2009. december 19., szombat

Szülinapi számotvetés, és egy kis játszi :)

Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e erről, vagy sem. De tulajdonképpen majd mindenki megemlékezik a saját és blogja születésnapjáról, és mérleget von, statisztikát készít, és hát engem is elért a végzet. Most éppenséggel rosszkor jött, mert életem első nagy boltolását próbálom összehozni, és bizony van még vele dolgom.

Szóval, a dolog úgy kezdődött, hogy jött egy csomag, amit Cicurka Bea küldött a Varázskuckóból. Azt gondoltam, hogy a húzogatós meglepi, de valami azt súgta, hogy bár azt ígértem, hogy a fa alatt bontom, de ezt most nekem ki KELL nyitnom. És milyen jól tettem, mert eszembe juttatta, hogy itt a szülinapom. A csomagban -természetesen szarvasos csomipapír, és szarvasos filcdísz társaságában, annak óvó védelmében- egy gyönyörű, eklektikus varróeszköztartó pihent. Sosem volt még ilyenem, de most már jöhetnek a közös varrások, mert van miben vinnem az eszközeimet! Azért persze némi szabadidőt is kellene valakinek küldenie hasonlóan szépen körítve. ;)


 Bea! Itt is köszönöm szépen! Gyanítom a Mozart-bigyó-bogyó is fincsi volt, de sajnos lecsaptak rá a büdös kölkök, és végül nem is tudom ki lett a szerencsés.

Tehát szülinapom van, épp ma. Nagyon nagy dobra nem akartam verni ezt a dolgot, nem is tudom Bea honnan orrolta meg, de tény, engem kicsit frusztrál, hogy már csak egy évig tartozom a harmincasok táborába. :(
Tény viszont, hogy az én szülinapom, és a blogomé elég közel esik egymáshoz, hiszen idén január 4-én tettem az első bejegyzésemet. Mi több, a Meska-boltomat december 25-én nyitottam meg, így aztán adódik itt is egy évforduló.

Meglehetősen váratlanul ért az elmúlt évben minden történés, kicsit kapkodom a fejem, és hitetlenkedem.
Jöjjön hát akkor a mérleg. Közel 85000 látogató, 191 állandó olvasó, és közel ugyanannyi bejegyzés. A Meska-boltomban 150 vásárlás, és 236 felhasználó számára számítok kedvencnek. Számos díj Tőletek, és ajándékok, meg meglepik, Meska-interjú, TV-szereplés, és szívet melengető privát levelek. Próbáltam összeszámolni, hogy az elmúlt egy évben mennyi plüssfickónak adtam életet, de belebonyolódtam, maradjunk annyiban, hogy soknak. A blogvilágban számos kapcsolatom alakult ki, és igen szerencsésnek mondhatom magam, mert kétes értelmű komment, bántás, vagy csalódás nem ért el, viszont annál több szeretetet kaptam, és megismerhettem értékes embereket. Külön boldoggá tesz az, hogy közületek néhánnyal személyesen is tudtam találkozni. :)

Most zsizseg az agyam, nem kicsit vagyok fáradt, hiszen még javában készítem a karácsonyi megrendeléseimet. Ráadásul a segítségem is kiesett mellőlem, így a nyakamba szakadt a rengeteg kérés, amit első ránézésre teljesíthetőnek véltem, de a hét közepére biztosnak látszott, hogy fizikai képtelenség mindent megcsinálnom. Így aztán jónéhány megrendelést vissza kellett mondanom. Elnyűtt vagyok, jó ha 3-4 órát alszom naponta, és most már érzem, hogy ez nem elég. De itt van már a vége, ezt talán kibírom, hiszen abban reménykedem, hogy a munkámmal számos kisgyermeket, vagy anyukát és apukát, meg gyermeklelkű felnőttet teszek boldoggá.

Nagyon megváltoztatta az életemet a blogolás, és nagyon hálás vagyok Nektek azért, hogy körülvesztek a szeretetetekkel, és érdeklődésetekkel. Úgy gondoltam, hogy megajándékozlak Benneteket. Mivel saját ötletre most nincsen fantáziám, és FércJutka a félszülinapján kilőtte azt az ajándékozós verziót, amit én is kitaláltam magamnak, így most azt mondhatjátok, hogy utánozó majom vagyok, de én mégis ezt a játékot választom, és azok között akik állandó olvasóim, és egy kommentben leírják nekem január 4-ig, hogy a meglévő figuráim közül melyiket fogadnák szívesen örökbe, azok között január 4-én este 10-kor sorsolok, és a nyertes megkapja tőlem a kedvencét. Nem ér olyat kérni, amit még nem csináltam meg, de vevő vagyok ötletekre, hogy a jövőben mit látnátok szívesen nálam, tőlem.131 megjegyzés:

 1. Boldog szülnapot, Mici! (én is tudtam ám, hogy ma van, mert a gmail tagged-je figylemeztetett, miszerint online barátomnak születésnapja van :D ).

  Nekem pl. a csigád nagyon tetszik, de ha megrendelhető lenne az ajándék (és persze előtte nyernék :P ), akkor lovat vagy katicát kérnék, lánygyerekeim kedvére.

  Puszi Neked és bájos figuráidnak!

  VálaszTörlés
 2. Isten éltessen sokáig Mici :o)! Emlékszem, amikor először jártam Nálad, és valami tildás figurához kommenteltem annak a kedves ismeretlen lánynak, aki olyan kedves megjegyzést hagyott nálam... és a bárányaid rögtön levettek a lábamról... :o). Jó, hogy vagy!

  Miát is lehet kívánni :o)? Mert akkor én egy kislány Miát fogadnék legszívesebben örökbe!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon boldog szülinapot Mici!Remélem még sok -sok blog bejegyzést lehet olvasni Tőled:))
  Nekem a birkáid a kedvencemim, természetesen minden más állatfigurád is tetszik:)

  VálaszTörlés
 4. Mici, nagyon boldog szülinapot kívánok!

  Imádom az összes figurádat olyan nehéz választani, hogy melyiket is szeretném leginkább. Nos végül leszűkítettem 3-ra a lehetőségeket (Csiga, Szarvaslány és Miamanó) és végül azt hiszem Miamanót választanám.

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Blogger Lonci írta...

