2010. november 30., kedd

Zsákpocakos Krampi(k)

Ilyen "mikulás"zsákok készültek nálam. Az ötlet nem az enyém, de szívesen vallanám magaménak, mert tök jó. A kis Krampi tulajdonképpen ujjbáb. A cippes zsák pedig egy szalaggal a nyakára köthető, így méretét tekintve félelmetesebb a pótpatákkal, és a villás farokkal, ami elvileg fogantyúként is szuperálhat(na), ha maga a zsák nem lenne tekintélyes méretű. Na ebbe aztán lehet pakolni édességet, vagy akár nagyobb dolgot is, és a tartalom a cipp lehúzásával akkor is kiemelhető, ha a kis krampi őrzi a csomagot.

11 megjegyzés:

 1. Naná, hogy nem hétköznapi. :))

  VálaszTörlés
 2. Látom felkötötted .... ;o)

  Tuti befutó mikulásra! :)

  VálaszTörlés
 3. Ez mekkora ötlet!!! Igazán édes egy krampusz :)

  VálaszTörlés
 4. Elájulok.....annyira jó s ilyen krampusztól nem is félnének a gyerekek

  VálaszTörlés
 5. Ez nagyon édes!! Mekkora derültség lehet, mikor a nagyhasú, teletömött hatalmas krampuszból előbukkan a kis "mitugrász". :D És milyen praktikus a szülőknek- Karácsonyig van ki riogassa a gyerekeket (ujjbáb), ha nem akar szófogadó jógyerek lenni. ;)

  VálaszTörlés
 6. Juuuuuuuj ez lett a kedvencem! Nagyon aranyos, es annyira otletes! Raadasul az a farok..... :)))

  VálaszTörlés
 7. Marok Mikihez kellett Szarvas Krampusz is a repertoárodba. Nagyon huncut pofi a mosolyával és barátságos mélybarna szemeivel. A teste pont akkora, hogy gyerekkéz is könnyen át tudja fogni. Az ujjbújtató nyílás jól méretezett, a súlyponthoz viszonyítva, így stabilan ül, nem billeg. A zsák kiválóan pakolható (ez változhat, ha kisebb űrtartalomra van szükség).

  Nagyon boldog vagyok velük, és mikulásig gondosan megőrzöm őket, akkor pedig a Mikulás átadja őket Danó, Geri és Beni krampuszoknak. :o)

  elephant919

  VálaszTörlés
 8. Mici ez megint állati jó lett!Nagyon tetszik!Gratula!

  VálaszTörlés