2010. augusztus 8., vasárnap

Bemutatom nektek...

... a WC-manót.
Egy anyuka kérte tőlem őt, amikor tavaly karácsonyra elkészült a karácsonyi manóm. Ő boldogan írt nekem akkor, hogy megtalálta azt a manót, akit annyira keresett, és akiről olyan sokat mesélt a kisfiának. Bevallom, akkor kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy a karácsonyi manómból wc-manó lett, de aztán az ügy jelentősége miatt elnyomtam magamban a rossz érzést, és csak annyit kértem, hogy valamilyen más színvilágban, esetleg más ruhákban készíthessem el a kért manócskát. Nos, szabad kezet kaptam, és nekem ezek a vízszínek jöttek elő a gondolataimban. Egészen más ruhatárat szerettem volna készíteni, de mégis visszakanyarodtam ebben a kérdésben a kari-manóhoz. Ha már annyira beleszeretett a megrendelőm, annak nyilván oka volt.
Az eredmény szerintem (nekem) az eddigi legédesebb manófiú. Egyszerűen imádom a kiegyenesedett cipőorrát, és a horgolt mellénykéjét, és szeretem a haja színét is. Sajnos nagyon kevés van ebből a fonalból. :( Jaj, és a füle is nagyon kedvemre való, remélem majd mindenki ezzel a füllel fog manót kérni tőlem.
Remélem, hogy a kisfiú is nagyon fogja szeretni, akinek készült..

15 megjegyzés:

 1. Tényleg nagyon huncut kis manó kerekedett ebből a fiúcskából! Nekem is a kedvenc részleteim a cipőcske és hegyes füle. :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves kis cuki pofa a szép ábrándozó, kék szemecskéivel. Nagyon eltaláltad!!! Mindene tökéletes!! Most már hozzá is láthatsz a karácsonyi adagnak, mert nagy keletje lesz!!!
  GRATULÁLOK!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon nagyon édike :)) Imádni-való a fülétől a cipője orráig !

  VálaszTörlés
 4. Nahát, eddig is imádtam a manóidat, de ezzel a füllel még manósabb lett!:-) A ruhája nagyon tetszik, jól áll neki a kis mellény, no meg a csíkos zokni és sapi!

  VálaszTörlés
 5. Annyira szeretni való. Legszívesebben megölelgetném, s gonosz boszorkaként megtartanám magamnak:)

  VálaszTörlés
 6. Csúcscuki. És így van: manóhoz hegyes fül dukál! A klotyómanóság pedig nagyon fontos küldetés, örülj neki, ha nem volt benne részetek! :)))

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett! Tényleg a kék szín illik hozzá!

  VálaszTörlés
 8. Imádni való lett ez a manófiú. És szemmel látható a manóvá válás. A cipője is édes, de a füle tényleg nagyon aranyos.

  VálaszTörlés
 9. Nagyon helyes lett!!A füleit nagyon szeretem:D:D:D!Különben a WC manónak igen is nagy jelentősége tud lenni!!!!!

  VálaszTörlés
 10. Imádom a manóidat, és ez is szuper lett! Nekem minden részlete tetszik, a fülétől a talpáig :) A cipője nagyon vicces.

  VálaszTörlés
 11. Ez a manó is szuperédes lett, a gazdája biztosan imádni fogja a fejebóbjától a talpáig :)

  VálaszTörlés
 12. Sziasztok! Én vagyok az anyuka, aki a csemetéin túl egy klotyó manóval él. A kicsi fiam szorongós, kakit visszatartós volt, ennek megoldására találtuk ki, hogy a wc-ben manó lakik, aki minden kakit apró ajándékkal jutalmaz. A manó dolog egész jól bevált. Idén hat éves lesz Levi, megegyeztünk, hogy elengedi a manót, hogy más gyerekeknek is tudjon segíteni. Ez lesz a búcsú ajándék a klotyóban. Nekünk ünnep lesz, a gyógyulás útján járunk, a manó pedig családtag lesz, Micinek írtam, hogy még csipkés ágyneműt is varrok, csak hogy jól érezze magát nálunk.

  VálaszTörlés
 13. Jaj,hát ez valami tündér!!!
  Anyuka!Nekem nagyon megható a történet és örülök,hogy tudott az a klotyó manó segíteni,mert ez borzasztó lehetett nektek!Nagyon ügyes vagy és Mici manója biztos be fog válni szerintem!
  Mici!Annyira ügyes vagy!!!
  Nekem nagyon komolyan mondom,hogy kellene egy ilyen,mert annyira édes.Csak a legnagyobb gondom az,hogy hogyan jutna el ide...gondolkozom.

  VálaszTörlés