2009. szeptember 19., szombat

Mini Dézi

Mostanában megtalálnak ilyen kérések, mint ez a békalány. Izgalmas, új kihívás a figuráim kicsinyítése. Ez a kis béka jelen esetben 14,5 cm. Hogy el tudjátok képzelni ez mit jelent, lefotóztam a Tornászbékával együtt is (aki egyébként valami számomra érthetetlen ok miatt 3-4 cm-el kisebb, mint elődei). Na a szempilla, amit kifejezetten a megrendelőm kért, ebben a méretben már nem kispályás dolog, de még éppen elfogadható lett az eredmény.
Hát napról-napra esek új és újabb szerelembe egy-egy figurámmal. Ez csak azért gáz, mert a Manófiúcskám tegnapi borítékolása közben úgy bömböltem,mint egy kisgyerek, és többször is visszavettem a borítékból, ráadásul még a postán is megsimiztem, és csak utána zártam le. Na ilyet még sosem csináltam. Azt hiszem a Mini Dézimtől is nehezen fogok majd elszakadni, de készülök erősen arra, hogy valamivel kárpótoljam magam.


6 megjegyzés:

 1. Tündéri lett Dézi!
  A szempillája szerintem nem "elfogadható", hanem profi. Szinte várom mikor kezdi el rebegtetni amikor a Tornászbékára néz :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett.Lehet, hogy a végén szerelem szövődik..))

  VálaszTörlés
 3. Micike pont te mondtad a Meskás interjúban: "Nagyon fontos, hogy minden alkotó szeresse a saját termékét, amit eladásra kínál. Ne azt az árut tegyük ki a boltunk polcára, amitől szabadulni akarunk, hanem amiért megszakad a szívünk, ha elviszik." Úgyhogy nem gáz. Egy kicsit sem :-)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon-nagyon helyesek így együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Engem még valószínűleg nem ismersz, én viszont szeretek Rád kattintani, mert nagyon szép dolgokat készítesz:)
  Ha an kedved, kukkants be "hozzám"is:

  www.julcsi-maminka.blogspot.com

  Nekem is 3 gyermekem van és imádom a kreatív dolgokat.
  Szóval fantasztikusan ügyes vagy! Csak gratulálni tudok:)

  VálaszTörlés
 6. Ez annyira edes! Imadni valo! :-))

  VálaszTörlés