  Még sok finom kis marokba, ölbe való Szarvasmicis dolgot szeretnék tőled látni:-))) Boldog szülinapot! Nekem a Manócska a kedvencem, szuper lett! További jó blogolást és persze sok-sok vevőt kívánok az elkövetkező sok-sok évre:-)))

  VálaszTörlés
 7. Boldog EGO napot!
  Eddig kis szótlan, néha 1-1 figura után epekedő olvasó voltam, de megtöröm a csendet. :)
  A teknősök nagyon tetszenek, de a szarvaslányka megelőzi őket! :)

  Kellemes Ünnepeket kívánok sok sok pihenéssel!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon Boldog Szülinapooooot!
  Remélem nagyon sok szép hasznos és kedves ajándékot kapsz még az élettől(is)!
  Eltűnődtem mit választanék,ha rám vigyorogna Fortuna,hirtelen nem is tudtam választani,aztán mikor belenéztem a figurák közé ismét,egyértelmű volt a dolog:hát persze hogy a türkiz manólány,már akkor is írtam,hogy az én vagyok.:O)

  VálaszTörlés
 9. Boldog szülinapokat és még sok pozitív visszajelzést és blogbejegyzést kívánok!
  Rám nem jellemző, hogy oda lennék a plüssfigurákért, de tetszik a bárányka, a csiga, a szarvasok, az egerek, Mazsola...
  Bocsi. ;)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon boldog szülinapot drága Mici! És még sok-sok ilyet! Én nagyon szeretem a figuráidat, de a jelenlegi kedvencem Rumini, a barikáid is édesek, jaj, nem tudnék választani... :D

  VálaszTörlés
 11. Boldog születésnapot kívánunk mi is. Nekünk is örömet szereztél a kiváló munkáddal (tehénke, lovacska). Katicamanót szeretném, ha már választani lehet (én amúgy nem tudok választani, mert mind tetszik), ha megkaphatom Tímea lányomé lenne.
  Üdv.: Mária :D

  VálaszTörlés
 12. nagyon boldog szülinapot, neked is, a blognak is!

  nekem mindened nagyon tetszik, itt csöpögök ahányszor erre járok, nehéz választani... talán Mia, vagy Balikó, vagy a légy, vagy a denevér a kedvencem. vagy mind. bármelyik jöhetne, ha szerencsém lenne, biztos vagyok benne, hogy találnék gazdát neki a 3 gyerekem között (feltéve, h nem tartanám meg a nyereményt szégyenszemre, anyához nem méltó módon) :-)

  Kriza

  VálaszTörlés
 13. Kedves Mici!

  Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
  Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én már kézbe vehettem egy figurádat, és bizony elámultam a precíz igényességen, ami a kezed közül került ki! Egy pici lány karácsonyfája alatt lesz Rumini. :)

  Ha választani lehetne, én egy lány egérkének örülnék!

  Köszönöm a lehetőséget, mindenből a legjobbakat kívánom neked és a családodnak!

  VálaszTörlés
 14. Kedves Mici!

  Isten éltessen sokáig szeretetben egészségben!!!!:)

  Szeretem a figuráid, mindig felvidulok, ha vmelyiket meglátom.
  Ruminát szívese elfogadnám, bár nehezemre esik választani, hiszen mind oly kedves:)


  Mardos a lelkiismeret! Ne haragudj, ha megbántottalak, nem akartam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nyilvánosan szeretnék még egyszer elnézést kérni!!!!!

  VálaszTörlés
 15. Isten éltessen sokáig! :))) Meg a blogodat is. :)

  Szerelmes vagyok Ruminibe, őt szeretném, ha nyernék. Bár a pajtija, meg az egérlány is imádnivaló. :)

  VálaszTörlés
 16. Jaj, elfelejtettem írni, hogy gratulálok az elért sikerekhez. Teljesen jogos, és érthető mind. :)

  VálaszTörlés
 17. Kedves Micike!
  Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked és előzetesen a blognak is :-) !

  Köszönöm az eddigi segítségedet és hogy nem pattintottál le a rengeteg munkád közepén sem a lüke kérdéseimmel :o)

  Még sok-sok-sok Mici figurát a jövőben Meked/Nekünk és ha Fortuna rám mosolyogna, akkor Ruminit nekem :-D!

  VálaszTörlés
 18. Bár inkabb a csendes olvasoid koze tartozom, de egy ilyen lehetoseget nem szabad kihagynom nekem sem. :-)) Eloszor is sok Boldog Szuletesnapot kivanok neked!
  Az allatkaidbol mar regota vagyom egy keszletre. Egyszer majd annak is eljon az ideje. De hatha most szerencses leszek es igy hozzajuthatok az elsohoz. Hirtelen nem is tudom melyiket valasztanam. Legkedvesebbek szamomra a csiguci, a teknos es a fura szinu nyuszikak peldanyai.:-))

  VálaszTörlés
 19. Kedves Mici !
  Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
  Kívánom, hogy még nagyon sok szép állatkát láthassunk Tőled:-))
  Mindig is csodáltam édes plüss figuráidat.Én Csigit fogadnám szívesen örökbe, ha rám mosolyogna fortuna

  VálaszTörlés
 20. Booooldog szülinapot kívánok!!
  Ne bánkódj, nem fog fájni a negyvenesek táborába tartozni! :)
  Egy új dologra azért gondolok, ha rád gondolok, mégpedig: nagyon vigyázz magadra, ne hajtsd túl magad!!! Ezért nem zaklatlak magán e-mail-ekkel. Mármint, hogy legalább ezzel ne terheljelek! De sokat, sokat gondolok rád! Képzeld benne vagy a TVR7-ben, azt hiszem az 52. hetiben. Rögtön az első (belső) oldalon. De sajna elírták a cikket. Azt írták, hogy pesterzsébeti vagy...
  Szóval, hogy ki is tetszik legjobban a lényeid közül, nehéz választani... Tetszenek a manóid, a csigád, a lökött tehened, a tyúkod...és még biztos van, de ezek nagyon nagy hatással voltak rám. Amit még legjobban csípek a lényeidben a külalakon kívül az a nevük. Nagyon ötletes, találékony vagy ebben is!!!!
  Csendes, nyugodt, békés ünnepeket kívánok, azt hiszem erre van Neked és a családodnak a legnagyobb szüksége! Sok puszi!!!!

  VálaszTörlés
 21. Drága Micim!
  Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked, én, a pereputtyom, és az egész baromfiudvar. Coci nagyokat pislog és csókokat dobál, Tihamér szemérmetesen mosolyog, üzeni örökké imád, na és Csirek (aki mindent jobban tud nálam:), itt noszogat, hogy ő is, s hogy mondjam már, köszönik, hogy megszülethettek általad.
  Azt mondják, szeretnek nálunk, és ha választhatnának, játszópajtásnak Mia Mamót szeretnék.
  Sok puszi neked!
  Kata, Bogi, Jánosom, Coci, Tihamér, s az én tyúkom Csirek

  VálaszTörlés
 22. Isten éltessen sokáig!!!!!
  Gratulálok az elért eredményeidhez, örülök a sikereidnek és a blogodnak, kívánom, hogy még sok ilyen évfordulón tudjalak köszönteni, gratulálni!:o)
  Szeretek Hozzád jönni, mert minden figurádban élet van, vidámak és ötletesek, színesek és kedvesek.:o)
  Ha én lennék a szerencsés nyertes, akkor egy báránynak örülnék nagyon, nagyon.:o)))

  VálaszTörlés
 23. NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

  Én Ruminiért vagyok oda (ezért is kértem kicsiben Tőled a Mekán, amit februárra szeretnék majd).

