2011. február 14., hétfő

Fejetlenség...

...na az aztán nincs a műhelyben. Bizonyos értelemben legalább is. Először ugyanis mindig fejek készülnek, ha valami birizgálja a fantáziámat. Szóval egyfajta tanulmány jelleggel olykor kigurul egy fejecske. Van amelyiket agyusztálom, próbálkozom a különböző alakítgatásokkal rajta, van ami pedig arra vár, hogy testet öltsön, pontosabban én öltsem már meg neki.
 A kis lila hajú angyalka akart lenni karácsonyra, ott hátul meg egy nyári próbálkozás, akiből végül semmi sem lett Valami különös ok miatt egy waldorf(szerű) fejecske is összerakódott nálam, de ő tutira így marad. A jobb alsó sarokban meg egy készséges segítőtárs, akin nyugodtan próbálgathatom az alakítgatást.

És akkor itt van a versenydarab, aki kezd "bebőrösödni".
A szemeit kicseréltem, és az ufószerű zombifejre elkezdtem rádolgozni a testszín gyurmát. Még sok a híja, de így azért már nem annyira ijesztő. A szilárdítás pozitív eredményéhez pedig továbbra is várom a pozitív energiákat.


9 megjegyzés:

 1. Húha! Ez nagyon profi! De az a lilahajú annyira aranyos, legyen belőle angyalka, légyszi... :)

  VálaszTörlés
 2. jáj, egy kicsit morbid így együtt a sok fej...hű ez a bőrösödő nagyon gyári...

  VálaszTörlés
 3. :DSzeretem ezt a bejegyzésedet!

  VálaszTörlés
 4. Tudod, első ránézésre az a fejecske azt sugallja, hogy neked ez is csípőből megy. Egy kis erőlködés sincs benne! Nyilván "csak" a sok szurkolástól sikerült ilyen jól :-).
  Hajrá Mici!!!

  VálaszTörlés
 5. Mici!
  Nekem az az "egy nyári próbálkozás" olyan aranyos! Nem lehetne még egy nyárival megtoldani?
  Én is küldöm a sok-sok pozitív energiát a versenydarabhoz és nagy-nagy izgalommal várom a végeredményt!!!

  VálaszTörlés
 6. Szorítok, szorítok...hajrá MICI!!!

  VálaszTörlés
 7. Húúú! Nagyon izgalmas kezdet... vagyis nem kezdet... hanem folytatás! Cuki lesz, már látom! Hajrá Mici, hajrá gyurmici!!!! :)

  VálaszTörlés
 8. Kedves MicikeTK
  Tisztára maszkmesteres fíling van Nálad. Mindenütt fejek és arcok!!
  A kis lilafejű angyalka arca nagyon édi, a kisérleti alanyod pedig, félelmetesen élethű kezd lenni. Tényleg mintha egy profi bábkészítő csinálta volna.
  Csak így tovább, nagyon ügyes vagy!!!

  VálaszTörlés