vörös hajú kisördög angyalkába, hát az igaz.De most sokkal nehezebb feladatot szánnék Huncutkának, mint hogy engem derítsen jobb kedvre.Apu ágya mellé ültetném, hátha tényleg van egy kis varázsereje!

  VálaszTörlés
 75. Kedves Mici!
  Nagyon tündibündi ez a kicsi angyalka, az én kis angyal gyerkőceimhez kerülne, hogy vigyázza az álmukat!

  VálaszTörlés
 76. Szia Mici!

  Én még "új" vagyok itt fenn. Bár a "Miciségeidet" nagyon régóta csodáljuk a lánykámmal. Az angyalkát pedig édesanyámnak adnám őrangyalkának, mivel sajnos vastagbélrákja van. Huncutka vigyázná
  az épülését, lábadozását.

  Köszönöm a lehetőséget.

  VálaszTörlés
 77. Az angyalka a munkahelyemen csücsülne, kapna egy kis felhőt, hogy remekül érezze magát, amíg én számlázok rendületlenül:)

  VálaszTörlés
 78. Mici,
  Mert az én kisebb lányom, aki március 10-én lesz egy éves, vörösesbarna hajjal, éppily pimasz frizurával okozza a galibákat a mindennapjainkban, kell neki egy angyalka, aki vigyáz ár, és megzabolázza :-)
  És köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 79. Én a páromnak adnám, aki plüssmániás :)És így messziről is vigyázhatnék rá.. :)

  VálaszTörlés
 80. Mici! Szeretnék én is jelentkezni Huncutkáért. Az én kis Huncutkámnak szeretném.

  VálaszTörlés
 81. Mici!
  Mindenhez sok sok boldogságot kívánok! :)
  Az angyalka pedig az enyém lenne, mert nem bírnám oda adni senkinek, annyira szép! :)

  VálaszTörlés
 82. Kedves Angyalka!
  Három komisz kismanóra kellenne nagyon-nagyon vigyázni! Elég felelősségteljes, és fárasztó feladat, de rengeteg nevetésben, vidámságban és szeretetben lenne részed!!!!

  VálaszTörlés
 83. Mostanában sok rossz dolog történt, de valahogy mindig jó vége lett, vagyis bizonyára van őrangyalom. Szeretném ha a barátomra is vigyázna egy kis angyalka, így neki ajándékoznám a pénteki diplomaosztója jutalmaként:)

  VálaszTörlés
 84. Olyan ,mint egy angyalszárnyak mögé bújó ördögfióka:) szóval pont nekem való(lenne) :)

  VálaszTörlés
 85. Gondolatolvasásból Miciséged jelest kap. Kérnem sem kellett, hogy őrből írt is alkoss!
  Írangyalka O'Deer manó és párja álmát vigyázná Cupidírként, Manó unokahugomnál, remélhetőleg ugyanolyan varázsos erővel bírva mint az ír manó, aki mikulás óta roppant hatékony volt. :o)) Nyilat és tegezt némi smaragdzöld beütéssel képzeltem hozzá.
  elephant919

  VálaszTörlés
 86. Micis angyalka!!! Gondolkoztam, hogy Kornélnak adom, de sajna önző vagyok, szóval ha a mienk lesz, akkor velem alszik, és csak kölcsönbe kapják a gyerekek:)

  VálaszTörlés
 87. Annyira édes. :) Természetesen én is szeretnék egy Huncutkát :) Kinek? Hát a férjemnek, hogy magával vigye, mikor dolgozik és a gyerekekre gondoljon, hogy mennyi kis angyalkája várja itthon. Szám szerint 9 és egy feleség. :)

  VálaszTörlés
 88. Nagyon tetszik az angyalkád is, én nagyon vigyáznék rá, Ő meg lehet rám?

  VálaszTörlés
 89. Annyira tündéri ez az angyalka, hogy nem lehet ilyen lehetőséget kihagyni.

  VálaszTörlés
 90. Én az Anyukámnak adnám, ha megnyerném, mert gyűjti az angyalokat, de ilyen még nincs neki és biztosan nagyon örülne.:-)

  VálaszTörlés
 91. Temészetesen Zsófi lányom azonnal lecsapna Rá! Biztos vagyok benne! Ismerem már :) Boldog mindenféle évfordulót!