  Puszi

  VálaszTörlés
 24. Gratulálok!

  Ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki: egy ződ disznót szeretnék kérni, ha én lennék a nyerő.

  :-)

  VálaszTörlés
 25. fúú, hát először is gratulálok itt a mindenféle évfordulóhoz, nemsemmi év áll mögötted, az biztos :)
  aztán most még kitartás egy picit és remélem utána már élvezni is tudod az ünnepeket!
  játékügyben meg a magamutogatós manófiúcskáid a végzetem, úgyh ha netalántán szerencsésen kezdődne az újév, egy olyanra számot tartanék! :)

  VálaszTörlés
 26. Mici!
  Nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!
  Mivel nem oly régen töltöttem be én is a 40. előtti utolsó évet, majd egymást átsegítjük azon a kerek évszámon!
  Köszönöm Neked az én drága Cini egérkémet és Ruminát is.
  Mivel nem tudok választani a sok-sok gyönyörűség közül, ezért, ha rám mosolyogna fortuna, akkor azt kérem amelyiket kapom! :-)

  VálaszTörlés
 27. Kedves még harmincas! :)

  Hepi börszdéj és minden, ami evvel jár!!
  Nagyon sokat gondolkodtam. A maci volt az első szerelem, aztán jött Elvis és végül az egérlányka. De mint bagoly gyüjtő asszem Elvis-t szeretném. :)

  VálaszTörlés
 28. Boldog Születésnapot! Nekem abszolúte az egér a kedvenc (bár természetesen a többi is remek)!

  VálaszTörlés
 29. Gratulálok a szülinaphoz és a sikerekhez!Kívánok további sok sikert!
  A vörös hajú-zöld szemű fiú számomra a legkedvesebb :o)

  VálaszTörlés
 30. Kedves Mici !

  Nagyon boldog születésnapot kívánok !
  Hidd el, a 40-en túl is van élet és nem is akármilyen :-))
  Nagyon tetszenek az állatkáid, nem is igen tudnám megmondani, hogy legjobban melyik is. Egy jó hónapig nálam vendégeskedett Dezső, minden reggel felvidított, ha rá néztem csodás vámpír fogaira, vörös szemecskéire és a frufrujára :-)) De aztán eljött a nap és oda kellett adnom ajándékba annak, akinek eredetileg vettem ... :-)

  Kívánom, hogy még sokáig alkoss és szerezz örömet sokunknak !

  Ha választanom kéne, nem is tudom ... Talán a fodros sapkás teknőclány, esetleg egy szarvaslány vagy csiguci ??? Mindegy, csak M-Ici figura egyen !

  VálaszTörlés
 31. Először is nagyon boldog Micinapot!

  Másodszor: rendszeres zug olvasó vagyok és szoktam kommentelni is, de hogy miért maradt el a rendszeres olvasós klikk azt nem tudom.
  Ha nem gond akkor pótolnám most.

  Ha ez nem kizáró ok, akkor nekem vagy a Türkiz manólány vagy a Mályva cicus jönne be ... az ajtón a postástól!:-)

  VálaszTörlés
 32. Kedves Mici!

  Nagyon boldog szülinapot neked és a blognak is. és persze Kellemes karácsonyt is. Ha esetleg én nyernék én Elvis-t választanám a bagolyfiút. Imádom szerelem első látásra. :)

  VálaszTörlés
 33. Szülinapod alkalmából az Istenke éltessen, és adjon Neked időt feltöltődni :)
  Sorsoláskor ha én lennék a szerencsés, én egy csigát választanék .(Esetleg, ha lenne időd és valami újat adnál, akkor béka királyfit kérnék :) )

  VálaszTörlés
 34. Szia Mici!

  Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban!

  Eddig csendesen gyönyörködő, minden figurádra rácsodálkozó olvasód vagyok. A lehetőség, hogy egyik kis jószágod nálunk lakjon, szóra bírt. :-)
  Csenge-lányunk kedvence a Lóóó. Ha megnyerjük, jó gazdája lesz. :-)

  VálaszTörlés
 35. Kedves Mici,

  Boldog szülinapot kívánok Neked, és minden nyilasnak is persze :)

  Tényleg jól előcsalogatod most a hallgatag olvasóidat...
  Nekem leginkább a szarvasod tetszik, rénszarvas, a nevét sajnos nem tudom, de halálipofa :)

  Boldog Karácsonyt!!

  Nina

  VálaszTörlés
 36. Isten éltessen Mici! Lusta és önző lévén az ajándékod még mindig a polcomon, de előbb utóbb postázódik ám...

  Nálunk kitört most az egérimádat, szóval egy Rumini lenne a nyerő, kivételesen a nagyfiamnak, mivel Sára Lilla úgyis Mici Úrral és Újhuszival alszik már jó ideje:)

  Jó hogy vagy!!!

  VálaszTörlés
 37. Szia Mici!
  Először is boldog szülinapot! :)

  Én Manócskát, vagy Ruminit választanám, de még úgyis van egy kis időm gondolkozni :)

  VálaszTörlés
 38. Drága Mici! A Jóisten éltessen téged még nagyon-nagyon sokáig, kívánok Neked minden szépet és jót!

  Hogy az én (Vera) kedvence melyik? Hát Pigotta Gitta, akit egy kicsit személyesen is fogdoshattunk, mielőtt nagy útra kelt. És imádtuk:)

  VálaszTörlés
 39. Kedves Mici!
  Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked és a blogodnak is:))
  Az összes figurád fantasztikus, de talán az egérkék és a teknőscsaj tetszik a legjobban:)

  Még nagyon-nagyon sok alkotással teli boldog pillanatot kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 40. Drága Mici!
  BOLDOG SZÜLINAPOT! NAGYON SOK Szépet kívánok NEKED! ÉN is beszálok a játékba! A figurát Rád bízom, csak kicsi és kulcstartó méretű legyen! Persze csak ha nekem kedvez a szerencse! Addig szorítok!

