2009. augusztus 23., vasárnap

Csak beugrottam

Na mégiscsak itt vagyok, de tényleg utoljára. Barbi játékára, és Colette barátság takarójának elkészítésére jelentkeztem ugyanis. Colette ugyan beleegyezett, hogy emilkében elküldhetem a fotót, de mivel a legdrágább kincsemet, és a kacsómat is meg kell mutassam, hát most akkor itt mindent megmutatok.

Akkor hát ez lenne a Micis blokk a takaróhoz:Colette! Nem tudtam eldönteni, hogy körbetűzzem-e, vagy sem. Őszintén szólva nekem úgy nem tetszene, de ha a takaró összeállítása miatt ez elengedhetetlen, akkor körbemegyek rajta, de csak ha hazajöttünk.
Egyébként kéretik nem megmosolyogni a munkámat. Gyakorlatilag ez az első kukacolásom, amit közszemlére teszek, és hát ott a szarvas körüli kontúrok is szabad gépi tűzések, amiben valljuk meg őszintén, igencsak kezdőnek mondhatom magam.
És ahogy így elnézem a képet, nem tűnik kifejezetten barnának. De sem a csíkos nem ennyire zöld, bár kétségtelen, hogy van benne vékonyka zöld csík is, de az is olyan barnás zöld, és az agancs sárgája sem ennyire sárga, inkább okker, és az ugye már barna árnyalat. Ugye????. Na de miért is igazodtam volna halál pontosan a szabályokhoz...

Aztán a legdrágább kincsemet az én legkedvesebb figurám mutatja meg:Én terveztem, és a nagymamám karikagyűrűje is benne van, de mégiscsak a számomra legfontosabb kötelék jelképe.

A kezem pedig véletlenül ma fotózva lett, és ne is akarja tudni senki, hogy miért csak a tenyerem mutatom meg. Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek jobb lesz így. És azt se kívánja tőlem senki, hogy a jobb kezemet mutizzam, azzal ugyanis varrok, és hát ennek kegyetlen nyomai mutatkoznak főleg a bemutató ujjamon. Szóval tessék szépen elfogadni a bal kezem látványát. :)
Mert hogy készült ez az extra mini csirekecske. Muszáj volt a kötelező körök mellett ezt is lefutnom, mert olyan régóta akartam már megcsinálni. Az eljárás a teknős nagyításához hasonlatos volt, vagyis beszkenneltem a csirek szabásmintáját, és a kiadványszerkesztőben lekicsinyítettem. Az eredeti csirke 32 cm magas, ez 8,3 cm mindösszesen.

És akkor lépek, már tényleg nem fogtok hallani felőlem egy-két hétig. :( Azt a fránya nyaralásunkat meg majdcsak kipihenem valamikor. :D


13 megjegyzés:

 1. De jó lett a kukacos agancsos!! :o)

  VálaszTörlés
 2. Isteni lett, és elég barna is. Lesznek ennél még formabontóbb színezések is, majd, most kiderül, hogy ki mit ért barnán??? És a színtévesztők is lelepleződnek, hahaaaaa:-)))

  VálaszTörlés
 3. Jajaj... Nem fáj semmi (most pont nem), de annyira szépet varrtál, hogy muszáj jajgatnom. :D Jaj, de gyönyörű a szarvasod! A pipi meg helyeske. Nem bírnék ilyen miniben dolgozni. Csúcs vagy! :))

  VálaszTörlés
 4. Szuper lett a szarvasos blokkod! Fantasztikusan ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a mini csireket sokáig nézegettem a Meskán. Szerintem sokkal nehezebb minit készíteni, úgyhogy ha nem bánod, megemeltem a kalapomat. A blokk meg fantasztikus. És már most sajnálom, hogy legtöbbetekét meg sem fogom közelíteni, de sebaj, bénákra is szükség van, hogy értékeljünk benneteket. :)))

  VálaszTörlés
 6. Kukacolás rendben-elsőre meg pláne!
  A blokkot meg ha nem tudnám is tudnámhogy a tied.
  Lehetne a címered.

  VálaszTörlés
 7. Óóó, és akkor most képzeld el ezt a gyönyörűséget párnán, vagy egy táskán... Nekem nagggyon bejönne :-)

  VálaszTörlés
 8. Muszáj rajta mosolyogni, egészen Micis lett ! Nem kell körbevarrnod még egyszer, a lényeg, hogy teljesen be van fejezve, aztán úgyis kézzel lesz összevarrva.

  VálaszTörlés
 9. Szia Mici!!!Amikor Colette meghatározta a színeket, (persze tudtam, hogy benevezel...) rögtön a szarvasod jutott eszembe, hogy biztosan azt varrod, mert egyrészt a barna minden színét bele lehet vinni, másrészt pedig "a saját magadra jellemző" kritériumnak is bőven megfelel. Nagyon tetszik!
  Én is igyekszem a blokkommal, de ma értünk haza Szte-re ki-bepakolás...stb., de annyira szeretnék én is részese lenni ennek a remek kezdeményezésnek.

  VálaszTörlés
 10. Your blog is very interesting!!!

  VálaszTörlés
 11. Aranyos, ahogy így a sarkán bekukkant ...mici??? :D

  VálaszTörlés