  VálaszTörlés
 92. Nagyon édes kisangyal!
  A nagyfiam is ilyen gyönyörű vörös hajú és a lányaim imádnák abban biztos vagyok.
  Szép napot kívánok!
  Kriszti

  VálaszTörlés
 93. Szeretnék én is játszani Huncutkáért, de nem magamnak, hanem egy nagyon beteg kislánynak ajándékoznám, hogy vigyázzon rá és kapjon esélyt a gyógyulásra.
  Köszönöm szépen az esélyt!
  Kata

  VálaszTörlés
 94. Nos, nem szoktam ilyen kisorsolós játékokra jelentkezni, de a Te munkáidat imádom, és hát mit mondjak....nagyon örülnék egy ilyen kis angyalnak :)))
  Gyönyörűek a munkáid!
  Köszönöm a játékot!

  VálaszTörlés
 95. Sok boldog szülinapot kívánok Neked, hogy még jó ideig teremthess mesevilágot nekünk Miciségekkel!

  Az angyalkával Édesapámat ajándékoznám meg, 11-én lesz a szülinapja, és nagyon nagy hasznát venné egy őrző-védő angyalkának, ami megóvná őt a mindennapok gondjaitól, és mindig a családra emlékeztetné!

  VálaszTörlés
 96. A formás kis angyalkádat szivessen megtartanám magamnak,de úgy érzem most jobb helye lenne a barátnőmnél aki szintén gyűjti az angyalkákat.A férjével most kezdtek bele egy fogyatékos otthon működtetésébe és szügségük lehet még egy örangyalra.

  VálaszTörlés
 97. Sok boldogságot! Köszönöm a lehetőséget. Ó, nagyon-nagyon kedves és szeretnivaló ez az angyalka is. Nálunk minden közös Jankával. Egyszer ő játszana vele, és vinné magával mindenhova, és vigyáznának egymásra, máskor meg én gyönyörködnék benne. :)

  VálaszTörlés
 98. Szia Mici!

  Gyönyörűek a munkáid,csak ámulok!Ez a kis angyalka meg egyszerűen lenyűgöző!Mit tennék,ha megnyerném?Nos,egyrészt végtelenül boldog lennék,mert még soha nem nyertem semmit,másrészt pont aznap van a névnapom,amikor a játék zárul.Harmadrészt van egy kisfiam,aki velem együtt biztosan örülne neki! :)

  VálaszTörlés
 99. Jelentkeznék én is az angyalkáért. Én anyukámnak ajándékoznám, mert nagyon szereti az angyalkákat, de ilyen kis puha még nincs belőle neki :)
  Köszönöm a lehetőséget :)

  VálaszTörlés
 100. Lenne egy-két ötletem,kinek szerezne nagy örömet a környezetemben;pl. a húgomnak március 10-én van a születésnapja,a lányom is beleszeretett első látásra...lehet,hogy nekem is sorsolnom kellene.
  Sok boldogságot! ercsipercsi

  VálaszTörlés
 101. Csudaszép Angyalka!!! Önző módon az enyém lenne és, hogy hol tartanám??? Csak a karomban!!!

  VálaszTörlés
 102. Kedves Huncutka!
  Szeretném, ha hozzám kerülnél.
  Úgy hiányzik valaki, aki angyalian tekint rám és védelmező szárnyait használva ügyel.
  Megjegyzés: azért betyárkodós szemed elárulja csalafintaságodat - azonban ez nem zavarna.
  Mici-mamád szerencsekeze remélem engem választ.
  üdv. KamillaMamilla

  VálaszTörlés
 103. Én lennék a 100??
  Szeretném megnyerni az angyalkádat. Talán megtartanám magamnak, vagy... (van 3 lányom, ki tudja...)
  Boldog szüli és "egyéb" napokat kívánok!
  Ha van kedved, nézz be hozzám, megtisztelnél vele.
  http://amy-kreativ.blogspot.com/
  Amy

  VálaszTörlés
 104. jajj, mennyire aranyos! ha megnyerném, biztos, hogy megtartanám, a narancssárga hajacskájával megtévesztésig hasonlít rám :)

  VálaszTörlés
 105. Gyönyörűek a kis "lényeid"!!!!! Gratulálok! Huncutkát szívesen befogadnám, mert nagyon jól jönne egy angyalka, aki vigyázna ránk...:)De a testvérem is imádja a huncutkákat, aki Ildikó, és pont a sorsolás napján lesz a névnapja...

