2009. augusztus 11., kedd

Meglepetés innen-onnan

Annyi szépet és jót kapok Tőletek. Mindig örömmel olvasom a kommenteket, és hál istennek rengeteg levelet is kapok. És akadnak olyanok, akik meg is ajándékoznak engem, csak úgy, spontán.
Nemrég Gina keresett meg, hogy talált egy plüssruhát rendrakás közben, amit nincs szíve kidobni, de én talán tudom hasznosítani. Nos, igen, itt nálam a plüss jó helyen van, apránként, de biztosan elfogy majd.

Aztán most meg Jandis Anditól hozott a postás egy NEM KIS(!!!) csomagot, ami felett azóta sem tudok napirendre térni. Ebben a csomagban ugyanis legalább 6 méter anyag van. Plüssök, rugalmas frottír, és valami moherszerű kötött, csíkos anyagok. Csak úgy ugráltak ki az agyamból a karácsonyi manók, miközben pakoltam ki a dobozból. Nem is igazán értem, hogy mivel érdemeltem ki, mert csak maga a postaköltség is tetemes lehetett, és akkor még ezekről a kincsekről nem is beszéltem.
Gina! Andi!
Itt is mégegyszer köszönöm szépen Nektek ezeket a meglepiket!
Ígérem, hogy meghálálom!!!


4 megjegyzés:

 1. Tudod! "...mert megérdemled!!!" :)
  Nem tehetünk róla! Vonzol minket, mint éjjel bogarat a lámpa fénye! :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is megérdemled! :D

  Gyere játszani! :D

  VálaszTörlés
 3. Biztosan azért kaptad, mert úgy szeretjük nézegetni a sok kedves figurát, amit készítesz belőlük! Annyira tetszett, hogy már az anyagok láttán is ott lebeg a szemed előtt, hogy mi fog "születni" belőlük! :o))

  VálaszTörlés