2009. október 9., péntek

Mályva nyúl

Megint olyasmi készült, ami már volt, de szokatlan színben. A történet egyszerű, valaki az Etsyn még augusztusban vásárolt tőlem egy zöld nyuszit. Aztán semmi értékelés, köszönöm, vagy izé. De a múlt héten kaptam egy levélkét, egy gyönyörű kislány fotójával, amit sajnos nem tudok bevágni, csak linkelni. A levélben az állt, hogy ez a kis tünemény mindenhová cipeli magával a zöld nyuszkót. Ez minndenféle értékelésnél, köszönömnél ezerszer többet ér számomra. Anya pedig azt kérte, hogy a nagy sikerre való tekintettel, a kisebbik lánykájának is készítsek nyuszkót, valami más színben. Ő a lilára gondolt, de nekem ez az isteni puhaságú mályva anyagom van.Szerencsére az elképzelés nem állt messze a végeredménytől, mert óriási köszönömök és LOVE-ok voltak a levélben, a mályva-nyuszi láttán. Így most már kettő szokatlan színű M-ici nyuszi fog rohangálni Utah államban, Amerika nyugati felében. :)


13 megjegyzés:

 1. Jajjh, ilyenkor jövök rá, az én kis tradicionális lelkem mily keveset tud befogadni. Aranyos meg minden, de mááááályva?:)) Csak az a tény nyugtat meg, hogy mások meg az én ízlésemre hüledeznek:))))

  A földrajzi terjeszkedésre meg: csak így tovább:))

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagggyon tetszik, de hát én rózsaszínmániás vagyok! A képet sajna nem tudtam megnézni a kislányról és a zöld nyuszkóról.
  Cinella

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos lett a nyuszi, és nekem a színe is tetszik. Milyen jó, hogy így örültek a nyusziknak és így szeretik őket a kislányok. Ez tényleg minden dícsérgetésnél többet ér. És jó, hogy mostmár a zöld nyuszinak lett barátja is, ha már ilyen messzeri költözött. :)

  VálaszTörlés
 4. Mindennél többet ér az emberek lelkesedése. Még több ilyen történetet!! :))

  VálaszTörlés
 5. Ilyen mályva nyuszit már én is varrtam:) Sőt épp pályázati anyagom. Nagyon cuki. A herkentyűvel mire jutottál, nem írtad?!

  VálaszTörlés
 6. M-ici név lassan fogalom lesz világszerte. Hölgyeim és uraim! Tanúi lehetünk egy világmárka megszűnésének! Olyan jó érzés ez még nekem is, el tudom képzelni Te mit érezhetsz! (A link nekem nem működött!)

  VálaszTörlés
 7. Én láttam a nyuszkót és jaj de szerelmes lettem ebbe is :-)!
  Tényleg világhíres leszel és milyen büszke leszek hogy nekem van eredeti M-icim :-)))

  VálaszTörlés
 8. Gratulálok a sikeredhez! :o)) A gyermekek dícsérete duplán számít, mert ők aztán igazán őszinték...
  Nagyon jó érzés lehet, hogy valahol valaki imádattal hurcolja magával a két kezed munkáját

  VálaszTörlés
 9. Én is foghattam egy kedves kis tőgyes tehénkét Micitől. Mondhatom, hogy csodálatos és szeretettel fogom meg, mert tudom, hogy szeretettel készítette férjem részére. (szülinapi ajándék lesz) Már megrendelésemet leadtam egy lovacskára, ami nagylányomnak készül karácsonyra. Valószínű, hogy nem ezek az utolsó megrendeléseim. A mályva szín nagyon jó, mert ettől még egyedibb, ettől csodálatos. Üdv. Mária

  VálaszTörlés
 10. Tényleg szokatlan színű, de nekem tetszik. Az meg, hogy ilyen messzire is eljutott a munkád, lenyűgöző,

  Sajnos én sem tudtam megnézni a képet. :-(

  VálaszTörlés
 11. Ennél nagyobb bók nem is kell, mint hogy imádattal hurcolja a nyuszit a kislány. :)))) Hajrá, Mici! :)
  Édes a mályva nyúl is. :)

  VálaszTörlés
 12. Én egyszerűen imádom!
  Nagyon jó ezt hallani még nekem is hogy így rajonganak az alkotásaidért!
  Azért meg külön gratula hogy lassacskán világmárka leszel! :)))

  VálaszTörlés