2010. november 2., kedd

Álomépítők (az én nézőpontomból)

Az eddigi másfél (sőt lassan már két) év alatt, amióta megosztottam a nagyközönséggel a miciségeimet, volt alkalmam sok vevőmmel találkozni, sok örömteli arcocskát látni, amikor én adhattam kézbe valamelyik figurámat, vagy fotón viszontlátni a plüsseimet, boldog tulajdonosukkal. De van, akivel csak telefonon beszéltem, és ilyen módon sok kedves hangot is megismertem.
Tegnap este TV-nézés közben már igencsak álmatagon, sokszor már csak a szemhéjam mögül lesve egy ismerős hangra lettem figyelmes. Talán azért is kaptam fel a fejem, és azért is lettem éberebb, mert egy név is elhangzott, ami azonban olyan ritka, hogy úgy gondoltam tán nem is értettem jól. Mindenesetre már nyitva volt a szemem, és az ismerős hang egyre inkább bizonyossá tette, hogy igen, ő egy kedves vásárlóm, akinek ugyan személyesen vittük el a megvásárolt dolgokat, de csak telefonon beszéltünk, és egy közvetítőnek adtuk át a csomagot, tehát vele nem találkoztunk. Azután a képernyőre kiírt nevek már egyértelművé tették, hogy igen, ők azok. És akkor egyszer csak egy vágóképen ott csücsült Rumini, aztán egy másik vágóképen az egyik gyerkőc éppen Balikóval játszott.
A műsorban végre alkalmam volt látni a vásárlót, és családját, és az a két villanásnyi kép legalább olyan értékkel bírt számomra, mint azok a fotók, amiket kapok. Bár itt most nem közvetlenül a vásárlóm adta a képet, de ettől talán még hitelesebb. Mert nem csak nekem szólt, nem nekem üzentek, de az én figuráim jó helyen, és szeretve vannak. Ráadásul az is kiderült, hogy a kisfiú, akinek megvásárolták az egereket, igazi hajóőrült. Naná, hogy Rumini a legjobb helyen van nála.

7 megjegyzés:

 1. Nagyon ritkán, de nézem a műsort. Tegnap éppen könnyek között...
  Lehet, hogy csak azért, mert később kapcsolódtam be, de sajnos nem láttam a Miciségeket... Az viszont szentigaz, hogy nagyon szimpatikus családba kerültek!

  VálaszTörlés
 2. Vá, ez nagyon jó!:D Nem láttam sajnos a műsort, de láttam a plüssöket amikor a tv2-ben voltál!( lehet h a másik kereskedelmin volt már nem emlékszem, bocsánat).
  El tudom képzelni, hogy milyen szívmelengető érzés lehetett - csak úgy mondjuk gumicukor falatozás közben felismerni a plüssök új gazdáit:D Gratulálok!

  VálaszTörlés
 3. Milyen kedves történet. :) Ahogy belevarrod a lelked a miciségekbe, sok ilyet érdemelsz.. :D Puszi!

  VálaszTörlés
 4. S végre álomházat is kaptak a meseszép plüssökhöz és még méltóbb helyen lehet a család és azok legújabb tagjai is!!

  Ennél nagyobb elismerés nem is kell senkinek.
  .. hogy szorult helyzetükben is fontos számukra az igényes és profi munka ... és szeretet.

  Meg fogom keresni a hétfői részt, mert sajnos lemaradtam róla.

  VálaszTörlés
 5. Ez nagyon szuper! Gratulálok! Meg az előzőleg emlegetett kerek számokhoz is! :)

  VálaszTörlés