  VálaszTörlés
 41. szia!
  gyönyörűek munkáid!
  le a kalappal!
  szeretnék veled játszani!
  lapappilon@gmail.com
  nekem a zsiráf gigi a kedvencem!
  :-D

  VálaszTörlés
 42. Te Ügyeskezű! Emiatt előbújok a ködből én is, egyrészt, hogy megköszöntselek ezen a napon, másrészt, hogy ringbe szállhassak, mert 1 lányka idekint, 1 pedig odabent várja a sorsolást :-) Hátha... nehéz a választás, de talán mályvacica okozná a legnagyobb örömet nálunk. Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 43. Szia Mici!
  Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

  Ha a szerencse nekem kedvezne a sorsolásnál, akkor egy Ruminit kérnék a kisfiamnak, mivel szereti a nagy füleket(nem csak a sötétbarna majmokat:D)is!:)

  Üdvözlettel: Kata, Félix és Rebeka

  VálaszTörlés
 44. Drága Mici!
  Boldog születésnapot kívánok! Legyen még sokszor ennyi, hogy mindenkit megörvendeztethess szép és igényes alkotásaiddal, és kedvességeddel.
  Sokáig nem tudtam, melyik figura a kedvencem, amíg meg nem láttam Dezső Denevért-ő megdobogtatta a szívem, mely azóta is érte dobog :)

  VálaszTörlés
 45. Ez idáig hallgatag, ám rendkívül hálás olvasódként kívánok nagyon sok boldogságot!:)
  Blogod hatására kezdtem plüss aprónép varrásába az ismerős gyerek nagy örömére.
  Így született meg a teknősös párnám, amihez társaságnak szívesen örökbe fogadnám Tódorodat.
  Remélem, sokáig látogathatlak még!
  Meghitt, Békés, nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!
  Ancsa

  VálaszTörlés
 46. Szia!

  Boldog születésnapot kívánok és kellemes karácsonyt. Én is szeretnék jelentkezni, a Mályva cicát választanám.

  VálaszTörlés
 47. Boldog blogszülinapot, igazán szép számok!
  Én egy zsiráfra nevezek be, már jó ideje a paci mellett ez a másik kedvencem.
  Kellemes ünnepeket, és egy kis pihenést is kívánok mihamarabb!
  Judit

  VálaszTörlés
 48. A jó Isten éltessen téged még nagyon-nagyon sokáig, imádom az összes figurádat, és ha mellém áll a szerencse, akkor a kislányomnak szeretnék egy - az ő színeit viselő - Mia Manót.

  VálaszTörlés
 49. Boldogságos szülinapokat kívánok!
  Nekem a lányka egerentyű a kedvencem, azt választanám Villőmnek :-)

  VálaszTörlés
 50. Sok szeretettel gratulàlok én is a szülinapod alkalmàbol!
  A jàtékod nagyon tetszik, de meghagyom a többieknek és én még minidig egy kis orrszarvura vagyom :D akinek az igazi gazdija jövö juniusban fog születni :)(ami egyben megindokolja a hosszu eltünésem okàt is)
  A blogodhoz meg tovàbbi sok sikert és rengeteg olvasot kivànok!!!

  VálaszTörlés
 51. Boldog szulinapot!!! az er, hogy most vegre bekattintottam a rendszeres olvasast? :) mar korabban kiadtam a csaladnak az utasitast, hogy ha allatfiguraban gondolkodnak a lanyom reszere, akkor csakis toled vegyek meg :) nekem a denever az egyik nagy kedvenc, a lanyomnak pedig az osszes :D

  VálaszTörlés
 52. Kedves Mici először is nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked. Már nem emlékszem, hogy botlottam a blogodra, de azóta sem telik el nap, hogy ne látogatnám meg, még akkor is ha nem értél rá írni az új történésekről, mert minden kis lényecske ami a kezed alól kerül ki, az egyedi, kedves és megmondom választanom is nehéz lenne közülük. Nekem ugyan van egy kis fiam, de ő még rágja a játékokat és nem játszik vele, így magamnak (kicsit önző módon) azt a rózsaszín cicát kérném, ami egyszer nagyon megtetszett. Azért ötletet is tudok adni, szerintem illik a stílusodhoz egy Pumukli szerű figura. Mégegyszer nagyon sok boldog szülinapot és a családomban elterjedt üdvözlés: családoddal, pároddal, fiaiddal együtt nagyon sok boldogság érjen az eljövendőben.

  VálaszTörlés
 53. Kedves Mici!

  Isten éltessen sokáig szülinapod és blogszülinapod alkalmából is!
  Bár nem sokszor írtam megjegyzést itt nálad, de mindig figyelem milyen szépségeket mutatsz már megint, s mindig megemelem a kalapom tehetséged előtt! Gratulálok a munkádhoz, tehetségedhez, sikeredhez, mely érthető! Kívánom, hogy Karácsonyra elcsendesüljenek a dolgok kis családodban és végül minden szép és jó legyen.
  Ha engem sorsolnál esetleg, nagyon tetszenek a manócskáid, a fiúk miatt esetleg Ruminit illene kérnem, vagy egy szarvasfiút?
  Köszi a játék lehetőségét, egy másik háomfiús anya, Karina

  VálaszTörlés
 54. Boldog összszülinapot!!! Nekem és a kisfiamnak a denevér az örök kedvenc, őt nagyon szeretnénk! És köszönöm a lehetőséget.

  VálaszTörlés
 55. Mici, nagyon sok boldog születésnapot!!!! Neked is, a blogodnak is és a Meska boltodnak is :)

  Én azért szeretek benézni a blogodra, mert minden figurád saját személyiséggel rendelkezik. Nem egyszerű játékfigurák, hanem van bennük valami, ami miatt nem is csodálkoznék, ha egy napon beszélni kezdenének! Gigi a zsiráf nemsokára elköltözik tőlünk, mit mondjak, egyik szemem sír a másik nevet, hiszen a kissrác biztosan nagyon fog neki örülni.

  Hogy kit választanék, ha én lennék a szerencsés nyertes? Nehéz kérdés, de azt hiszem Ruminit :)Bár a teknősök is nagyon tetszenek :) de talán Rumini lenne a befutó.

  Kellemes karácsonyt (addig is kitartást) és nagyon boldog új évet kívánok Nektek!

  Edit

  VálaszTörlés
 56. Mici! Isten éltessen még nagyon sokáig! Kerüljön ki kezed alól még számtalan szépséges puhaság!
  Nekem Csiga a kedvencem, de Rumini és a manók is, egyszerűen nem lehet választani, mind annyira aranyos és egyedi!

  VálaszTörlés
 57. Nagyon boldog szulinapot kivanok! Reszemrol az eredeti, lila haju Mia Manonak orulnek, csak hat ugye 30 evesen az ember nem babazhat. Bar, ha megnyernem, akkor mar lenne ra magyarazat :-)

  VálaszTörlés
 58. Kedves Mici!
  Először is nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!
  Nekem a szöszi Manó után nyulak a kedvenceim, mindenféle színben és formában.

  Kötök, kabátot a manónak, Erik megrendelte ;-)

  VálaszTörlés
 59. Boldogságos szülinapot:)) Meg mindenféle évfordulókat is!! meg minden szépet és jót.. és ha netán én nyernék, azt szeretném, ha meglepnél:))

  /tatyó mosás után tökéletesen szuperál, többen kérdezték már hogy honnan, hogyan tettem rá szert, ilyenkor csak lazán odamondom hogy : -valódi, egyedi SzarvasMici darab, keress rá a neten!!:))

  VálaszTörlés
 60. Kedves Mici!

