2011. január 19., szerda

Nos, természetesen nem volt vérkomoly az előző bejegyzésben feltett kérdésem. De azt hiszem az igenekre igenis szükségem volt... van.
A jól megérdemelt (de legalább is létfontosságú) pihenésemet elköltöttem a két ünnep között egy nap. Mert dolgom akadt már szilveszter előtt is. Azonban komoly változtatások lettek életbe léptetve.
Először is lett egy új társam. Ne ijedjetek meg, nem került lapátra életem Pálja, de pontosan neki köszönhetően van egy új szerelmem, és ebben a háromszögben éldegélünk.
Ő az:
 
Igen, igen, egy laptop, és vele együtt ti mindannyian, és az egész világ velem van itt lent, a műhelyben. Nagyban megkönnyíti a mindennapjaimat, viszont jelentősen elszigetel a lakásban történő dolgoktól. Ami egyáltalán nem zavar, hiszen nekem itt lent van dolgom, és ha felmegyek, akkor rögtön lecsapnak rám, mert éppen szabadnak látszom. Vele együtt az összes olyan dolog is lekerült, ami a munkámhoz kapcsolódik, de csak kiegészítő tevékenység. Így aztán mivel minden a kezem ügyében van, kicsit összeszedettebb vagyok, és jobban tudok gazdálkodni az időmmel. A leveleket azonnal látom, és ha épp nem vagyok elmerülve nyakig valami nagyon szeretem figurában, akkor azonnal válaszolok is. Talán így elkerülhető, hogy elfelejtődjenek fontos levelek. Persze ezt még szoknom kell, és belerázódnom, de jó úton haladok. A lényeg, hogy így elértem azt, hogy rendes munkaidőben meg tudok csinálni mindent, ami kell ahhoz, hogy a megrendelt figura elkészüljön, kiegészüljön címkével, és becsomagolódjon, a pasik meg nyomulhatnak vele a postára.
És talán mivel itt van az új társam, és jelez, ha levél jött, azért tűnt fel olyan nagyon, hogy eltelt két hét, és senki nem reklamált, hogy nem írok a blogba. Ilyesmivel bármikor zaklathattok, mert híznia kell a májamnak. Kell az új tervemhez...

10 megjegyzés:

 1. Azért nem reklamált senki, mert azt mondtad, hogy pihizel. Erre kiderül, hogy semmi pihi?

  VálaszTörlés
 2. Akkor ugye hamarosan láthatjuk mik készültek mostanság? :-) Gyorsan írok egy levelet is... hátha nem kallódik el... :-) <3

  VálaszTörlés
 3. Szuper a notebook. Gratulálok :)
  Nekem is van már egy ideje, szintén a páromtól kaptam, és nagyon hasznos tud lenni.
  Van "rendes" asztali gépem, de a noti olyan "mobil" és az azért sokat könnyít a dolgokon :)

  VálaszTörlés
 4. Micike!
  Ilyet kérdezni , hogy hiányzol-e valakinek? Hát ez szinte már felháborító!!!
  Persze, hogy hiányzol!!!
  Minden nap netezek és az emailjeim után, mindig a Te blogodat néztem meg. Egy kicsit meg is lepett, hogy olyan sokáig nem jelentkeztél, de gondoltam a tavalyi év végét pihened ki megérdemelten. De már örülök , hogy hírt hallok felőled és gratulálok az új kicsikédhez is .
  Nem mondom, én is elfogadnék egy ilyen szépséget!!
  A lényeg a lényeg, jó hogy újra itt vagy!!!

  VálaszTörlés
 5. Na jól van!! Így már rendben van!! Várom az új terveid!!:)

  VálaszTörlés
 6. Mi mind csak azt gondoltuk kell neked egy kis idő a regenerálódásra :) Közben persze lessük minden nap, hogy hátha majd ma :) És tényleg, végre itt vagy! Cuppanós!

  VálaszTörlés
 7. Üdv újra itt! Gratu a géphez és az új felülethez! :)

  VálaszTörlés
 8. Valamiért nem látom a kommenteket :(
  Azért remélem ez megjelenik majd.
  Nézz be a blogomra kérlek.
  Vár egy apró meglepetés.

  VálaszTörlés
 9. Kedves Mici!
  Lelkes olvasódként, a gyönyörűséges miciségekhez gratulálva Téged választottalak az egyik "Kreatív blogger" díjasnak! Fogadd szeretettel akkor is, ha már én vagyok a sokadik a sorban! :))
  Ja! És osztozom örömödben az új társat illetően!

  VálaszTörlés
 10. Hát persze,hogy hiányzol!!:)
  Gratulálok az új társadhoz és kívánok erre az évre is sok szép Miciséget!:DD

  VálaszTörlés