2010. január 24., vasárnap

Icipici sünpoca

Tegnap nem igazán voltam alkotókedvemben. Pontosabban napok óta tart egy olyan tengő-lengő állapot nálam, ami talán a múlt heti takonykórom áldásos hatása. Pálom meg szokta kérdezni, hogy "és ma milyen csodát készítesz?". És mostanában nyavalygás volt a válasz. Egyik nap már ő maga válaszolt a saját kérdésére: "az lesz a csoda, ha készítesz valamit". Hát sajnos valami miatt igen... Bár azért olykor erőt veszek magamon, de persze jó sok megrendelés torlódott össze. :( No és ilyenkor születnek az olyasmik, amit most mutatok. A "csakazért is megmutatom, hogy szárnyalok", vagy a "nini itt egy bogyó, na mi sül ki belőle?" című "nesze neked megrendelés" típusú dolgok.
Egy icipici sünpoca,
aki a popójától a legeslegfelső tüskéjének a csúcsáig 5,5 cm :

A decemberben készült Szopifül maradványa, egy bogyesz, ami a kis nyuszkóhoz nagy lett, így belekerült a cafatos dobozomba, meg egy darab horgolt amőba, amin kipróbáltam, hogy mi lenne, ha horgolnám a parókákat megihlettek. Szóval ez a két dolog figyelt a cafatosban, és kaparászta a doboz oldalát, miközben tényleg erősen koncentráltam a következő küldetésemre. Hangosabb, és erőszakosabb volt a két kis mütyi, hát kézbe vettem őket, és rakosgattam, illesztgettem. És akkor összeállt a kép, és megszületett ez a kis süni. Csak egy fej, és végtagok kellettek hozzá, meg egy kis optikai tuning, a tappancsot mintázó gombok formájában. Talán 3 percet is eltöltött a Meskán, szóval hétfőn utazik a Dunántúlra.


16 megjegyzés:

 1. Ó, hát ez csuda aranyos! Nem csodálom, hogy elkapkodták !

  VálaszTörlés
 2. Hát ez a mini süni imádnivaló! (sóhaj) :)

  VálaszTörlés
 3. Hogy ez milyen aranyos! Te tényleg varázsolsz.

  VálaszTörlés
 4. Ebből kezdheted is sorozatgyártást.
  Zabálnivaló.

  VálaszTörlés
 5. Tüneményes... Mázlista aki le tudott csapni rá :-)!

  VálaszTörlés
 6. Érdemes volt kaparászniuk a dobozban, mert tényleg szupira sikeredett! Különösen a tappancsát meg a süni tüskéket fantasztikusan eltaláltad.

  VálaszTörlés
 7. Fantasztikus, hogy ilyen miniben is micsoda részleteket vagy képes kidolgozni! :) Édes a sünce. :)

  VálaszTörlés
 8. Ez a pici sündisznó nagyon édes!!! Én sem csodálkozom hogy hamar szerető gazdája lett!

  VálaszTörlés
 9. Csuda édes ez a sündisznó. A gazdija határozottan jól járt.

  VálaszTörlés
 10. Elolvadtam! Csudi aranyos! :*)

  VálaszTörlés
 11. Na ezekért az édes kis apróságok miatt nem engedem a lányomnak, hogy nézegesse a bloggodat! :-) Már csak akkor merek idekattintani, ha alszik! Elég magamat visszafogni! :-)

  VálaszTörlés
 12. Jaaj de kis édiii(vágyakozószmájli) :-D

  VálaszTörlés