  Bár egy kicsit megkésve, de Nagyon sok boldog szülinapot!!!

  Hogy kit fogadnék örökbe? Mindenkit!!! Már rendeltem Tőled januárra, és még fogok is! Szóval a Fiú manót még nem jeleztem, hogy szeretném, de szeretném. Ha nem nyerek, akkor rendelek Tőled egy ilyet! A kisfiam majd kiugrik a bőréből, amikor meglátja a képernyőn!
  Kellemes Ünnepeket, nagyon boldog új évet Neked és a Szeretteidnek!!!

  VálaszTörlés
 61. Kedves Mici!
  Csatlakozom a köszöntők táborához. Boldog mindenféle szülinapot kívánok. Én már a negyvenesek táborát erősítem, igaz, még az elején tartok,de mondhatom Neked, nem rosszabb, mint a harmincasoké (eddig). Csodás alkotásaid vannak, és nemcsak a plüssfigurák, hanem mások is! Igényesek, ízlésesek, a figurák szinte beszélnek a nézelődőkhöz. Volt szerencsém már előben is megtapizni, megszemlélni a békaurfikát (már nincs itthon), azonban itthonra is jó lenne egy Micis szépség, mondjuk Rumini.A nagy hajrá után pihenj sokat az ünnepek alatt és töltődj fel a jövő évre, mert azt hiszem, akkor sem fogol unatkozni!
  Kellemes Ünnepeket!

  VálaszTörlés
 62. KEdves Mici :)

  Nagyon boldog születésnapot, és előre is békés karácsonyi ünnepeket kívánok neked, és egész családodnak!

  Én bárány mániás vagyok... de nagyon :D Az összes általad készített figura nagyon édes, de ha válsztani kell, akkor a barit szeretném :)

  VálaszTörlés
 63. Boooldog szülinapot Mici!:) ÉS persze,boldog karácsonyt is így előre :)

  Én Vé Nusit és "Tényleg manó"-t bírom legjobban:D

  Evelin

  VálaszTörlés
 64. Nagyon boldog szülinapot kívánok én is, Neked, a blogodnak és a boltodnak is. Csodálatos dolgokat csinálsz, bármelyiket örömmel fogadnám, de mivel én rénszarvas rajongó vagyok, ezért egy szarvast kérnék magamnak. A többit rád bízom! :)
  Tünde

  VálaszTörlés
 65. Isten éltessen, és persze boldog ünnepeket és új esztendőt is kívánok!

  Én nehezen tudnék választani, ha mégis, akkor talán Manócska vagy Rumini/Rumina lennének a befutók...

  Edina

  VálaszTörlés
 66. Boldog Születésnapot Neked és a blognak is!!
  Továbbá áldott karácsonyt és békés boldog új esztendőt kívánok!
  Magamnak, illetve a kislányomnak pedig Ruminát kívánom...

  VálaszTörlés
 67. Szia, Mici!
  Először is nagyon sok boldog szülinapot kívánok, gratula a blog-szülinapért is!
  Nagyon bugyuta csacsi vagyok, mivel már hónapok óta rendszeresen, nagy figyelemmel s szájtátva követem bejegyzéseidet,csodálom műveidet, mégis elfelejtettem magam bejelenteni olvasóid népes táborába. Ha így is , engedelmeddel, részt vehetek a nagyszerű játékban, mégsem szamarat szeretnék, hanem, hosszas fontolgatás után Sün Emmát fogadnánk örökbe. Mert a már 15 éves (sün)Dorottyám annakidején kívülről fújta a mesét, akárcsak a középső, s remélem a kicsi (8hónap) is beleszeret. Garantáltan jó dolga lenne nálunk s még kapcsolatot is tarthatna alkotójával :)
  Egyben áldott, örömteli ünnepeket is kívánok, kedveseiddel együtt.
  schwarcz-rita@freemail.hu

  VálaszTörlés
 68. Boldog szülinapot! :)

  Nekem személyes kedvencem Dezső a denevér, de imádom a Csigát és a Manó fiút is! :)
  És ha lehetne rendelni is, akkor elefántot kérnék a fiamnak! ;)

  VálaszTörlés
 69. Kedves Mici!
  Sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából! Olyan mintha ismernélek, szinte napi rendszerességgel leskelödök a blogodban.Emlékszem, elöször a Meskán láttam meg a Tildás figuráidat. A blogodra csak késöbb találtam rá. Azóta rengeteget változtál. Megtaláltad a senkivel sem összetéveszthetö, egyedi Mici stilusodat. Jellegzetes, vidám figuráiddal és a róluk készült kedves és vicces képekkel sok embernek szerzel örömet, kortól függetlenül.Ha a srácaim most lennének kicsik, akkor a Te játékaiddal lenne tele a szobájuk...Bevallom, hogy nehéz megállni, hogy ne vegyek Nálad valamit most már csak a magam kedvéért...Melyik a nagy kedvenc? A bagoly vagy inkább a türkiz Mia. Nehéz dönteni.
  Remélem még nagyon sokáig és sok féle figurával fogod jó kedvre deríteni a látogatóidat és a vásárlóidat.

  VálaszTörlés
 70. Kedves Mici!
  Boldog születésnapot kívánok neked!
  Hű csodállói vagyok figuráidnak, nagyon szeretem őket nézegetni, erőt és energiát gyűjteni. Hamarosan itt a karácsony, minden csomag elindul és végre Te is pihenhetsz egy kicsit, hogy feltöltődj. Meghatározó és sikeres vagy és ezzel sokak számára nyujtasz példát.
  Kislányom részére, januári első születésnapjára szeretnék kérni egy MiaManót vagy egy katica lányt, amelyik kedvesebb a szívednek. Nekünk mind mind nagyon kedves!
  Cili

  VálaszTörlés
 71. Isten éltessen sokáig Téges és a blogodat is!
  És Isten tartsa meg ezt a jó szokásodat, hogy ennyi ember örömére varrsz! Azt hiszem nemcsak a te életedet változtatta meg a blogolás, de sokak életét a teremtményeid, akár csak virtuálisan, akár testközelből gyönyörködünk bennük.
  Ha én lehetnék az örökbefogadó, Mia manót kívánnék magamnak.
  pági

  VálaszTörlés
 72. Boldog szülinapokat Mici!
  Szeretnék gratulálni az imádni való figuráidhoz, különösképpen a Katica manóhoz és a szöszi manófiúhoz. Nekem ők a kedvenceim :)

  VálaszTörlés
 73. Boldog Szülinapot!

  Mici, az én kedvencem Manócska és Rumina az egérlány. Nehezen tudnék közöttük választani.

