2010. június 29., kedd

Meskabala repülés

Ugyan már két hete megtörtént a nagy repülés, de én még nem számoltam be az élményeimről.
Amiket csúnyán beárnyékolták az előző posztban említett nyulak. Ugyanis már hozzákezdtem, de épp akkor annyi minden más is jött, én meg folyton az idővel harcolok. A repülésem bizonyos mértékben veszélyben is volt, ugyanis a hisztim már akkor beindult, és le akartam mondani a dolgot az elfoglaltságaimra hivatkozva. Hál istennek győzött a vágyam, hogy repülni akarok.

Az eseménnyel kapcsolatos élményeim vegyesek. Egy nagy meglepivel kezdődött azzal, hogy egy korábbi vásárlóm volt a pilóta. Emlékeztek még a testvérpárra, akik egy-egy manót kaptak, és utólag néztünk nagyot, hogy milyen kísértetiesen hasonlítanak a manók a gyerkőcökre? Nos, az ő papájuk, Bálint röpített bennünket a magasba. Gyanús volt, hogy valahol már láttam ezt a pasit, de persze nem ugrott be, hogy ő volt az, akinek a manókat vittük. És előugrott a párja, aztán minden összeállt, és így végre Esztert is megismerhettük személyesen.

Az csak természetes, hogy a Meskatica repült velem. És a fotómasina is, amit végül egyáltalán nem használtam, mert csak bámultam kifelé. Nagyjából akkor esett le az állam, amikor ránéztem a műszerfalra, és amikor Bálint egy pontokba szedett szigorú lista alapján ellenőrizte a lámpákat, kapcsolókat, egyebeket. El is döntöttem, hogy a repülés veszélyes üzem, úgyhogy megszeppentem egy kicsit. Hallgattam a rádióban elhangzó beszélgetéseket, ami szerintem önmagában is izgalmas, de repüléssel együtt meg pláne. 
A látnivalóról meg beszélni nem lehet, ott kell lenni. Képekben sem tudnám visszaadni az élményt.
Bálint megkérdezte, hogy akarom-e irányítani a gépet, de azonnal rávágtam, hogy nem. Ezt előre eldöntöttem, és féltem, hogy később bánni fogom, de egyelőre nem bánkódom a döntés miatt.
Egyetlen negatív élményem a fejhallgató okozta fülfájdalom, 
de sajnos ez várható volt, mert hajlamos vagyok rá.
Én a repülésem után találkoztam Vancsavarral Apolkával, és Rékával. 
Jó nagyot dumcsiztunk, és összeálltunk néhány közös fotó kedvéért.
A képeket a Meska-blogról csentem.

A repülés után a fiúk bementek a Tropikáriumba, addig én a kutyámmal aszalódtam az iszonyú kánikulában, és egy banális sérülést is okoztam a parkolóban álló autónknak, és ez azért jelentősen visszavetette a hangulatomat. Ebben a levertségben indultunk elvileg haza, de végül FércJutkánál kötöttünk ki. Szegényt annyira sajnáltam, mert én akkor már sírtam az autó bibije miatt, ő meg elképzelni sem tudta, hogy mi az oka a hangulatnak. De náluk helyrerázódott minden, és a délután is jó hangulatban telt el, amit itt is köszönök.

És hogy milyen megvarrni való cukiság pattant ki az agyamból a repülés során? Nos egy konkrét dolog nem, viszont ezernyi apró ötlet igen. Na ehhez persze nem kell repülnöm, de azt hiszem, hogy amit hamarosan készíteni fogok, az tagadhatatlanul őrzi majd a nyereményem emlékét. :)

7 megjegyzés:

 1. Fantasztikus élmény lehetett a repülés. Nekem is nagy-nagy vágyam... :o) Talán majd egyszer!

  VálaszTörlés
 2. Mi is gratulálunk, és pihenj is egy kicsit mostanság!!!

  VálaszTörlés
 3. De klassz....... még mindig gratulálok az egészhez és kipróbálnám a fenti létélményt egyszer.....
  És nagyon tetszik, a megjegyzés blokknál: az őszinte vélemény jelzés.......
  Az nagyon fontos érték.....
  Szépek vagytok a fotón, mint egy nyári mező, színes virágai..... :))

  VálaszTörlés
 4. Jó buli lehetett! És milyen bátor vagy! Nekem tériszonyom van, még a második emeletre is csak a fal mellett merek felmenni :P, nemhogy még repüljek :D

  VálaszTörlés
 5. Drága Hugicám! Olyan rég láttalak,hogy már tuti pár kilóval többnek látszol a képen, de szerintem torzít a kép ugye.A karodra pedig gyúrtál vagy a repülés volt nehéz nagyon megizmosodtál.De nagyon örülök, hogy jó sok élményed van.Azért majd ha már ráérsz elmesélhetnéd szóban is csak nekem:D:D:D:D:D

  VálaszTörlés
 6. Szia!

  Örülök, hogy repültél, és átélted ezt a fantasztikus csodát ..:) mivel én ebben a környezetben dolgozom, tudom, milyen érzés..és ha már így megcsapott a "felhőszag" akkor lehet, hogy megkereslek egy-két kéréssel...és naná, hogy repüléssel kapcsolatos.. :)

  VálaszTörlés