  VálaszTörlés
 106. Én is szeretnék egy ilyen kis angyalkát az angyali fiacskáimnak, meg persze én is szívesen dédelgetném:)

  VálaszTörlés
 107. Én is szeretném:) Olyan aranyos, és jó lenne nekünk is egy őrangyalka itthonra:)

  A

  VálaszTörlés
 108. Zabalnivalo , kerem kerem kerem :)
  En nem is magamnak szeretnem , hanem a majusban szuletendo kicsi angyal unokamnak aki az elso unoka lesz a csaladban, akit maris imadunk kimondhatatlanul.A te Huncutkad vigyazna az o almaira mindig :)

  VálaszTörlés
 109. Rám férne egy kis angyali védelem, először is magamnak szeretném :)

  VálaszTörlés
 110. "Véletlenül" keveredtem ide, de ami azt illeti itt ragadtam. :) Fantasztikus az összes alkotás!
  Huncutka is magával ragadó. Egymást BOLDOGítanánk és a keresztlányom is megÖRÜLne érte.

  VálaszTörlés
 111. Nem is találok jelzőt, nagyon tetszik:)
  Úgy gondolom az én polcomon ülne, de szerintem a fiam lenyúlná:))
  Kriszti

  VálaszTörlés
 112. Szia! Nagyon édes ez az angyalka, olyan csibész!!! Ha a Fortuna kegyes lenne hozzám, akkor Julcsi babámnak ajándékoznám.

  VálaszTörlés
 113. Természetesen :-)magamnak szeretném Őkelmét.
  Bár amíg Kamilla nálunk lakott, családom férfitagjai jártukban-keltükben kacsingattak rá, tehát lehet, hogy a tulajdonjogon osztoznom kellene...

  VálaszTörlés
 114. Nagyon Boldog Blogszülinapot kívánok!!!

  VálaszTörlés
 115. Szia Hugi! Hát tudod te ,hogy én ,hogy szeretném, de én csak a tesód vagyok és Ő nem lehet így az enyém az6 a tündéri popósa. Minden esetre még mindig büszke vagyok rád, csak így tovább.ERIKA

  VálaszTörlés
 116. Kedves Mici!
  Nekem van már egy vörös ördögöm (egy négylábú szőrös husky kutyus személyében), jól jönne mellé egy vörös tündéri angyalka is. Tehát magamnak szeretném az ördög mellé! :-)

  VálaszTörlés
 117. Imádni való!! Én is szeretném, na meg ha báránykás kedvedben leszel, az sem volna rossz:)) Eszteremmel osztoznánk rajta. Egy kicsit nála, egy kicsit nálam. Azt kérdezte tegnap:- Keri, fiú vagy lány ez az kis édes csupi angyalka..?
  Hát szted???
  Nagyon sok boldogat!!!

  VálaszTörlés
 118. Magamnak, mert megérdemlem!:-))
  Talán ha Ő jönne őrködni, kisimulnának a dolgok errefelé...!?

  VálaszTörlés
 119. én is megtartanám, a varrósarkomban tökéletes helye lenne, mindig felvidítana, már a neve is, Huncutka :)) és mert imádom a vöröseeet :)))

  VálaszTörlés
 120. Na jó, hátha... Nagyon megtartanám! :)

  VálaszTörlés
 121. :) Imádnivaló az Angyalkád! Azért szeretném, mert a Családunknak szerintem csak olyan figura lehet Őrzője, akiben megvan a jóság és a huncutság is :) Mivel a Családom viszonylag távol van Tőlem, az Tőlük kapott emlékeket őrizné :)

  VálaszTörlés
 122. Mindig vele aludnék.Ébredés után begyömöszölném az iskola táskámba, hogy soha ne legyen egyedül.Mindenhová magammal vinném ő lenne a kabalám.

