2009. június 16., kedd

Műhelykrónika 6.

Két nagyon jellemző dolog:
1. Amikor halálomon vagyok, mert oly mértékben fáj a derekam, akkor ilyen munkákat csinálok, amihez kisebb tornamutatványként órákig kétrét görnyedek. Persze mindig csodálkozom a nap végén, hogy nem tudok felegyenesedni.
2. Ha férfiak vannak mellettem, amikor valami férfimunkát csinálni kell, az egyik áhítattal figyel, a másik áhítattal fotóz. Én meg csinálom... A nap végére azért megjelent a bátyuskám, és konstatálta, hogy szép lett a szobácska, aztán egy-két korrekciót megcsináltunk együtt.
Jelentem, a parketta lerakva. Holnap a maradék fal is bezöldül, és utána mindenki zöldülhet, mert bizony költözöm. :)

16 megjegyzés:

 1. Hát te meg vagy buggyanva... egy alapos elfenekelés hiányzik, mi?

  VálaszTörlés
 2. nagyon szepen alakul a muhelyed! (es a derekad:))

  VálaszTörlés
 3. Húúúhaa! Ez igen! Nem voltam egy napig és annyi a változás, hogy csak nézek! Szuper lesz a műhelyed, nagyon sokat haladtatok! ...de kérlek, vigyázz magadra!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon gyorsan haladtok:)
  A padlót egyedül raktad???

  Én zöldülni fogok az biztos (vagy sárgulni az irigységtől:D:D

  VálaszTörlés
 5. Azért PIHENJ már egy kicsit, mert teljesen tropa lesz a derekad! Egyébként csodállak, gyönyörű minden! Jó költözést! :)))

  VálaszTörlés
 6. Jaaa: a fal zöld és nem sárga az irigységtől (no azért annyira nem)! ;D

  VálaszTörlés
 7. Pihenj is, hogy a kész műhelyt ne csak nézegetni tudd, hanem használni is ! Varrj benne minél több szépséget !

  VálaszTörlés
 8. Hát nem vagy igaz!! Nem mondod, hogy tök egyedül raktad le a parkettát! Tényleg nem bírsz magaddal!! De a műhely az olyan csoda szép lesz, hogy tényleg sárgulni fogok... :))

  VálaszTörlés
 9. Te tényleg fantasztikus vagy! Ennyi mindent egyedül csinálsz! Nagyon szép lesz a műhelyed!

  VálaszTörlés
 10. Nekem már nem fáj, mert túl vagyok a gerincműtéten. Ha így haladsz, te sem fogod elkerülni. :)Azóta sem csillapodott a férfimunka iránti szükségletem, hiszen van férfi a háznál, csináld megad, ha azt arakod, hogy meglegyen. :)Én is festek ezerrel. :) És fáj a derekam is rendesen. És zöldülök is, hogy micsoda gyönyörűséges műhelyed lesz. :) Na azért örülök is veled együtt. Ügyes vagy minden téren. :)

  VálaszTörlés
 11. Sárgulásra ad okot a zöldülés :-))) hogy egy kicsit képzavaros legyek... Rettentő ügyesek vagytok, jó kis alkotóhelyed lesz! Azért vigyázz magadra!!

  VálaszTörlés
 12. Miket irkáltam: azt akartam mondani, hogy: ...én meg sárga...

  VálaszTörlés
 13. Nagyon várom a végeredményt, eddig minden klassz! De tudod, fő az egészség! Én azért inkább fordítva csinálnám, én fotóznék, és a fickókat dolgoztatnám!

  VálaszTörlés
 14. Hihi... Látjátok, ha sárga lenne a fal, akkor sárgulhatnátok. De zöld lett. De még milyen szép!

  Aranyosak vagytok, hogy aggódtok a derekam miatt, de én tulajdonképpen már kezdem megszokni, hogy a kisagyamtól a keresztcsontomig egy égő oszlopot érzek magamban. Csak az a gáz, amikor fel kell egyenesednem. Na az nem megy azonnal. De mire összejönne, már újra lehajoltam. Tudom, buggyant vagyok tényleg, de hajt a vágy, hogy odalent dolgozhassak már a kis kuckómban.

  Kati! Ercsi! A padlót én raktam, mértem, jelöltem a lamellákat, és Pálom vágta méretre.

  Kaoka! Ne ijesztgess! Műtét??? Ígérem, hogy jó kislány leszek, és vigyázok magamra, csak még ezt a terhelést bírja ki az a fránya gerincem.

  Nöné! Sajna van egy ilyen rossz tulajdonságom, hogy nem szívesen bízom a fiúkra a dolgokat. Fotózni meg nem tudok, Pálom meg olyan örömmel örökíti meg számotokra a történéseket. Na persze van olyan, hogy visítok, hogy ez nehéz, ezt nem bíííírom megcsinálni!!!

  VálaszTörlés
 15. Szia Mici! Tényleg csodaszép lett minden, és tényleg vigyázz jobban magadra!
  Lehet,hogy másoknak nem tünt fel, vagy csak okosabbak nálam, de mi az utolsó képen a derekad magasságában az a luk a falon? Ott fogod kihessengetni azokat, akik zavarnak a munkában? ;O)

  VálaszTörlés
 16. Zsuzska! Az a gázkonvektor luka. :)

  VálaszTörlés