2010. október 4., hétfő

Visszatérés a dolgos hétköznapokba

Gyógyulgatok, már csak a rettenetesen randa köhögésem zavar, tán már a zsepifogyasztás is a viselhető mértékű, és végre van uram. Mert hogy a hétvégén kórházban volt. Nyugi, ő nem beteg, csak egy kivizsgálás most volt esedékes nála. Szóval már lemerészkedtem a műhelybe, és szépen sorban elkezdem kézbevenni az elmaradt vállalásaimat. Sajnos van olyan, akinek szorít a határideje, mert az esemény itt van a nyakunkon, így kicsit módosítanom kellett a sorrendet.
Most ezen a mini manón dolgozom. Illetve kettő ilyenen. Lesz majd rájuk ruha is, csak azt is kicsinyítenem kell még. Nem egyszerűbb ám egy percenttel sem ez a csöppség, sőt ha lehet még macerásabb is, viszont annyira édes, hogy muszáj lesz egy pár darabot készítenem belőle. Hogy lássátok az arányait, próbáltam a tenyerembe ültetni, és találtam egy régebbi fotót is, amit el tudtam csípni a nagyobb és a mini méretű manókkal.

5 megjegyzés:

 1. Szia Mici!
  Örülök, hogy jobban vagy!A köhögés nekem is hosszú ideig tartott.
  Nagyon ari a kis manó is.

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy jobban vagy!Nagyon helyes ez a Mini manó:D!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Mici!
  Ismeretlenül szeretném a véleményedet kérni, ha van rám egy kis időd.Azért itt, mert e-mail-t írni nem sikerül.
  Egy 9 éves kisfiúnak karácsonyra a Rumini című könyvet szeretném adni, és hozzá a kedves figurádat is.De nem tudom, nem nagy fiú már hozzá? Sajnos a könyvről csak annyit tudok, amit az internetes könyvesboltok ajánlójában lehet olvasni. Te biztosan olvastad, segítenél nekem?
  A címem: fanika61@freemail.hu
  Nagyon megörülnék, ha röviden írnál nekem.
  Köszönettel: Margó

  VálaszTörlés