2010. június 6., vasárnap

Petike

Kedves vásárlóm (talán már kicsit több is, mint vásárló), Márti gyönyörűséges kisfia ő. Talán emlékeztek még, karácsonykor mutattam be, mint a legifjabb Rumini-rajongót. Azóta kész férfi lett, már másfél éves, és egyszerűen szerelmese vagyok a mosolyának.
Az elmúlt bő fél évben gyarapodott a fiatalember játéktára miciségekkel, és az is kiderült, hogy a kari manóm jobban bejön neki, mint Rumini. Élete első fotózására is magával vitte, és Márti beszámolója szerint bárhányszor is kukkantanak be a blogomba, hangos "JÍÍÍÍ" felkiáltással örül a figuráimnak.
A sok-sok édes fotó közül, amiket kapok a köszönő levelekkel innen-onnan, azért mutatom ezt a tündéri kisfiút nagyon nagy szeretettel, mert rendkívüli módon emlékeztet az én unokaöcsémre, és hálistennek gyakran kapok képes élménybeszámolót Petikéről.
Márti! Itt is köszönöm a sok gyönyörű fotót, amit kapok tőletek!

Rakosgatok ám össze egy albumszerű dolgot a hasonló fotókból, de sajnos nem mindenki szeretné, ha közzétenném. Azért én mindig nagyon nagy örömmel nézegetem őket. És köszönöm mindenkinek, aki megtisztel vele!

7 megjegyzés:

 1. Szia Mici,

  nagyon huncut a kisfiú, a páromnak nagyon tetszik :)! Arra kért, add át üzenetét a szülőknek, hogy nagyon aranyos kicsi fiúk! Ez azért is fontos, mert nem nagyon oszt dicséreteket, és erre külön megkért!

  Üdv, puszi Edináék

  VálaszTörlés
 2. Drága Mici!

  Köszönöm a szép szavakat, IMÁDUNK mi is!!!

  Kedves Edina!
  Nagyon örülök, hogy Petike nektek is tetszik! Nekünk is elnyerte a tetszésünket Tóbiás és Pitypang története, igazi gyerekekenek való mese:))) Gratula hozzá, csak így tovább!!!

  Puszi: Márti

  VálaszTörlés
 3. Óhh de édes ez a kis drága:))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon édi azok a lábacskák..:)))

  VálaszTörlés
 5. Tündéri kisfiú. :) Az ilyen képek mindig lendületet adnak, ugye?
  Jelentem az én Micim is ölelgeti Rozi egeret, nem kétséges az imádata. :)

  VálaszTörlés
 6. Jaj, az ilyen fotókat imádom, teljesen meghatódom tőlük :)

  VálaszTörlés
 7. Hát tényleg tündérpofa a kiskrapek, persze egy ilyen manótól bárkinek fülig szaladna a szája :)

  VálaszTörlés