2009. június 8., hétfő

Újabb kincsek

Van itt nálunk egy bolt, ahol katonai cuccokat lehet venni, meg még egy csomó izgalmas holmit. Vannak vadi új dolgok, military stílusban, és vannak pl. a francia idegenlégióbol leselejtezett darabok, még kenyérkonzerv is. Ez a bolt valami csoda, ritkán megyünk el oda, de higgyétek el, hogy csupa izgalom végigböngészni az árukészletet. Ha ráérsz, és van kedved mindkét szinten nagyjából darabonként megnézni a termékeket, akkor olyan kincsekre találhatsz, mint mondjuk a piros, angol telefonfülke, icipici, kicsi, és nagy, polcozott méretben. Amerikai benzinkút életnagyságú modellje, fém autók polcra való méretben, bicskák, mindenféle katonák létezését segítő apróságok, sorolhatnám.
Mi ma nem értünk rá túlzottan, de így is találtunk vadi új gyerekpólót 250 Ft-ért, felnőtt pólót 550 Ft-ért. Nagyon jó minőségű, és szépen kidolgozott, nem értem miért ennyi az ára.
Ahogy turkáltunk a kisebb kosarakban, ezekre a kis bakancsokra bukkantam. Mondtam Pálomnak, hogy édesek, de egy darabbal nem tudok mit kezdeni, kulcstartóm meg van. De aztán észrevettem, hogy ezek bizony párok. Na rögtön vettem is két párat. Amúgy mindössze 400 Ft egy darab. Szerintetek tudom majd hasznosítani? ;) Nekem már van rá ötletem.

5 megjegyzés: