2010. december 7., kedd

Mikuláscicák?


El is felejtettem, hogy lefotóztam őket. Itt nálunk most van egyfajta felfordulás, és fejetlenség. Ez a bejegyzés is egy olyan idekapok-odakapok dolog lesz.
Most fokozottan igaz, hogy elfelejtődnek a levelek, sokszor az elolvasásuk is. Jönnek ide csomagok, meglepik, amik nagy örömöt okoznak, és az örömködés után 5 perccel gyakorlatilag ki is esett az élmény. Lázasan dolgozom, és ez most nem csak képletesen, hanem szó szerint is igaz, bár tegnap óta talán már csak képletesen. Mindenen felhúzom magam, mindenkivel összeveszek, tele vagyok feszültséggel, stresszel, mert az ütemtervemet már régen felborítottam, és persze hogy bevállaltam még a tetejébe olyasmiket, amik csak nehezítik az életemet. Egyelőre azért úgy látszik, hogy visszalépni nem kell egyik rendeléstől sem.
Valami különös ok miatt a műhelyben minden oké, élvezettel készítem a dolgaimat, de itt fönt a gyomrom egyben van, amikor pl. a levelező ablakomat megnyitom.

DE!
Zsuzska! Köszönöm szépen a plüssrugit, amiből nyilván fog születni valami miciség.
Molika! Köszönöm a cuki rénszarvast, és a kis műbőrkollekciót, meg a jókívánságokat!
Ti lehettek rám a legmorcosabbak, mert bizony régóta nem reagáltam a kedves meglepikre. Bocsánat!

Hamarosan szülinapom lesz, nem igazán akarom ünnepelni, mert túlsokadik..., de úgy terveztem, hogy megajándékozom magam azzal, hogy addig letudom az összes megrendelésemet. Ez 19-e. Plusz-minusz két-három napot azért adok magamnak. Aztán megcsinálom a tavaszi(!) nagytakarítást, és jöhet a karácsony. Illúzióromboló leszek, de nálunk ez nem akkora nagy szám. Az uram többnyire szenteste is dolgozik, és a kaja sem annyira ünnepi, hogy egész nap kellene vacakolnom vele. Fenyőt díszítünk, ajándék akad, és ugyan úgy szeretjük egymást, mint máskor. Nincs áhítat, ég a gyertya, ami máskor is szokott, és nyugi van, na az viszont ritka vendég nálunk.

10 megjegyzés:

 1. Fenomenális ez a két macsek!!!
  Amúgy meg veled vagyok, és remélem, minden úgy sikerül, ahogy eltervezted. És boldog sokadik szülinapot, így előre is :)

  VálaszTörlés
 2. Cukimikik! Töltődj fel a mai napsütéssel! Ha ott nem süt, küldöm az éteren keresztül :)))

  VálaszTörlés
 3. Jajj Mici! Ezek a cicák, úúúgy szeretnék egy szürkét, de tudom, hogy most sok dolgod van, majd jövőre igényelnék egyet!
  Lehet?

  Jobbulást kívánok és nyugalmat.... és ha nem gond : Nagyon Boldog sokadik születésnapot erőben egészségben, hogy sokáig gyönyörködhessünk a Miciségekben:-)

  A karácsony meg nálunk is hasonlóan zajlik.... csend és nyugi...

  VálaszTörlés
 4. Szorítok, hogy az ütemterv tatható legyen.
  S a karácsony hasonló nálunk is...szeretem, de tudok akkora feneket keríteni neki. Jó, hogy van, jó ,hogy ünnepeljük...de mivel teljesen elvesztette a lényegét az elmúlt jó pár évben nem annyira vágyom. Lehet hogy felnőttem?
  Ja és előre is nagyon boldog születésnapot akárhányadik is :)

  VálaszTörlés
 5. Mielőbbi jobbulást kívánok neked! És igazán mi ez az izé a szülinappal :) kérdezem én aki teljes pánikban van a negyventől :) Remélem az ünnepek alatt lesz majd időd hátradőlni és egy nagyot szusszanni. Puszi.

  VálaszTörlés
 6. Drága Mici! Dehogy vagyok Rád morcos, csak aggódni kezdtem, hogy a posta mégiscsak elnyelte a rucit, pedig igen helyre kis darabka. De ha megérkezett, akkor minden rendben, majd nagyot sikkantok, ha meglátom valahol, valakin (értem alatta egy plüsit). Szépséges készülödést kívánok a nem ünnepélyes karácsonyotokhoz!!! :O)

  VálaszTörlés
 7. Szia Mici!
  Ide is írok, hátha ezt elolvasod. A gondom pont összhangban van a bejegyzéseddel.
  A mi karácsonyi rókacicánk, amit még szeptember elején megrendeltem és okt végére ígértél, mikor fog elkészülni?
  Terv szerint ez lenne a kislányom egyetlen ajándéka karácsonykor.
  Ábrahám Kati (bucur a Meskáról)

  VálaszTörlés
 8. Fantasztikusak ezek a cicák!!!
  :)
  Lovakat véletlenül nem készítesz, nálunk a lányoknak most az a nagy kedvenc...
  ;)

  VálaszTörlés
 9. ... hát most majdnem írtam ide valamit Mici .... írom is: Basszus, hogy én mennyire magamra ismerek!!!
  Áááááá, aszittem én vagyok egyedül a világon, aki .... de nem, lepődöm most meg, és a számból vetted ki a szavakat. Idézlek és mintha én mondanám " Mindenen felhúzom magam, mindenkivel összeveszek, tele vagyok feszültséggel, stresszel, mert az ütemtervemet már régen felborítottam, és persze hogy bevállaltam még a tetejébe olyasmiket, amik csak nehezítik az életemet .... stb. " és akkor még ez is: "Aztán megcsinálom a tavaszi(!) nagytakarítást, és jöhet a karácsony. Illúzióromboló leszek, de nálunk ez nem akkora nagy szám. Az uram többnyire szenteste is dolgozik, és a kaja sem annyira ünnepi, hogy egész nap kellene vacakolnom vele. Fenyőt díszítünk, ajándék akad, és ugyan úgy szeretjük egymást, mint máskor. Nincs áhítat, ég a gyertya, ami máskor is szokott, és nyugi van, na az viszont ritka vendég nálunk."

  Szóval nem vagyok ezekkel egyedül ????? Jééééé .... nem karácsonyozunk egyszer együtt! :DDDDD

  VálaszTörlés