2010. április 13., kedd

Variációk egy hajra

Tóbiás a tavaszmanó elkészült bababarát verzióban is. Szeme biztonsági, arca hímzett, és ezúttal nem az effekt fonalból kötött paróka került a buksijára, hanem kis plüsshurkák a fix sapi alá.


16 megjegyzés:

 1. De érdekes. Jó ötlet (bár nagyon aprólékos, nemszeretem munka). Jaj, és hímezted az arcát, az ilyent imádom:)

  VálaszTörlés
 2. Hát, én is több hurkácskát rajzoltam föl az anyagra, de végül csak 14-et csináltam meg. De valószínűleg maradok a kötött verziónál inkább, ez csak egyedi eset volt, kicsi gyerkőcnek kérték.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nagyon édes lett!!!
  Nekem aranyosabb, mint az "eredeti"! De lehet, hogy csak Petikémre gondolok (13 hónapos), aki minden "Miciséget" imád! (Velem egyetemben..:) )

  VálaszTörlés
 4. Nagyon helyes! A hurkákhoz pedig minden elismerésem! :D (Az én kevés tapasztalatommal is tudom már, hogy nem biztos, hogy nekiállnék...:))

  VálaszTörlés
 5. Tündéri :-) És valahogy nekem is jobban tetszik, mint az eredeti!

  VálaszTörlés
 6. Mici, nagyon tetszik ez a kismanó. Szuper az arcpírhímzés, és jók ezek a hurkák a hajának, még akkor is, ha macerás megcsinálni!

  VálaszTörlés
 7. A haja is nagyon tetszik, de az igazi favorit a pofija. :))

  Egyébként hogy van az, hogy mutatja, hogy érkeztek már megjegyzések és én egyet sem látok?? Mostanában nálam is vacakolt ez a funkció. :(

  VálaszTörlés
 8. Édesem, a plüsst nem próbáltad csak simán felvágással hurkásítani? Ha jó irányba vágod (a hurkolásra merőlegesen (??) ), óvatosan meghúzva magától bepöndörödik szépen, és nem kell varrogatni, kifordítgatni.

  Amúgy meg caklipakli gyönyörűséges.. Katám ma talált meg a kis tájékoztató füzetecskédet, mit mondjak, negyed óráig elvolt azzal, hogy nézegesse a szépségeid. :D

  VálaszTörlés
 9. Ilyen kis bájos pofit! Nagyon édes lett ez a kismanó is, profi ez a haj, bár megértem, ha nem fogsz nagytételben hurkahajúakat gyártani, már a gondolattól is elfáradok, hogy mennyi munka lehet vele.

  VálaszTörlés
 10. Tuti szuper a frizurája, bár az egész pofi hihetetlen jó! :)
  Igazi manószerű! :)

  VálaszTörlés
 11. És ismét a Mici féle túlzások, amik egyedivé teszik a munkáidat! :)) Minden szeretettel feltöltött lett a Baba barát Tóbi! Imádlak érte!!! A következő gyerkőcömnek pont ilyenre lesz szüksége, és akkor nem fognak összeveszni. Az egyik hajas, a másik plüsi hajas :))!

  VálaszTörlés
 12. Nahát,én még ilyet nem is láttam.Nem is tudom,hogy keveredtem ide,mert én gyöngyözöm,de nem bántam meg!Eszméletlen,milyen ügyes vagy!El sem tudom képzelni,hogy lehet ilyen élethűen ilyen kis figurákat elkészíteni...Teljesen kézzel varrod,vagy gépet is használsz?jövök máskor is:)

  VálaszTörlés
 13. Megerkezett, jelentette az Anyosom :-) Wow, tunderi lett! Alig varom mar, hogy lathassam eloben is. Nagyon koszonom! (sajnos hiaba volt a nagy sietseg, meg egy het, mire megtapizhatom, mert az a franya vulkan nagyon kitolt velunk...)

  VálaszTörlés
 14. Szia! Nézz be a blogomra találsz ott valami meglepetést ,amit neked szántam. Üdv Adri

  VálaszTörlés
 15. Mindenkinek köszönöm a kedves hozzászólást!

  Ékszerláda! Örülök, hogy idetévedtél! Gyere máskor is!
  A figuráimat egyébként így is és úgy is varrom. De többnyire kézzel, mert az humánusabb. :)

  Ági! Sajnálom a dolgot. Remélem azért hamarosan kézbe vehetitek a manócskát.

  VálaszTörlés