2010. február 8., hétfő

Jut eszembe

FércJutka Kompócáról előjött egy élmény, amit már régóta meg akartam osztani veletek.
Nem tudom miért van ez, de én ilyen videókat nézve annyira jót tudok bőgni. Persze pozitív értelemben. Egyszerűen nagy hatással van rám, amikor azt látom, hogy vidám emberek összejönnek egy apró, dolog kapcsán, ami ez esetben Matt Harding lüke tánca. Mert semmi különös nincs a videóban, a történet csak annyi, hogy Matt elindult a nagy világban, a párjával, és jó néhány nagyvárosban eltáncolta idétlen táncát, miközben Melissa azt videóra rögzítette. Sok helyen csatlakoztak hozzá az ott élők, vagy ott turistáskodók, néhol elég nagy csoportba verődve, és egyszerűen csak jót mulattak. A dal, ami alatta szól, az meg egyszerűen elragadó. Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny?16 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jó. Végigvigyorogtam :D Milyen szerencsés, mennyi szép helyen jártak már.

  VálaszTörlés
 2. Jut eszembe! :) végigbőgtem.
  Jól esett! Köszönöm. :)

  VálaszTörlés
 3. Ez eszméletlen jó!:)
  Röhögve bőgtem!:D

  VálaszTörlés
 4. Nekem is nagyon tetszik a zene, meg az egész! Teljesen energikussá tett!!! :o) (Megyek is gyorsan varrni!) :oD

  VálaszTörlés
 5. Látod, nem csak te... én most ráfoghatom a hormonokra, de tudjuk, hogy ez csak kifogás, a sima hétköznapokban is hülye vagyok:)

  VálaszTörlés
 6. Engem is meghatott. :') Mellesleg mondom, ha valaki segítene, hogy eljussak ilyen csodás helyekre, esküszöm, végigtáncolnám! :D Sőt, akár énekelek is, bár, azt talán nem kérné senki... :D

  VálaszTörlés
 7. Hú, ezen én is könnyeztem. Nagyon szép!

  VálaszTörlés
 8. Ez a figura mekkora arc!Jelenség komolyan mondom!Nagyon aranyos amit csinál!Köszönöm, hog ymegosztottad!Csak úgy sugárzik az élet!Mennyire jó, hogy a legnagyobb nyomorban lévő gyerekek is táncolnak vele...Még ha csak egy kis béna táncot is, de adott valamit magából és pár percre mosolyt varázsolt az ott lévő emberek arcára!Köszi még egyszer!

  VálaszTörlés
 9. Elindítottam a videót és azt gondoltam, hogy húúúú ez tök jó és aranyos, no de Mici miért pityorodott el? 1:54-nél már én is zsebkendőért nyúltam, aztán kicsit összeszedtem magam, de 3:12 tájékán már megint az furcsa jó érzés tört rám...
  Köszi, hogy megmutattad.

  VálaszTörlés
 10. Nagyon jólesett, köszi, hogy megmutattad. :)

  VálaszTörlés
 11. De jóóó! Azért a gyerekek csinálták mindenhol a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 12. Zseniális. Zseniális úgy, ahogy van. A tánc. A zene. Az emberek.

  Én is naogny köszönöm, hogy láthattam! Gyorsan be is tettem a skypen a nevem mellé. :o)

  VálaszTörlés
 13. Ó, ez a videó nagyszerű! Láttam már korábban is, de nem bírtam ki, hogy ne indítsam el. Akkor is bőgtem, meg most is. :) Nem vagy egyedül! :)

  VálaszTörlés