  VálaszTörlés
 74. Boldog szülinapot!
  Olvasgatom a blogodat már egy ideje, de eddig csak "titokban". Rendszeressé csak most tettem magam :))) Ha így is részt vehetek a játékban, nagyon örülnék neki!!
  Ha még a szerencse is hozzám pártolna, a lányaimmal Mazsolának vagy Rumininek/Ruminának örülnénk nagyon. Vagy bármi másnak, mert minden olyan szuper, ölelni való! Gratulálok minden egyes darabhoz!

  VálaszTörlés
 75. Szia Mici!
  Látom mindenkinek fejtörést okoz ez a nehéz, ám nem túl bonyolult kérdés. Én sem vagyok evvel másként...
  Ha magamra gondolnék, akkor talán egy sláger manót választanék én is, természetesen a fiaménak megfelelő haj- és szemszínnel.
  Ha öcsém elmaradt ajándékára gondolok, akkor egy Zoleekát választanék.
  Legjobban mégis - leszámítva persze a futó rendelésemet - egy olyan figurának örülnék, amit nem ér kérni, de azért leírom, mert ugye te tudod, hogy nem muszáj mindig minden szabályt egészen betartani. Szóval arra gondoltam, hogy a teknőst lehetne módosítani kicsit, úgy hogy a hátpáncélja helyett taraja legyen, (esetleg két kis szárnya is) és akkor tökéletes volna a sárkány- és dínómániás fiam részére.

  VálaszTörlés
 76. Boldog szülinapot:)
  és még sok sokat h ilyen kis figurákkal halmozz el minket:)
  és sok sok vidámsággal:D
  szívesen jövök ide:D
  a pózok miatt még mindig akár csak az elején:)

  VálaszTörlés
 77. Kedves Mici!

  Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, vidámságban, egészségben gazdagon.
  Az éveket pedig ne számold, mert aki lélekben fiatal az az is. És hiszem, hogy azért tudsz ilyen édes figurákat alkotni, mert fiatal és játékos lelked van. :-)

  Mivel mindegyik figurád szenzációs, nehezen tudok választani, de a családi tanács az édes csíkos pólós Ruminit szavazta meg.

  VálaszTörlés
 78. Kedves Mici!
  Boldog születésnapot, így utólag is!:-)))
  Bocs, de szó szerint a frászt hoztad rám, mert beütöttem a boltneved a keresőbe, és a meska nem jelzett találatot. Már azt hittem "bezártál".:-(
  Elnézve a rengeteg teljesített megrendelést, nem is csodálom, ha egy kis pihenésre vágysz így év végére! Gyönyörűeket alkottál, de mostmár tessék aludni is éjszakánként!;-)

  VálaszTörlés
 79. Mici!!!!
  Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
  Mosollyal. Ilda

  VálaszTörlés
 80. Nagyon boldog mindenféle szülinapot kívánok, és persze boldog, békés ünnepeket, sok pihenést és feltöltődést !
  Az esélytelenek nyugalmával mondom, hogy mindegyik figurád nagyon tetszik, de a mini teknős a szívem csücske :))

  VálaszTörlés
 81. Aztaaaa Lányok!
  Köszönöm szépen a sok-sok jókívánságot! Bármennyire is ódzkodom a szülinapoktól, azért jólesik olvasni a kedves szavakat.
  Izzítom a ceruzámat, hogy feljegyezzem az ötleteket, kívánságokat. :)

  VálaszTörlés
 82. Boldog szülinapot és áldott karácsonyt kivánok, Neked és akik szeretnek Téged!!!!
  Ha nekem kedvezne a szerencse én a mazsolát választanám...... azt hiszem az én korosztályomnak nagyon sok szép emléke van erröl a fekete-fehér bábfilmröl!

  VálaszTörlés
 83. Boldog Születésnapot, és Áldott Békés Karácsonyt!!!
  Hm... Nehéz kérdés... AZt hiszem, Mia Manó a kedvencem... de annyi szépséges "mindened" van, hogy a választás nagyon nehéz. természetesen a békucik és a barik, és persze a csiguszok is nagyon édesek :)

  VálaszTörlés
 84. Boldog szülinapot Mici!
  Szívmelengető nézegetni bájos plüss állatkáidat.
  A játékban szeretnék én is részt venni, és ha Fortuna kegyeltje leszek a Mályva cica az álmom. :-)

  VálaszTörlés
 85. Boldog szülinapot Neked és a blogodnak, meg a sok manónak, egérnek és a többi Mici-lénynek. Ritka az olyan ember, mint Te, akiben többféle tehetség lakik békésen egymás mellett.
  Én a keresztlányomat, V. Nusit szeretném megkapni, ha rám mosolyog kolléganője, Fortuna.:)
  Amúgy ne félj a 40-től. Egyre több testrész fáj, viszont ritkulnak a lelki nyavalyák.:)

  VálaszTörlés
 86. Drága Mici!
  Isten éltessen sokáig a szeretteid és a mi örömünkre! A blogodhoz is gratulálok, fantasztikus, mit vittél végbe az elmúlt évben. Imádom az újabb és újabb figuráidat, most mégis azt kívánom szívböl, hogy tudjál kikapcsolni egy kicsit, pihenj, élvezd a családod, aludj, amennyit csak bírsz!!!
  Èn, ha nyernék egy táskát szeretnék. A kockás belsejü madárkás nagyon tetszik. Sajnos állatkánk annyi van már itthon, hogy nem bírnék helyet szorítani neki. Táskából meg sosincs túl sok, igaz?
  Szépséges karácsonyi ünnepeket kívánok, remélem, éppen lábat feltéve olvasgatsz!?

  VálaszTörlés
 87. Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Én is emlékszem még, amikor először Rád találtam.... és nagyon szeretem olvasgatni, ahogy egyre több és több rajongód van, ahogy egyre inkább felfedezik, hogy milyen fantasztikus, amit Te alkotsz! Hiszen minden emberben ott lakik a valamikori gyermek, amik a figuráid láttán újra előbújnak és legszívesebben önfeledten játszana bármely kis "teremtményeddel". Nekem a békáid, akik a leginkább a szívemhez nőttek... :o))

  VálaszTörlés
 88. Boldog blogszülinapot kívánok! Ezek a karácsonyi manók nagyon tündériek. Szívesen kiültetném egyiket a polcomra és dédelgetném helyetted. :)

  VálaszTörlés
 89. Szai!

  Utólag is Boldog SZÜLINAPOT!!!!!!
  Nem öregetsz hanem fiatalodsz.....
  Nekem leginkább a Mia manó baba tetszik.

  Puszi: Ági

  VálaszTörlés
 90. Kedves Mici!

  Sok boldog születésnapot Neked és a boltodnak-blogodnak egyaránt!
  Mint nagyapa érzékelem, hogy milyen örömet szerezel a gyerekeknek, anyukáiknak(és persze nekem is:) ) a figuráiddal!
  Amennyiben én nyernék, RuminA-t szeretném, hogy Rumini ne maradjon pár nélkül:)
  Sikeres, boldog évet, és addig is jó pihenést kívánok!

