2009. június 14., vasárnap

Műhelykrónika 4.

Tegnap kitapétáztuk a műhelyemet, a nővérkém és én. Na mondjuk a kedves sógorom is tevékenyen részt vett a dologban. A maga módján, persze, de azért édes volt. Köszi nektek!
Amikor kész lett, már sejthető volt, hogy valami nem stimmel. Tudjátok, arról volt szó, hogy fehér tapéta, amit fehéren is hagynánk. Nem akartunk túl sok pénzt fordítani erre az akcióra. De ez is, mint nálunk minden alakítás, pénznyelőnek látszik. Az egyszínű fehér tapéta ugyanis oly mértékben különbözik sávonként, hogy muszáj átfesteni. Na bumm...
Javasoltátok többen is a sárga színt, és úgy is indultam a festékboltba, hogy ebben gondolkodtam, de amikor Pálom felvette a zöld pólóját, és még utoljára lementünk megnézni a szobát, tudtam, hogy ezt a zöld színt akarom. Zsenge sarjú. Imádom. És csak reménykedem, hogy nem lesz nagyon sötét a falon.
Ezt a virágot meg a műhelyablakomba szántam. Szeretnék még többet is, csak ő megszólított a minap, hogy velem szeretne jönni. Akkor még nem tudtam, hogy végül zöld lesz a fal, de most már kifejezetten örülök neki, mert ehhez a gyönyörűséghez jobban illik a zöld, mint a sárga. Szerintem.

10 megjegyzés:

 1. SZerintem is nagyon szepen fog kinezni a muhelyed!Csupa varazslatos dolgot fogsz meg ott kesziteni nekunk!

  VálaszTörlés
 2. De jó, hogy nem sárga lett. Régen zöld volt a szobám és eléggé szerettem. :))

  VálaszTörlés
 3. Azt hiszem, a gyerekek szobája is ezzel lett kifestve :-)) Én nyugtató színt akartam, na persze mit sem hatott a gyerekeim habitusára:-)) Minden esetre azóta már szép mesefal festmény is díszít az egyik oldalon, jó alapszín mindenhez.

  VálaszTörlés
 4. Szép ez a zöld nagyon...mostanság Énis nagy zöldes lettem...és a virágod gyönyörűen fog mutatni a műhelyedben :-D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon gyönyörű lesz ez a zöld szín, már alig várom, hogy készen láthassam!
  Ha a tapéta nem is, én egy picit "sárga" vagyok...!!! :o))) Persze ez nem volt komoly! Örülök, hogy ilyen szépen alakul a kis alkotó kuckód! :O)

  VálaszTörlés
 6. Mici! Ez a kedvenc szinem, a fiam lakását én újjitottam fel, és a nappali ilyen színű. Nagyon jó lett. Mariann

  VálaszTörlés
 7. Grétának a szobája pont ugyanez a szín. Iszonyatosan jó a hangulata és a szép virágod nagyon fel fogja dobni. Plafont is ilyenre festitek?

  VálaszTörlés
 8. Tök jó, hogy másoknak is tetszik ez a zöld szín. Én nem tagadom, jó ideje szerelembe estem ezzel a zölddel, és árnyalataival.

  Detti! Nem festjük zöldre a plafont, mert túl alacsonyan van, és talán egy kicsit nagyít optikailag a fehér szín. Nem tudom, majd meglátjuk. Meg talán világosabb is, ha fölül fehér.

  VálaszTörlés
 9. Mici! Zöld teknösök, békák, zöld boleró, zöld Pál, zöld tapéta! Lehet, hogy a zöld korszakodat éled? Nekem nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés