2010. március 16., kedd

Guruló babák

Többnyire olyasmit készítek mostanában, amit már ismertek, ezért sem nagyon írok ide. De olykor-olykor készül olyasmi, ami remekül elszórakoztat, és közösséget épít, és igazából az tudja értékelni, aki benne van. De mivel a családom tagjain is látom, hogy izgatottan várják a végeredményt, ezért úgy döntöttem nektek is megmutatom, hogy a babavarrós fórumon mivel (is) foglalkozunk.
Vannak a közös varrások, és vannak a guruló babák. Ez úgy néz ki, hogy a jelentkezőket csoportokba sorsolja a főnéni, és elindulnak a csoportokon belül a babák. Mindenki készít egy testet, és továbbküldi a sorban utána következőnek, aki hajat varázsol rá, majd tovább megy a baba és a következő állomáson arcot ölt, a negyedik állomáson pedig felöltözik. Végül visszakerül a test megálmodójához. Így aztán mindenki elkészít minden fázist, csak épp minden fázist egy másik babán. A kész babákat pedig fázisonként mutatjuk meg a fórumon, így mindenkinek beindulhat a fantáziája, hogy mit lehetne kihozni belőle. Vicces dolgok sülnek ki belőle, mert van, hogy a test készítője egy karcsú lánykát álmodott meg, és mire visszakerül a baba, addigra egy bajszos betyár kukucskál ki a csomagból.
Én nagyon jó kis csapatot fogtam ki, már majdnem készen vagyunk a négy babócával, az utolsó darab nálam várja a ruciját, amit valószínűleg ma meg is kap.

Pági babájának Ahama készített frizurát, majd hozzám került, és én rittyentettem rá kackiás bajuszt, és rózsaszín orcát. Ugye ő indult lánynak, de mire hozzám került, én már egy feminin tánctanárt, vagy életművészt láttam bele, de Méhikénél betyáros fordulatot vett a móka.
 Én a jól bevált manóm testét használtam, csak épp felére kicsinyítve. A szabályok szerint ugyanis a babcinak el kell férnie egy A/4-es borítékban.
Tőlem Méhikéhez került, ő varázsolt rá hajat, majd Pági huncut, kacsintós pofit készített, Ahama pedig felöltöztette egy túinvan poncsószoknyába, meg egy csini kertészgatyóba.
Én mostanában elég tré lekiállapotban vagyok, de annyira jó kedvem lett, amikor előhúztam a borítékból.
És most itt kacsintgat rám, imádom!


9 megjegyzés:

 1. Hű, ez nagyon jó mókának tűnik!
  Nagyon jópofák a babáitok!

  VálaszTörlés
 2. Hi-hi! A Tied, mint egy zilált hagymácska! Nagyon huncut! Pont rá volt most szükséged!!!!!
  A betyár..., hát nagy ötlet volt! Naaagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 3. A betyáros mindenit! Ez tényleg nagyon jópofa játék! :) Irtó helyes lett a kis betyár és a manód is! :))

  VálaszTörlés
 4. Jaj, az a bajusz...:-D Imádom az ilyesmit: extra jól megmozgatja a fantáziát, úgyhogy tuti játék!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik! A babák édesek!!!:)))

  VálaszTörlés
 6. Ez nagyon jópofa ötlet. Olyan, mint amikor mondatokat írunk, és mindig lehajtjuk a papírt, így a következő nem látja, mi volt előtte, csak az utolsó szót, és lesz belőle egy szürreális történet.

  VálaszTörlés
 7. A betyárját annak a betyárnak! Megnevettettél! :o)

  VálaszTörlés
 8. Azt a betyár!
  :DDD
  Mici, csúcs vagy!
  Há' milyen bajusza van már????
  :DDD

  VálaszTörlés