2009. szeptember 18., péntek

Tornászbéka

Ez egy új faj, kifejezetten mifelénk honos, egészen pontosan a Tisza parton. De csak Szolnoknál lehet kifogni. Talán akkor sem kell majd elszakadnia a Tiszától, ha tőlem elköltözik. ;)
Itt, és most szólok, hogy a csinos békafiú kifejezetten Baboonak küldi a puszit, és Nöné kérésére sétálgattam a folyóparton, hogy el tudjam kapni. És most szólok Baboo, hogy a békás rajzod elvarázsolta ezt a szívtiprót, alig várja, hogy karjaidba vedd!
Ő egyébként igazi, nagy doppingbéka, imádja a sportokat, de nem tudta még eldönteni, hogy melyiket is csinálja, így aztán egyelőre kondizik. Nagyon szeret guggolni, a rekordja 1000, de nem derült ki hány méteren. A csíkos dresszéhez ragaszkodik, és tudja, hogy jól áll neki, de öltönyt soha nem húzna magára.
Idesúgta a fülembe, hogy feltétlenül kérdezzem meg, utazhat-e Szegedre?


7 megjegyzés:

 1. Mici Kedves, ez csodálatos. Édes pofa, olyan, mint aki épp egy pohárkával ivott többet a kelleténél. Nagyon-nagyon tetszik! Ezer köszönet és puszi!

  VálaszTörlés
 2. A fotó mutat mást, vagy ez egy új zöld anyag, jó szín nagyon? Tetszik a breki a tornadresszel együtt:-))

  VálaszTörlés
 3. egészen elképesztő dolgok történnek a hátam mögött! :))

  köszönöm szépen, nagyon tetszik!! fantasztikus, ahogy megvalósítottad, nem győzök ámulni, és nagyon izgatott vagyok, hogy végre megmutathassam a Szívtiprónak a Tisza szegedi szakaszát!

  Mégegyszer köszönöm, és sok puszit küldök érte!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tündéri. Úgy látom, hogy Ő már szemérmesebb a fotózásnál mint kis bohó fiúcska. :-)

  VálaszTörlés
 5. Ó de édes és azok a huncut szemek!!! Nagyon jópofi lett!:))

  VálaszTörlés
 6. Utolérhetetlen ez a Breki! Nagyon tetszik! Ez a dressz fürdőrucinak is isteni. Elvégre a Tiszánál az is jó szolgálatot tehet.

  VálaszTörlés