2010. szeptember 19., vasárnap

Gyermekemnek készült annó...

Hekka játékot hirdetett, így előkotortam a játékos kosarat a szekrény aljából, ahol ideiglenesen állomásoznak a plüssök. Innen alkalomadtán előkerül valami, de a helyére bemászik más, így az egyensúly nagyjából állandó. Néha azért egy-egy zsák megtelik az eléggé uncsi darabokkal, és útra kelnek az oviba. Így sajnos már sok blogolás előtti miciség elkerült a háztól, de ez a Garfield az elsők között készült nálam.
Említettem már, hogy naaaaaagy Garfield-fan voltam (tán még vagyok is), és gyűjtöttem a képregényeket. Így aztán Doriánom első "olvasmányai" leginkább ezek a színes újságok voltak, már apró kúszó-mászó korában azon kaptam leggyakrabban, hogy a képregénykupac közepén lapozgat. Kézenfekvő volt tehát amikor egy kellékboltban véletlenül megláttam ezt a műanyag szemet, hogy ez a macsek megszületik nálunk. Akkoriban még szinte egyáltalán nem volt tapasztalatom varrásban, mármint a figurák varrásában, de összehoztam. A csíkjait hőre puffadó festékkel rajzoltam, és nagyon büszke voltam az akkor még dagadt macskámra, bár az összhatás, és a felismerhetőség elsősorban a gyári szemnek volt köszönhető. Dorián is nagyon imádta, így elkészült marok változatban is, kb. 15 cm-esben (hozzá való méret is volt ilyen szemből), de őt nem találtam meg. Mostanra kicsit összeállt a tömőanyag benne, és kicsit aszott lett, meg a szeme is karcos, és ma már teljesen más módon varrnám meg, és halkan megjegyzem, van még ilyen szemem kicsi és nagy is, szóval ha valakinek megtetszett, akkor reprodukálható némileg korrektebb, szebb változatban.
Szóval ő lenne a legnagyobb gyermekemnek készült elsők közötti ajándékom. 

5 megjegyzés:

 1. Mici! A profilodban nagyon szuper ez a fénykép rólad! Persze a macsek is oltári jó! :) Köszi, hogy jelentkeztél a játékra! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Mici!
  Kaptál tőlem díjat :) :
  http://kedy-kedane.blogspot.com/2010/09/dijam.html

  VálaszTörlés
 3. Mici most csak futok szokás szerint, de ha van időd kedved benézni van itt neked valami:
  http://makviraga.blogspot.com/2010/09/dijat-kaptam.html


  Azért az elmondanám, hogy igazán garfieldos ez a cicó!:D

  VálaszTörlés
 4. Szia Mici!Légyszíves nézz majd be hozzám!Köszönöm szépen a csiguszt, rendben megérkezett.Elájult mindenki tőle, hogy milyen élethű.

  VálaszTörlés