2010. április 3., szombat

Ezt nekünk

Mostanában kaptam kedves ajándékokat, egy részüket csak úgy, és más részüket... is csak úgy. :) És hogy teljes legyen a legutóbbi kép rólam, most szembesültem azzal, hogy igen is van gyűjteményem. Méghozzá szarvasokból. Mely szarvasok Vera okán kezdtek gyülekezni, aki először horgolt nekem egy csöppet, és egy csöppet nagyobbat. Aztán horgolt egy mégcsöppett nagyobbat is, ő itt csücsül a képen jobbra. Utóbbit nem is értettem miért kaptam, de jólesettt nagyon!
Pár hete IllésRéka lepett meg egy szintén horgolt változattal, ő az ott a kis csengettyűvel, és a pici virágcsokor is Rékától jött.
Szarvasaim száma jelenleg tehát a Zsuzskától karácsonyra kapott kis helyeskével és a saját gyártmányúmmal együtt hat. Ők a műhelyem kincses polcán csücsülnek, hevernek.

Vikktől pedig egy (gépi)hímzett konyharuhát hozott a postás. Szintén a "nemértemmiért" kategória, de jókor jött, mert akkor igen nagyon magam alatt voltam.

És azért mutatom ezt a képet most, mert a mostani alkalomra szánt üzenetem ott olvasható a konyharuhán. Mindenkinek ezt kívánom!


9 megjegyzés:

 1. Nektek is szép ünnepet, éljen a nyúl !

  VálaszTörlés
 2. Szép ünnepet nektek is! Finom nyulat, akarom mondani boldog nyulat!

  VálaszTörlés
 3. Szép ünnepet, finomságokat, nevetést! :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog Nyulat, és sok tojást Mindenkinek!!

  VálaszTörlés
 5. Szép húsvétot, boldog nyulat és kellemes locsolókat neked is! :)

  VálaszTörlés
 6. Szép Ünnepet nektek is! :)
  (Holnap fotózom pici Micit Rozival, küldök képet. :) )

  VálaszTörlés
 7. Még, hogy miért? Hogy jó kedved legyen meg csak úgy:) Az ajándékozáshoz nem kell külön indok:)

  VálaszTörlés
 8. Kedves Mici!
  Most sikeredett alaposabban betekintenem a birodalmadba! Gyönyörű minden, ámultam-bámultam! Lesznek még a Meskán manófiguráid? Nagyon tetszenk!!!

  VálaszTörlés