2009. augusztus 17., hétfő

Vitézkedésem

Annus kérésére vitézkedtem össze ezt a Vitéz Lájszlót, kisfia 5. szülinapjára. Remélem megfelel az elképzelésnek és Petyus is örül majd neki.
Én mindig izgulok, hogy vajon mit szól majd a megrendelő, amikor egy ilyen konkrét figuráról van szó, mert hát őt már megszoktuk olyannak, amilyennek megálmodták a kitalálói, és azért egy másolat az csak másolat. Halkan megjegyzem,hogy a Miciségeket bátrabban készítem, de talán ez nem olyan furcsa.:)6 megjegyzés:

 1. Mici!
  Ez valami nagyon pöpec!!! Teljesen lenyügőztél:-)
  Nagyon szépen köszönjük! Valószínűleg nem ez volt az utolsó megrendelésünk:-))

  VálaszTörlés
 2. Hát ez bizony nagyon Vitéz Lászlós. :)

  VálaszTörlés
 3. Engem személy szerint a hideg ráz Vitéz Lacikától, amit varrtál nagyon olyan lett, mert tőle is ráz a hideg! :))) Hidd el, tuti a hidegrázásom és mivel beindult, amikor ránéztem a "másolatodra", akkor biztos lehetsz benne, hogy sikerült!! :)))

  VálaszTörlés
 4. Mici, élőben is nagyon klassz, már alig látom, hogy lássa a fiam:-)))
  Bruercsi..engem is a hideg ráz, mert nem gyereknek való...de hát a fiam szereti:-)

  VálaszTörlés
 5. Annus! Örülök,hogy végül összejött a kommunikáció, és odaért a fickó, és remélem, hogy Petyusnak is tetszett.
  Amúgy meg bármennyire is ellenszenves ez a figura, még mindig jobb, mint az elmebeteg japán, meg amerikai rajzfilmek ormótlan, idióta ocsmány szörnyei, meg nemtommijei. De bevallom,én sem vagyok Vitéz László rajongó. Azért remélem ez nem látszik az eredményen, mert igyekeztem beleadni minden szeretetemet!

  VálaszTörlés
 6. Mici, tényleg nagyon klassz lett! Petya mindenhova hurcolja magával és vele aludt! Majd felteszek a blogra képeket, hogy miképpen fogadta!
  A lányom nagy anime rajongó..soha nem fogom tudni ezt megérteni:(

  VálaszTörlés