2010. július 6., kedd

Mákom van

Szombaton olyat tettem, amit már régóta nem. Buszra ültem, és utaztam. Jójó, tudom, hogy ez nem egy különleges dolog, de ha hozzáteszem, hogy előtte le kellett operálni a fenekemről az autónkat? Mindenhová, szinte a klotyóra is kocsival megyünk, és Budapestre is, naná. De ez most más helyzet, személyes találkám volt két vásárlómmal. Számolgattam, hogy ha ezt az utat autóval teszem meg, akkor oda a hasznom, sőt, a busz meg ingyen, hiszen volános férjem van.
Érdekes volt az utazás, nem kellett vezetnem, de még navigálnom sem, előkaptam hát a horgolmányomat. Persze csak odamenetben, visszafelé úgy bealudtam mint a sicc.
Az a része borzalmas, hogy menetrendhez vagyok kötve, és muszáj volt észnél lenni, hogy le ne késsem a visszainduló buszomat. Ez azért is nagy gáz volt, mert végre találkozhattam valakivel, akivel már levélben sem szűkszavú a kommunikációnk, és telefonon keresztül sem kettő percben intézzük el a mondanivalónkat. De erős voltam, és figyeltem az időre. Viszont jó volt látni Mákot, aki az utóbbi hetekben belefúrta magát a szívembe. És ezt a mini-Mancit készítette nekem a találkozóra. A Mancikról csak annyit, hogy egy barátnőm szavajárása, és rajtam ragadt, és használom is, és olyan embereket Mancizok le, akiket megszeretek, és elég lükék a címhez. Ezt a kitüntetést Mákom is megkapta. Én meg ezt a kis vörös lyánykát, aki méretét tekintve 8 cm alacsony, és pont olyan szerteszét a frizkója, mint ahogyan nekem is szokott lenni.

4 megjegyzés:

 1. :-) nagyon aranyos :-)
  Én az iker unokahugaimat (4 hónaposak) Mancikáztam le :D már az egész család Mancizza őket :-)
  Szóval jót mosolyogtam a mini Mancin :-)

  VálaszTörlés
 2. Ez legalább olyan fura lehetett, mint amikor a héten egyik nap gyalog(!) átmentem a Teccsóba. Ilyen még nem volt!!! :D :D
  Mák nekem is szívem csücske. :)

  VálaszTörlés
 3. :D:D:D Drága Mici! Mini Manci nagyon jó helyre került hozzád, személyre szabottan:D:D:D :D..hihihi megjegyzem az én hajam is szokott így állni:D:D:D..Szuper volt az ötlet a találkozóra, bár az idő valóban elgondolkodtatóan gyorsan elrepült!!!:):):):)

  Sívem csücske Kalika:):):):):):)!

  VálaszTörlés