  VálaszTörlés
 91. Még csak most találtam rád. :( Bár előbb történik mindez, akkor talán egy kedves kis figurád csücsült volna a karifa alatt.
  Boldog szülinapokat!
  Mindegyik figurád tetszik nekem és a 4 gyerkőcömnek is. :)
  Leginkább a csiga nyerte el tetszésüket. :D Én meg le vagyok szavazva. :D

  VálaszTörlés
 92. Szia! Nagyon boldog születésnapot, és további sok szép bejegyzést a figuráiddal! Én egy Manócskát szeretnék kérni, amennyiben nekem kedvez a szerencse. Zsófi lányom mostanában Mazsola bolond lett! :)

  VálaszTörlés
 93. Kedves Mici!
  Isten éltessen sokáig!:)
  Köszi a lehetőséget a játékra!!
  Ha szerencsém lenne ...nehéz a döntés:)Nagylány lovacskát szeretne,középsőm katicalányt,kicsi lányom mindent:DDD Én pedig már labdába sem rúghatok:)Rád bízzuk:)
  Boldog Új Esztendőt kívánok és még sok-sok "Micis" csodát!!!

  VálaszTörlés
 94. Utólag is boldog születésnapot :-)!
  Sajnos amikor ünnepelted én éjjel is dolgoztam, de bekukkantottam megnézni néha hogyan telik a karácsony előtti élet nálatok.

  Amikor pedig már időm akadt, nem tudtam eldönteni melyik szépséget is válasszam ha a Fortuna mellettem teszi le a voksát. Végül is a lila bundás cica lány győzött.

  De én már most is boldog vagyok, mert a képeken átjön az a szeretet amellyel készíted Őket és ezt meg is osztod velünk. No meg itt lakik nálam egy Szarvaslány aki minden nap vidáman ébreszt reggelente :-)

  VálaszTörlés
 95. Kedves Mici!
  Asztrológus barátosném szerint a mai nap különösen kedvez mindenféle jókívánságnak! Nekem most kettő is van, először is nagyon boldog első blogszületésnapot (utólag) és kívánom, hogy még sok-sok születésnapon köszönthessen téged a népes rajongótáborod és örvendeztess meg minket a tündéri figuráiddal! A második kívánság pedig nagyon önző :) bárcsak nyernék nálad egy legyecskét (ha lehet "lányszínűt")!
  Kátya
  ui: Ha a második kívánság nem is, az első mindenképp váljék valóra!

  VálaszTörlés
 96. Kedves Mici!
  Boldog szülinapot, alkoss még nagyon sok ilyen szépséget! :)
  Az én kedvencem a türkiz manólány - ha szerencsém lenne, őt ölelném magamhoz a legszívesebben. :)
  Üdvözlet: Eszter

  VálaszTörlés
 97. Kedves Mici!
  Minden jót kívánok Neked!Imádom minden figurádat és csodálom tehetségedet, kitartásodat......

  VálaszTörlés
 98. Szia!

  Először is Boldog Szülinapot!!
  Ha netalántán sikerülne: Mia Manó a kedvencem...
  Zsuzsi

  VálaszTörlés
 99. Kedves Mici!
  Nagyon boldog szülinapokat kívánok, Isten éltessen! Nagyon szeretem az összes figurádat, igazi öröm nézegetni őket. Hihetetlenül ügyes vagy! A sok kedvencem közül Miát fogadnám legszívesebben örökbe, bár nehéz a választás. :)

  VálaszTörlés
 100. Boldog Szülinapot kívánok! Az összes általad készült figurát nagyon szeretem, de az én nagy kedvencem Rumini :)

  VálaszTörlés
 101. Boldog szülinapot! És tuti nagyon sok jó dolog vár ránk a következő évben is, mert amit te itt összehoztál 1 év alatt, az példaértékű! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 102. Szia Mici, utólag is boldog szülinapot!
  Én a szőke, és a szarvas lánykádat (is) fogadnám örökbe:-)
  Annus

  VálaszTörlés
 103. Kedves Mici!

  Én tegnap találtam erre az oldalra,rögtön a szívembe lopta magát!Ma reggel meg látom hogy játék van!!!Nem tudom h lehet e még jelentkezni,de ha nem akkor is leírom:)

  Hosszas keresgélés,nézelődés után a Mályva Cica tetszik a legjobban.

  De nem tudok betelni a többi miciséggel sem!!!A "Tilda"bari szencációs,de minden baripajtás nagyon tetszik!A manók is egytől egyig és a nyulak!!A teknős ,csigusz és béka igazán ötletes!De nem is folytatom a sort!Elvarázsolt minden amit röpke 1 nap alatt meg tudtam nézni!

  Kislányomat biztosan megajándékozom majd,és ezek után sűrűn visszanézek Micihez:)

  Annus

  VálaszTörlés
 104. Kedves Mici!

  Nekem most Nusi és Katicamanó a kedvencem.
  De minden figurádban ott van az életöröm, a szeretet, és te magad, nagyon szeretnivaló mindegyik.

  Isten éltessen, és kínánok minden jót és szépet!
  Enikő

  VálaszTörlés
 105. Kedves Mici! Jól megkésve ugyan, de boldog születésnapot kívánok neked és a blogodnak is, remélem, sokáig láthatjuk még a kedves kis figuráidat. Minden alakalommal lenyűgöz, amikor látok egyet! :) Azt hiszem, az én kedvencem Gigi, a zsiráf, de Rozinak is nehéz ellenállni, sőt a békapáros is tetszett, na meg a vízipókos szereplők is belopták magukat a szívembe, szóval aligha tudnék egyet választani. De ha mégis én lennék a szerencsés, megpróbálkozom vele. :))))

  VálaszTörlés
 106. Isten éltessen sokáig! Hát nehéz a döntés, mert mind csoda! De talán a teknős! :o)

  VálaszTörlés
 107. Fogós, nehéz kérdés! Mint sokan mások, én is nagy rajongója vagyok a Miciségeknek.
  Szívem szerint a manódat választanám, még októberben beleszerettem. Viszont ha az ember gyermeke ugrándozva sikongat Rumini láttán akkor csak nem mondhatok mást, mint hogy ez az egérfiú telitalálat.
  Isten éltessen!

  VálaszTörlés
 108. Ha nagyon muszáj kiválasztani egyet, akkor nekem Mályva Cica a kedvencem :)

  Mici, csak így tovább, rajongunk a teremtményeidért!

