2009. június 22., hétfő

Vendégem volt ma

Hát már az ébresztés se volt semmi. :) Bár fizikailag ugyan megtörtént a dolog, de ez a lehangoló, esős reggel nem tudott kicsalni az ágyból, legalább is lélekben nem. És akkor megszólalt a telefon. És már a hívó nevét is jó volt látni. És persze meglepetés is volt ez Tőle. Hát még amit mondott! Nagy örömömre szolgált, hogy ezen az esős napon kirándulhatnékja támadt kedves telefonálómnak, és családjának, és éppen erre, mifelénk. :) Ez az ötlet éppen elegendő volt ahhoz, hogy lelkesedjem a mai napért. Gyorsan összedobtam hát egy muffint, és nagyjából összeraktam az otthonunkat, hogy túlságosan nagy csalódás ne érje a látogatóimat.
És végre eljött ő, megtörtént hát a nagy találkozás, amit tulajdonképpen már 3 hónapja tervezünk. És nagyot beszélgettünk, én babáztam is kicsit, és nagyon jól éreztem magam, a nap hátralévő részében pedig nagyon jó hangulatom volt. Van. :)
Ez a gyönyörű kislány, Zorka, az ő angyalarcú bátyuskája Dani, a papájuk, Kornél, és akit már Ti is ismerhettek, Zsukka volt, aki ma eljött hozzám.
Amikor összeraktam a képet feltűnt, hogy teljesen véletlenül milyen jól összeöltöztünk, színben (is!) igazán jól harmonizáltunk.
Köszönöm szépen, hogy itt voltatok!


16 megjegyzés:

 1. Mi is nagyon köszönjük, nagyon jó volt veletek :o)))! Dani még most is emlegeti "picifickót", aki persze nagy kedvenc lett, és tagadta, hogy bármikor is félt volna tőle :o).
  Kornél pedig nem egy plüssrajongó, de azért hazafelé az autóban megjegyezte, hogy milyen jókat varrsz :o)!
  Puszi, köv. tali nálunk :o)))!

  VálaszTörlés
 2. Ti amúgy közel laktok egymáshoz?

  VálaszTörlés
 3. Nekem is az jutott az eszembe, hogy most nagyon-nagyon irigylem mindazokat, akik a blogon keresztül ismerkednek meg és személyes találkozót is sikerül összehozniuk! :o)
  A gyönyörű Gyermekek pedig már csak hab a tortán! Szuper jó lehetett!

  VálaszTörlés
 4. Örülök neki, hogy a borongós hangulatú reggelt, ilyen szép nap követte!
  Kitűnt a soraidból, mennyire barátilag, érzelmileg, boldog nap áll mögöttetek!

  VálaszTörlés
 5. Mázlista vagy. Mondjuk mindketten:) Nálunk dúl az oviszünet, Kornél rémálom mindkettő előírásszerűen taknyos és/ vagy köhög:((((( Hamisítatlan szünidő.

  VálaszTörlés
 6. Helyesek vagytok! A gyerkőcök és ti is! Mi punnyadunk Ábellel, a madár se jár erre...

  VálaszTörlés
 7. Hát igen ez amolyan jó értelmű irigység! Részemről is!:) Szerintem olyan jó lehet, ha találkoznak azok akik így blogon keresztül barátságot kötnek:) nekem ilyenhez nem volt még szerencsém:(

  VálaszTörlés
 8. Elsőre azt hittem, a porontyokat nyitottam meg véletlenül. :)

  VálaszTörlés
 9. Zsukka! Naná! Ezt most már tutira nem hagyjuk ki. Pálom olyan izgatott volt, alig várta, hogy elmeséljem a tapasztalatokat, és borzasztóan sajnálta, hogy nem volt itthon!

  VálaszTörlés
 10. Jutka! Szabad irigykedni. És szombaton mi lesz? Csápolunk együtt???

  Zsuzsi! Azt hiszem nem lakunk túl közel egymáshoz, úgy 150 km a távolság. De amint látszik, ez könnyen áthidalható.

  Abile! Naomi! Vera! Ti is jöhettek ám!
  Barbi! Menjünk mi? Ábelt is megdögönyözném szívesen. Most én annyira feldobódtam, hogy nem igen látok akadályokat! :)

  Marvika! Én is mindig ezt érzem, amikor mások találkozásairól olvasok. Nekem is nagyon nehéz így virtuálisan barátkozni. Nincs annál jobb, mint amikor látja az ember a beszélgetőpartner arcát.

  Adél! Nagyon jó ám Neked, hogy ezeket a porontyokat gyakran láthatod. Teljesen beléjük szerettem.

  VálaszTörlés
 11. Na,Én is irigykedem...jó lenne talizni mindenkivel akikkel blogon,fórumokon keresztül ismerkedik az ember...de Én tényleg mindenkitől messze lakom :-(
  Na de még hosszú a nyár...kitudja merre fogok tekeregni a jóidőben :-D

  VálaszTörlés
 12. Vannak pozitív példák szerencsére:-)
  Anyahajó is tudna mesélni a balatoni gasztropartiról például, ahol a főzős blogolók találkoztak. Tessék, ügyes varrók ugyanígy lehet szervezkedni.:-)) Úgy kell a közösség minden jóérzésű embernek, mint egy falat kenyér.

  VálaszTörlés
 13. Szombaton még bármi lehet. :))) Na jó, remélem eső nem, mert az nagyon betenne a programnak. :(

  VálaszTörlés
 14. Nagy varrósblogos találkozó nálunk a nyáron? Mit szóltok :o)?

  VálaszTörlés