2009. december 5., szombat

Lola

Na akkor most, hogy már lelepleződött a titok, megmutatom itt is azt a híres Lola-babát, aki photosoppal kapott némi arcpírt utólag. Nem volt egyszerű Lola kedves, szabályos arcából létrehozni olyan babát, amire ha ránéz valaki felkiált, hogy nahát, ez Lola! A nekem leginkább tetsző képet használtam róla, és milyen jó, hogy volt egy mini parókám. :)Köszönöm az előző posztomhoz írt gratulációkat, és jókívánságokat! De mindenképpen el kell mondanom, hogy ez a riport nem jött volna létre,
- ha Grety-G nem ajánl engem a szerkesztőnek,
- ha Pálom nem rugdos, hogy mondjak igent a felkérésre,
- és ha FércJutka nem adja nekem a felvétel idejére a műhelyét. (Halkan megjegyzem, hogy Judit egész nap készült a TV-sek méltó fogadására, amivel nagyon meghatott!)

14 megjegyzés:

 1. "..és volt egy mini parókám" ..
  Ha nekem lenne itthon ilyesmi abból még nem lenne ilyen profi baba, az biztos. Most már időszerű, hogy varrjál magadból is egy élethű Micit, mert nem fogsz tudni megfelelni a rengeteg felkérésnek.

  VálaszTörlés
 2. Engem megleptél mert napok óta nem jártam "feléd". Egyszer csak megjelentél a képernyőn, aztán láttam egy szarvast... és már rohantam is fel az emeletre Pinkiért, mert tudtam hogy nagyon boldog lenne ha láthatna Téged újra.

  Sok szarvaspuszit küld Neked :-)!

  Nagyon tetszik Lola is, azért remélem a többi aranyos munkádra több megrendelés érkezik a forgatás által!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon nagy gratula! Köszönet mindenkinek, hogy mindezt létrehozta Neked! Én olyan, de olyan büszkén mutogattalak a családnak, hogy Ő varrta nekem Cinit!

  VálaszTörlés
 4. Szia, Melinda!
  Én is pont ott ültem a TV előtt és láttalak, és büszkén mutogattalak a gyerkőceimnek!!!
  Gratulálok a Lola babához !

  VálaszTörlés
 5. Néztelek, néztelek! Úgy örülök, hogy ha közvetve ugyan, de láthattalak! :)
  Szuper lett a Lola baba!
  Csak azt sajnálom, hogy nem szántak a munkáidra több percet!

  VálaszTörlés
 6. Néztünk ám tegnap Anyával együtt.figyeltük az időt nehogy lemaradjunk Rólad:-) Nagy-nagy Gratula

  VálaszTörlés
 7. Mici! Csúcs szuper a Lola babád! És nagyon tehetséges vagy! (De ezt ugye már az Iparművészeti lektorátus is megállapította:-) )
  Néhány hónapja a Otthon magazinban Figurka figuráit láttam. nem leszek meglepve, ha terólad egész oldalas cikket olvashatok majd:-)

  VálaszTörlés
 8. Csúcs! Hogy te miket nem kreálsz! Őrületes! Hát, ez is tetszik, mint az összes többi apróka!:*)

  VálaszTörlés
 9. én is láttalak a tévében :))gratulálok hozzá
  a plüssfigurák voltak ismerősek nekem :D bár nem ismerjük egymást, de rendszeresen olvasom az oldaladat, mert fantasztikus dolgokat alkotsz :D

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok! Én is láttalak és nagyon örültem hogy megmutattak téged és a figuráidat a világnak.

  Nem csodálkoznék, ha elárasztanának rendelések tömegével a műsor miatt.

  VálaszTörlés
 11. Gratulálok a munkáidhoz, és a szereplésedhez is! A neved hallatára felkaptam a fejem, óóó egy kedves ismerős( a blogvilágából):o))

  VálaszTörlés
 12. Ma sikerült megnéznem a neten a Magellánt. Óóóó, Micikém! Milyen nevedhez illő hangod van! :)) Kis cincin hangocska! Olyan édes voltál! Csak még többet is elnézegettelek volna!!!! :)))

  VálaszTörlés
 13. Ma sikerult megneznelek a interneten keresztul a riportot amiben szerepeltel!!!Imadom a figuraidat!!nagyon szuper letta Lola babad is!!gratulalok a sikeredhez!!:)

  VálaszTörlés
 14. Eszméletlen jó (vagy)!!!!! :)

  VálaszTörlés