  Üdv, Betti

  VálaszTörlés
 109. A mikulásod után vérszemet kaptam,és már (nem mintha eddig nem)mindet AKAROM!....egy Rumini még biztos nagyon kell nekem :D

  VálaszTörlés
 110. Boldog szülinapot Mici!
  Lelekes néma rajongód vagyok ezidáig :)Általában sosincs mázlim, de hátha most. A személyes kedvencem a baglyod, de most a kisfiamnak kérnék egy öltöztethető manófiút. Ja és ami a tanácsot illeti, meg hogy mit látnék tőled szívesen, íííímádom a tevéket, klassz lenne egy Miciteve :)
  Minden szépet neked!!! Anna

  VálaszTörlés
 111. Nekem a Katicás "Miciség" a Katicamanó tetszett a legjobban.
  Boldog új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 112. Boldog szülinapot!!!!!!
  Az én kedvencem és lánykáimé is a Katicamanó!
  Nagyon sok-sok szépséges munkát erre az évre és minden álmod vágyad váljon valóra!Megérdemled!
  üdv.:Adri(odree)

  VálaszTörlés
 113. Kedves Mici!
  Jaj de jó a meghirdetett játékod!!
  Kisunokámnak a Mazsola tetszet a legjobban meg a.... meg a....
  Ha Fortuna ránk mosolyogna, őt szeretné. Köszönöm: Márta

  VálaszTörlés
 114. Nem létezik,hogy én ennyire el lettem volna havazva mostanában...
  valahogy nem vettem észre ezt a bejegysét,még jó,hogy szóltál ;-)

  Hát nagyon boldog szülinapot,így késve is.

  És Mia manó,természetesen :-)))
  Mondom,természetesen.Elolvadnék egy
  barna hajú Miától.

  VálaszTörlés
 115. Boldog Új évet kivánok, nagyon sok kreativ ötlettel!
  Minden egyes munkád elbűvölő.Engem legjobban Manócska fogott meg.
  Szia, minden jót kivánok.

  VálaszTörlés
 116. BUÉK! Utólag Boldog Szülinapot!

  Imádom az összes "MICIT":-) most épp a manó fiú, a legkedvencebb :-)

  VálaszTörlés
 117. Nekem mindegyik tetszik!:)Rozi a legújabb kedvenc.

  VálaszTörlés
 118. Szia!
  Nagyon boldog szülinapot!
  Nekem a barika tetszik a legjobban.

  VálaszTörlés
 119. Szia Mici! Remélem nem késtem még le a sorsolásról,tudod nekem minden tetszik amit te készítesz és egy kicsit az enyém is minden mert a húgom vagy és ez a legnagyobb ajándék nekem.Nálam az első helyezett a Türkizmanólány és nagyon tudnám szeretni.Köszönöm ERIKA

  VálaszTörlés
 120. Boldog szülinapot:)

  Nimród szerint a nappaliban az asztal alatt manók laknak, akik mindig vmi csalafintaságon törik a fejüket pl. az eldobált játékokat összeszedik és egy ideig ők játszanak vele:)))

  Ezért én egy manófiút szeretnék tőled Nimródnak:)

  VálaszTörlés
 121. Hoppá, már megint majdnem lemaradtam...) Boldog szülinapot és új évet kívánok Neked, sok- sok munkával és ötlettel. És igen, az én kedvencem is MiaManó:)))
  Ágó

  VálaszTörlés
 122. Szia Mici!
  Ez a játék most felébresztette benne a csodaváró gyereket. Pár hónapja keveredtem először a blogodra, azóta rendszeresen figyelem, kicsodák-micsodák kerülnek ki a kezeid közül. Az én nagy kedvencem Vé Nusi a sok szépség között, klassz lenne, ha beköltözne hozzánk!

  Boldog újévet Neked és további sok ötletet, hogy legyen mit csodálnunk :)

  VálaszTörlés
 123. Kedves Mici!
  Egy ideje már zugolvasód vagyok, de egy ilyen lehetőséget nem szabad kihagynom. Én már ugyan elmúltam 40, de karácsonyra egy Mazsolát kaptam, aminek nagyon örülök. Még jobban örülnék, ha Mazsolának lenne egy apukája. Ha a szerencse nekem kedvezne, egy Manócskát kérnék.

  Boldog új évet kívánok neked és családodnak, és készíts még sok-sok csodaszép dolgot.

  VálaszTörlés
 124. Kedves Mici!
  Nagyon nehéz a választás,mert egyformán gyönyörűeket varrsz.
  De ha mégis a szerencse mellénk állna akkor Tóbiást,a tavaszmanót szeretnénk,ha hozzánk utazhatna.
  Köszönjük,hogy meghirdetted ezt a játékot.
  További szép napot!
  Üdv:Csilla

  Ui:Most láttam,hogy ide kellett volna írni a bejegyzést,így hát gyorsan javítottam.
  Köszi még egyszer!

  VálaszTörlés
 125. Kedves Mici!
  Köszönöm, hogy figyelmeztettél, talán még nem csúszom le a játékról.
  Utólag is boldog szülinapot kívánok Neked!
  És, hogy mit szeretnék? Természetesen Mici szarvast!
  Azzal az édes kis csíkos lábaival.
  Igérem, hogy gondját viselem, rendesen etetem, itatom, sétálni viszem. Ráadásul a lányom megígérte, hogy az oviba kiscsoportos lehetne, és megtanítaná minden szépre-jóra.
  Boldog új évet kívánok, és még rengeteg új ötletet, időt a szívet melengető alkotásokhoz!:)))

  VálaszTörlés
 126. RUMINI+BALIKÓ+ROZI fan vagyok.
  Nagyon édesek és szívesen adnék bármelyiknek otthont.
  Nagyon szuper az oldalad és mindíg jó kedvre derít az olvasása.
  Utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT és sok cuki ötletet kívánok

  VálaszTörlés
 127. Szia Mici!

  Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, a blogodnak és a meskádnak!
  A kedvencem Rumini, bár nehéz volt a döntés :)

  VálaszTörlés
 128. Boldog születésnapot :) Csak így tovább! Az éveid medig számok, amik a tapasztalatod mutatják ;)

  Egyébként nem tudok dönteni, hogy mi a legédesebb :)

  VálaszTörlés
 129. Már itt is vagyok!!!

  Boldog szülinapot!!!
  Szeretnék én is részt venni a játékodban és a Manócskát választanám, ha esetleg ... húúú, de milyen jó lenne!!! :))) Köszönöm szépen!!!

  VálaszTörlés
 130. ÓÓÓ, Istenem! Majdnem lecsúsztam erről a nem mindennapi lehetőségről!

  Boldog születésnapot, drága Mici!

  ...ha nyernék, én egy igazi és utánozhatatlan Micis- rénszaravast szeretnék!!!

  Puszillak!

  VálaszTörlés
 131. Utolsó pillanatokban beneveznék én is a játékba, nem tudom nem elfelejteni gyerekkorom kedvenc Manócskáját (Mazsoláját és Tádéját)...

  VálaszTörlés