2009. augusztus 17., hétfő

XXL-Tódorová

Óriás tekit varrtam. Az Etsyn rendeltek tőlem Tódort. Épp volt is "raktáron", hát még örültem is neki. De a hölgy rózsaszín színekből kért rá páncélt, és az arcocskájára rózsapírt. Gondoltam ez sem akkora próbatétel, csak lecserélem azt a páncélt, és paskolok rá egy kis pirosítót. Na ekkor jött a hideg zuhany. Már készültem listázni a termékemet, amikor közölte a kedves megrendelő, hogy 10 helyett 12 incses békára vágyik... Na ez már azt jelentette, hogy kezdhettem elölről egy komplett teknőst, és borul minden megrendelésem, mert ennek aztán meg kell lennie most azonnal, úgyhogy a szabásmintát rámásoltam egy lapra, beszkenneltem, és egy kiadványszerkesztőben felnagyítottam. Jól dolgoztam, a végeredmény épp egy 12 incses teki lett. Elkészült rá a páncél is... nem tetszett, rózsaszínebbet szeretett volna a hölgy. Megkapta. Kilistáztam, megvette, de eszébe jutott, hogy főkötőt is szeretne a kicsikéhez... Először nem is tudtam mi a szöszt akar, de megfejtettem a talányt, és elkészült a Lányteki rózsaszín páncéllal, és rózsapírral, és már úton van Floridába.A megpróbáltatásaimnak azonban nincs vége, mert amikor már feladtam a tekilányt a postán, akkor jött az üzenet, hogy mégis inkább a csíkos anyagból szeretne főkötőt.


16 megjegyzés:

 1. Jajj, ez komoly??? Hát, én már rég feladtam volna a helyedben, úgyhogy irigylem a türelmedet!
  A teki egyébként cukor, így is, hogy nem csíkos a főkötője... :D!

  VálaszTörlés
 2. Àmbár, ahogy Micit ismerem, már a csíkos fökötö is a postán van...
  Azért Mici, remélem, az árát rendesen megkéred, ha már így ugráltatnak!? A Teknös pedig tünemény, valahol a dobogósaid között!!!

  VálaszTörlés
 3. Remélem nagyon szép értékelést kapsz majd! Az az arcpír, meg a főkötő...

  VálaszTörlés
 4. A Teki-hölgyike szuper lett rózsaszín páncéllal és a főkötővel, a megrendelőről pedig.........

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó a teki a türelmed, pedig irigylésre méltó!
  Ági

  VálaszTörlés
 6. A varráshoz türelem kell,de az ilyen megrendelőkhöz szerintem még több.
  Aranyos lett,akármilyen is az a főkötő-virágos vagy csíkos.

  VálaszTörlés
 7. Imádom a tekijeidet, ezek a cuki kis pofik:D
  A megrendelőd viszont egy horror, én tuti nem bírtam volna:D

  VálaszTörlés
 8. hhmmm!...úgy látom a megrendelőkhöz sem árt egy "csöppnyi" türelem...remélem jó üzlet volt! ... bár biztos, különben nem szántál volna rá ennyi időt, energiát!? ...Nagyon aranyos lett -de hát a többiek is azok!- azért nagy ötlet a tekilányra főkötő! s a tekifiúra vajon mit kért volna???!!!...jajjj! egy pom-pomos sapkás tekifiút el tudnék képzelni itt a szg-em mellett!? :P:D

  VálaszTörlés
 9. Vicces! Megkapja a rózsaszínt és inkább a csíkos kellene...!?!? Jól megfizettetném vele:*)

  VálaszTörlés
 10. A teki irtó aranyos lett. A türelmedért pedig külön elismerés. Hát, a megrendelőd ... mindig elcsodálkozom, milyen emberek vannak. Remélem legalább értékeli milyen kedves teknőslányt kapott.

  VálaszTörlés
 11. Hja! A megrendelőnek mindig "I G A Z A" van! :))))
  Csak mondhatta volna előre is a konkrét kéréseit, sötétebb rózsaszín? Csíkos főkötő? Nem gond! Csak előre tessék szólni! Na, de Micikém, Te rugalmas vagy és póker arccal varrsz és postázol!!!! Amúgy meg tündéri a teki hölgyike! Ímádom!!

  VálaszTörlés
 12. De édes ez a kis teki kislány :-D

  Nem semmi türelmed van :-)

  VálaszTörlés
 13. Nagyon aranyos lett.:) Micsoda kívánság lista ..és még csak melegebb éghajlatra sem lehet elküldeni:))))

  VálaszTörlés
 14. Jaj, nagyon édes, nekem így is tökéletes lenne, nem tudom miért variált annyit.

  VálaszTörlés
 15. Jaj ne sajnáljatok már annyira! Jó-jó, kicsit macerás a hölgy, de az a lényeg, hogy megtörtént az első eladásom az Etsyn. Szerintem nem vagyok drága, de a helyi viszonyainkhoz képest jól meg lett fizetve a munkám, és a második főkötőt a legutóbbi üzenete szerint feltétlenül ki akarja fizetni. Szóval meg lesz a második eladásom is. :) Örüljetek velem!
  Egyébként az tény, hogy a türelmem a birkáéval vetekszik többnyire..:)

  Zsuzska! Nem van még a postán, sőt, még kiszabva se sincsen. Kicsit félreismert kegyed, nem vagyok én VillámVili! ;)

  Körmi! Muszáj megkérdeznem... Ez ugye nem megrendelés? Mert siklottam már el ilyen megjegyzés mellett, aztán később kiderült, hogy az kérés lett volna.

  Erika! Egyébként, szerettem varrni ezt a főkötőt. És fogok is csinálni a babáimnak is!

  Gréty! Megint akkorát nevettem, ez nagyon tetszik!

  Zorka!Szerintem csak próbára akart tenni. Nagyon sokat vásárol az Etsyn, megnéztem mimindent, és hát igen, a hölgy rózsaszínmániás, és masni-, meg főkötőmániás, és a habos-babos izé-bizékért van oda. A művelet előtt kellett volna ennek utánajárnom azt hiszem.

  VálaszTörlés