2010. június 5., szombat

Megjöttem

Itt vagyok, nyitva vagyok. Ne ijedjetek meg! Annyi történt csak, hogy úgy akartam bajolni az újabb blogruhával, hogy közben ezt senki ne láthassa.
Aztán most megcsináltam, és nem érzem azt az elégedettséget, amilyen elánnal vetettem bele magam a változtatásba.
Mindegy, most egy ideig így marad. :)

11 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik, hogy a baloldali sáv "jön velem", ahogy haladok lefelé a blogban, viszont hiányolom a fejlécet...persze, látom, hogy a bal legfelső kép mintegy fejlécként funkcionál, mégis.

  VálaszTörlés
 2. Alapjában nagyon jó, de azért lehet kritikus észrevételem, (Pál, ne bánts! :D) nekem is hiányzik a fejléc, és kicsit káprázik a szemem a bal oldalsávtól, mert "rezeg", ahogy jön velem (Zaza jól megfogalmazta, maradok is ennél).
  Viszont átlátható, letisztult, szép. :)

  VálaszTörlés
 3. Engem nagyon zavar az oldalsávod ugrálása. Egyrészt a szememet, másrészt pedig így a drága, kedves szarvasod egy erőszakos, mitugrásszá változik, aki állandóan mondani akar nekem valamit, a nélkül, hogy kérdezném. Nem akarok minden másodpercben e-mailt írni vagy az etsy boltba menni...

  VálaszTörlés
 4. Szerintem nagyon klassz lett! Én 1024X768-as felbontású a képem így a jobb oldal picit kilóg, de a lényeg látszik (másnál általában észre sem veszem hogy van még jobbra)! A bal oldali követő sáv szerintem is picit kellemetlen, de a szép színes gombok és a Szarvas kompenzálja, meg legalább mindig kéznél vannak a fontos gombok! Nekem tetszik!

  VálaszTörlés
 5. Épp az tetszett meg ebben a sablonban, hogy mászkál a bal sáv.

  Zaza! A fejléc nekem is hiányzott eleinte, de már elmúlt.

  Dorka! Pál majd engem fog bántani, mert neki tutira nem tetszik ez így. :)

  Kriszta! :DDD Kotnyeleskedik a szarvasom? Ez tetszik. De pont illik is erre a vigyori pofára a kotnyelesség. És azért nevetek nagyon, mert én pont ilyen vagyok. Állandóan mondani akarok valamit, ha kell, ha nem. :D

  Hegemony! Igen, valóban szélesebbre állítottam a hasábokat, hogy legyen hely a képeknek, és a szövegnek. Az eredeti sablon elférne a te monitorodon is.

  Amúgy a föl/le gomb fogott meg leginkább. Sokszor van ugyanis, hogy alulra szeretnék ugrani, de csak hosszas scroll-ozás után tudok lejutni, vagy a gördítősávot lehúzva. Itt meg egy gombnyomás, és már ott is vagy lent. Vagy fönt. :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem tetszik! A baloldali föl-le mászkáló sáv először furcsa volt, de engem nem zavar.
  (Viszont a fejléc nekem is hányzik egy kicsit. Nagyon helyes volt az előző!:))

  VálaszTörlés
 7. :D:D:D:DNekem tetszik!nézted, hogy be lehet szivatni a szarvast, ha fel le húzogatod gyorsan az egeret:)?hihih..fáziskésésben van:)!

  VálaszTörlés
 8. Jó, hogy itt vagy újra :)
  Nekem nem hiányzik a fejléc, és tetszik, hogy ilyen letisztult, átlátható az oldal. Viszont a mozgó oldalsáv nagyon zavar :(

  VálaszTörlés
 9. Nekem nagyon nemtetszik!Az meg, hogy a szarvas mindenhova *követ*, az határozottan zavar!!!
  Ja, és teljesen igaza van Mák-nak, a szarvas tényleg fáziskésésben van, kipróbáltam!

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok a meskabalához :)

  Nekem a régebbi dizájn jobban tetszett, a legjobban talán az egyel még régebbi, de legyen bármilyen is a lényeg a tartalomban rejlik :)

  VálaszTörlés
 11. Most olvasom a válaszaidat, kedves kotnyeles!
  :-))) Azért én jönni fogok ide látogatóba, ha ugrál a szarvasod, ha nem.

  VálaszTörlés