2009. június 4., csütörtök

Mostanában

Volt, aki hiányolt. Jaj de jó!!! Ezért itt egy kis beszámoló.Érik a málnám, most már minden reggel tudok legelni egy-két szemet, de ha meglódul, akkor nekifoghatok szüretelni.
Érik a cseresznye is, de ezt nem fotóztam. Képzeljetek el két hatalmas fát, hatalmas szemű, roppanós cseribogyókkal. Tegnap Doriánom szedte, ma Pálom viszi a piacra. De még nem teljesen érett, szóval egy darabig kitart.
Nekünk is volt évzárónk az oviban, a kicsi fiam először cheerleader volt, aztán randa pókember akart lenni. Én valahogy ki nem állhatom a gyerekeknek szolgáltatott arcfestést, de az én apróságom is ragaszkodik hozzá. De borzasztó látni, amikor a szép kis arcocskákat elcsúfítják ilyen szörnyű festésekkel.
Az évzáró alatt, és után Pálom elővette vicces kedvét, és a jobb alsó sarokban láthatóhoz hasonlóakból csinált egy vagonnal rólam. Ezt az egyet kicsíptem, a többi kuka!!!
Az évzáró után megint meglestük Doriánt az edzésen, és kipróbáltuk, hogy mer-e ott biciklizni a csöppem, ahol a múlt héten hatalmasat zúgott. Nos, minden további nélkül. :)
És persze ott nyüzsgök a műhelyem alakításánál. Ezért aztán nem halad valami fergeteges sebességgel. :) A jelenlegi állapot: gipszkarton a helyén, parapet áthelyezve egy méterrel, szekrény lábai a helyén, vezetékek behúzva, bevésve, elektromos dobozok felszerelve. A következő lépés a glettelés lesz. Csak hát most a cseresznye is beleszólt a dolgokba.

8 megjegyzés:

 1. Már-már azt hittem, hogy csak nekem nem tetszenek a gyerekarcfestések... Ezek szerint nem vagyok egyedül :-)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is hiányoztál....
  Az arcfestés mindig a szülőknek tetszik legkevésbé,ez így szokott lenni...mondjuk Nekem sem tetszik,pedig nem is vagyok szülő...de a gyerkőcök imádják...Én most falunapszervezésben vagyok és ott is lesz arcfestés a gyerekeknek...közkívánatra...de a nagyobbaknak ia lesz hennafestés...remélem arcra senki nem akar :-D

  Látom kezdesz belelendülni a scrabookba :-D

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a helyzetjelentést, kicsit megnyugodtam. :) Málnabokrokra nem vágynék, de málnára annál inkább. :))

  VálaszTörlés
 4. Köszi az összefoglalót, most már biztosan tudjuk, hogy nem unatkozol :o)))

  VálaszTörlés
 5. Na, nem mintha eddig azt hittük volna! ;O)
  Drága Mici, jó hallani,hogy jól vagytok, alakulgat az új mühely is! Stuttgartban minden rendben?
  Pálodat pedig erre küldhetnéd a cseresznyével, nálunk olyan ára van, hogy eddig még csak fél kilót mertem venni....
  Puszik: Zs

  VálaszTörlés
 6. Ez a szarvasos rólad oltári (már bocs)! Az mindig jó, ha az ember tud magán mulatni! :))) Nagyon kíváncsi vagyok már a műhelyedre! Ha maradhattunk volna a régi házunkban, ott nekem is lehetne... De ez van. :)

  VálaszTörlés
 7. A rólad "alkotott" kép eszméletlenül jó!!!

  VálaszTörlés
 8. Katica! Örülök, hogy Neked is hiányoztam! És igazad van ebben a scrap dologban. Ha beleszabadulok, akkor nehezen mászok ki belőle.

  Judit! Ha lehetne, küldenék Neked a málnámból. De történetesen ha erre járnál, akkor legelészhetnél velem. :) Nekem ez a kedvenc reggeli hóbortom. Mici a málnásban. :)

  Abile! Hát tudod, azért néha azon kapom magam, hogy bambulok kifelé a fejemből, vagy mosolygok, pedig éppen válaszolnom kellene az éppen feltett kérdésre. Csak hát azt valszeg nem érzékeltem. De talán most, hogy már csak itthon leledzem, nem annyira súlyos a helyzet, mint 3-4 héttel ezelőtt. Akkor ölni tudtam volna 3 perc nyugiért, most meg azért ráérek kiülni a lépcsőre, hogy a cseresznyefa alatt megebédeljek.

  Stuttgartban minden rendben Zsuzska! Legalább is remélem. :) De az tény, hogy leginkább oda varrogatok. Kivéve amikor kedves felkérést kapok itthon. Hamarosan azokkal is előállok.

  Barbi és Mamis! Reméltem, hogy Ti azért megjegyzitek az összeszkreppelt Micit. Bár azt nem biztos, hogy tudjátok, hogy azok az agancsok valójában cseresznyeágak. Jelképes, mert azon túl, hogy szarvas mivoltomat jelképezi, számomra a cseresznye miatt érzett terhet is szimbolizálja. Különösen mert Pálom mostanság a cseresznyefákkal kokettál.

  VálaszTörlés