  VálaszTörlés
 123. Persze nekem az őrző angyalom lenne, aki minden bajtól és rosszaságtól megvéd! :) Nem hagynám sohasem magára. Éjszakáit a puha ágyamban tölthetné velem. Persze Anyával is megosztanám, mert tudni illik mi nagy Mici rajongók vagyunk. ;)

  VálaszTörlés
 124. ÓÓÓÓÓÓÓ jaj de édespofika ez a kis vörös angyal :)
  Itt csücsülne a számítógépemen és együtt retusálnánk a képeket :)

  VálaszTörlés
 125. szeretném:) nem magamnak, hanem valakinek aki nekem fontos:)

  VálaszTörlés
 126. Nekem erről a kis vörösről mindig a Katedrális Jancsija jut eszembe, akit imádtam, szóval biztosan megtartanám magamnak. Az ágyam közelében tartanám, hogy vigyázza az álmainkat:)
  Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 127. ÁÁÁÁ, majdnem lemaradtam!... Nem adnám én senkinek - no jó, talán PanciMancinak. Nagynéha: a szülinapján, karácsonykor, vagy ha nagyon baripöttyös lenne megint. Agyonsimizné a kis pöttömöt, az tuti : ))

  VálaszTörlés
 128. Én is magamnak szeretném, mert ő lenne a 7. angyal a gyűjteményemben, és a 7-es a kedvenc számom, amúgy pedig imádom a vörös hajat:)

  VálaszTörlés
 129. Újabb gyönyörűség a sok között :-)) Én bizony megtartanám magamnak, és itt állna a varrógépem mellett. Mert ott sokat láthatnám és mindig rápillanthatnék :-))
  Ági

  VálaszTörlés
 130. Szia!

  Saját magamnak szeretném :-) Hátha szerencsét hozna... ( Rám férne)

  Boldog szülinapot!

  Zsuzsi

  VálaszTörlés
 131. Szia, én is szeretnék játszani, hogy huncutka legyen kisfiam, első angyalkája. Köszönöm a lehetőséget.
  Kornélia

  VálaszTörlés
 132. Jaaj énis szereteném, annyira aranyos!ÉS gratulálok a munkáidhoz, meseszépek :)

  cirmike3@hotmail.com

  VálaszTörlés
 133. Nagyon cuki ez a Huncutka! Szeretném megnyerni én is! A legjobb barátnőmnek most születik a harmadik kisbabája. Nekik adnám az angyalkát, hogy vigyázzon rájuk!

  VálaszTörlés
 134. Én is szeretnék jelentkezni.

  Az angyalka az ágyamra kerülne, és vigyázna a már meglévő Micis barátaira. :-)

  VálaszTörlés
 135. Ó, úgy látom erről lemaradtam. :o(( Pedig mindig velem lehetett volna az autóban, hogy vigyázzon rám... :o)
  No, majd legközelebb!

  VálaszTörlés
 136. Én is szeretnék játszani. Ha megnyerném, és mondjuk tesómék nem kunyerálnák el tőlem (amire elég nagy az esély), akkor a varróasztalom főlé kerülne inspirációs angyalkának!

  VálaszTörlés
 137. Én is szeretnék jelentkezni. ha nálam landolna, akkor a varrós asztalom felett lakna, és ő lenne az én kis inspirációs angyalkám :-)
  Ezúton szeretnék gratulálni az alkotásaidhoz és a terjedelmes látogatói-olvasói táborodhoz!!!

  VálaszTörlés
 138. Hát majdnem lemaradtam erről a nagyszerü játékodról.:-( Pedig isten bizony olvasód is vagyok, meg rajongója is vagyok a figuráidnak.
  Én a kicsi lányomnak szeretném megnyerni...illetve ő kapná, ha megnyerném.:-)) Ő 3 éves lesz és az oviba bizti elvihetné, hogy vele aludjon. Ti. kicsit korábban kezdtem el dolgozni...és életkora alapján még bölcsis lenne, de az oviba vették fel.:-))
  Köszönöm a lehetőséget.:-))))

  VálaszTörlés
 139. JA!!!! Én is most vettem észre, hogy már addigra lemaradtam! Na nem baj! Majd legközelebb.:-)))))

  VálaszTörlés