2009. június 12., péntek

Horgoltam

Elkészült a horgolmányom.
Nem emlékszem már, hogy volt-e aki eltalálta, hogy mi készül, de ez lett belőle, egy boleró. Persze nincs ez még teljesen kész, mert a lógó szálakat nem dolgoztam el, gondolom valami simítás is jót tenne neki, és ki kell találjak valami frappáns dolgot, amivel összefogom elől.
Amikor készültem a fotózáshoz az is kiderült, hogy nincs is olyan blúzom, ruhám amivel ezt fel tudom venni. Amit láttok rajtam, az egy hajfestékkel összefoltozott darab, amit kizárólag itthon hordok. Sürgősen varrnom kell hozzá valami ruhadarabot. :)

23 megjegyzés:

 1. Hihetetlen miket tudtok a varrás mellett!

  VálaszTörlés
 2. Jujj! Ez nagyon-nagyon jól néz ki!!!! És nagyon-nagyon jól áll rajtad!!:)

  El lehet kérni a mintát? Bár nem hiszem, hogy horgolásra adoma fejem, de sosem lehet tudni...:)

  VálaszTörlés
 3. Marha csinos vagy! már bocs, de ez így csúszott ki... ha férfi lennék, biztos észre se venném a hajfestékpöttyöket, tőlem így is hordhatnád...:)
  Nagyon ügyes vagy, gyönyörű lett!
  Nálad is a horgolás a kikapcsolás a varrások között?

  VálaszTörlés
 4. Mici, ez nagyon rendben van! Es tenyled az a baj van vele, hogy ehhez biza kell valami nagyon hozzaillo darabot varrni, ami mellett igazan ervenyelsul, mert annyira karakteres. A gombod mar megvan, johet a kabat:-)

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép! Saját tapasztalat, hogy a sima egyszínű póló a legjobb alá,mondjuk fekete, mert azon érvényesül a a legszebben. Persze, ha ruhát szeretnél venni, akkor olyan, amilyet csak szeretnél:)))))))

  VálaszTörlés
 6. Ugye, hogy megy Neked ez is!Egy virág az elejére nagyon tuti lenne!

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűséget horgoltál! Viseld egészséggel!!!

  VálaszTörlés
 8. Hát ez oltári jópofa! Nagyon szép darab lett! És milyen szépen kihúzod magad! :)) Jobb a hátad?

  VálaszTörlés
 9. Nagyon-nagyon csinosan áll!!! Gyönyörű!!! :O)

  VálaszTörlés
 10. Szuper lett!
  És milyen csini vagy!Ez nem ér! :))
  Nem csoda, ha Pálod oda van érted!!

  VálaszTörlés
 11. Hű, te ilyet is tudsz? Nagyon szép!!!

  VálaszTörlés
 12. :) Köszönöm! Ha tudnátok, hogy milyen kínok között sikerült felvenni ezt a pózt, és aztán mint egy oszlop körbeforogtam. Kihúztam magam... :) Sajna a horgolás is azért jött össze, mert ezt tudtam fekve is csinálni. Ugyanis lumbagom van. :( De azért ma tapétáztam is egy kicsit. Ja, egy marék fájdalomcsillapítóval.

  VálaszTörlés
 13. Háááát ez az! Nem pihensz! Na megállj!!!!

  VálaszTörlés
 14. Hogy te miket bírsz csinálni! Csak ámulok és bámulok! Mellesleg tényleg nagyon csini vagy! :)))

  VálaszTörlés
 15. És tessék mondani? Senki nem mondta még, hogy lumbagoval tessék pihenni és nyögni (esetleg horgolni)? Miért nem tetszett rögtön egy kicsit parkettázni is? Ejnye-bejnye!!
  (Igaz, én is a császár szülésem után 3 héttel beakartam hordani az utcáról 2 köbméter sódert. Csak azért nem kaptam egy tockost a Hugomtól, mert azért már mégiscsak egy gyermekes anyuka lettem akkora! :)) )

  VálaszTörlés
 16. Hűűű,Mici!!!!Ez nagyon szép lett.Én nem tudok horgolni :-(
  Pedig milyen jó lenne...

  VálaszTörlés
 17. Nagyon szép lett, tudtam, hogy meg tudod csinálni. Mariann

  VálaszTörlés
 18. Erika! Ha egy órácskával hamarabb végzünk, akkor bizony hozzákezdtünk volna a parkettázáshoz. Benne volt a lábunkban a bugi.

  Katica! Horgolni a világ legegyszerűbb dolga. És haladós is. Na azért annyira nem mint a varrás, de látványos nagyon. Próbáld ki!

  Mariann! Köszi, aranyos vagy. Majd megyek Hozzád utánpótlásért, mert már akadt, aki le akarta nyúlni ezt a kis cuki cuccot! :)

  VálaszTörlés
 19. Micike, azt elárulnád, hogy ennek a szépséges darabnak a leírása hol szerezhető be? (Persze ha saját alkotás, akkor vettem a szolgálati közleményt :) és vedd úgy hogy nem is kérdeztem!

  VálaszTörlés
 20. Micike, az publikus, hogy ennek a szépségnek a leírása hol szerezhető be?

  VálaszTörlés
 21. Könyveslány!

  Nem találom az elérhetőségedet! Küldj egy emilkét, és elküldöm a kapcsolási rajzát. Sajna leírása nincs, csak pöttyök, meg pálcák, de én lámaként is elborozdoltam vele.

  VálaszTörlés
 22. Köszi, köszi :)
  maszatakoati@gmail.com
  Jelenlegi tudományom nekem sem túl nagy, de gondoltam ez lehetne a megfelelő inspiráció :)

  VálaszTörlés
 23. Szia!

  Én most találtam rá erre az oldalra, és nekem is nagyon tetszik a boleró, amit csináltál. Szinte minden nagyon tetszik! SŐT minden! Szóval ha nem tartod pofátlanságnak én is elkérném a boleró rajzát.
  Erre a címre: csercsil@freemail.hu

  VálaszTörlés