2009. május 1., péntek

Mici Életének Pálja hozzászól. Kreáltam egy blogoldalt de most hol jelenik meg ezen írás nemtom. ÉLJEN MÁJUS 1-E. A kedvesem a virágboltban épp előregyárt ballagási csokrokat ezerrel, én most fejeztem be a zoknipárosítást aztán vasalok. Mici valamikor hazajön, és valószínű kitörli. De mindegy! Eddig a háttérből figyeltem de 1-2 + infó. MOST CSAK ITT CSAK ÖNÖKNEK. Elöljáróban szeretném megköszönni mindazt amit a BLOGOS csapattól kapott a családunk! Örömmel vettem tudomást arról hogy ez egy remek csapat!
MINDEN PLETYKA IGAZ RÓLUNK. 1 nap ismerkedés után megkértem a kezét. IGENT mondott. Gyorsan kiderült számomra BÁRMIRE KÉPES. Tényleg én beszéltem rá a fősulira, a szomszéd 500 nm es luxuslakásában a takarításra. Szerintem alig tanul mégis jó tanuló. Imádom az eszét, ÉS MINDENT AMIT CSINÁL. PL: Hihetetlen jó nyelvérzéke van,az autóvezetésben simán veri a hapsikat,csodákat köt virágokból, ügyesen süt főz, szuper a számítógépekhez, szülés után 2 héttel 60 nm szalagparkettázás otthon /és azóta másnál is/, bármilyen bútor tervezése összeszerelése, csempézés, járólapozás, villanyszerelés,a kertünkben komplett faház A-Z-ig, fest, linót ragaszt STB ......
Két DOLOG miatt írtam. Egyik, hogy a leírtak ellenére néha önbizalomhiánnyal küszködik és többen írták vajon /"HOGYAN KÉSZÜLT?"/. Nemtom! TALÁN A 3 GYEREK "VAGY 4" VAGY UFÓ vagy 1 nap nála 48 óra ... EGYSZER BIZTOS KIDERÜL.Persze azért ahol tudunk segítünk mi fiúk is. PL :Én napi 24 órát is szívesen töltenék a konyhában, szeretek kényeztetni. Semmilyen házimunka sem probléma. Már a rövidáru boltba is mintha haza járnék. Amúgy buszt vezetek egész nap. KB. ILYEN A MI CSALÁDUNK! EZÉRT most biztos kikapok és törölnek. De ezt akkor is szerettem volna megosztani a világgal. Szép hétvégét kíván. MINDENKI PALIKÁJA AHOGY ITTHON HÍVNAK, és Mici Élete Palikája, ahogy itt a blogban ismernek.

15 megjegyzés:

 1. Mici Életének Pálja! Naggyon jó, hogy írtál! És ha Micinek van lelke (és van neki), akkor nem töröl! Én kérem meg erre ezen szent pillanatban! Örülök, hogy megismerhettelek téged is! Nagyon megkedveltem a te Micidet! :)))

  VálaszTörlés
 2. Pál! Nem vagy te rokon az én párommal?! Mintha őt hallgattam volna...:) Mici nagyon szerencsés veled, de azt látom, itt a blogos lányok közt rengeteg türelmes férj és segítőkész apa van...
  Sok puszit küldünk nektek és örökké tartó boldogságot kívánunk mindenféle közhelyes és giccses kívánsággal megspékelve!!!

  VálaszTörlés
 3. Jól van, Palika! Pont ilyen jópofa férjet képzeltem el a mi Micink mellé!
  Jól tettétek a gyors párválasztást! :)
  Micikém! Ez egy szép Anyák napi bejegyzés volt, nehogy töröld, léci-léci!! De szerintem életed Pálja a többi 364 napban is mond neked és rólad ilyen kedveseket!

  VálaszTörlés
 4. Miciéletepálja :D! Szuper, hogy hozzászóltál, ezentúl már nem csak Micitől várjuk a bejegyzéseket :DDD!

  VálaszTörlés
 5. Szerintem neked is kellene blogot írni. :) Üzenem Micidnek, hogy önbizalomhiánnyal ne küszködjön, ahogy olvasom, neki arra ideje sem lehet. :) Tökéletes páros lehettek. Irigylésre méltó. :) Vagyis inkább követendő! :)

  VálaszTörlés
 6. Elveszett a hozzászólásom:( !
  Nagyon sok boldog évet Nektek együtt! Micike ki ne töröld! Pál Drága írj máskor is! Én meg most a könnyeimet törölgetem!

  VálaszTörlés
 7. Te Pál!

  Könnybe lábadt a szemem...
  Az én Pál nagypapám is pont így, és ennyire szerette az én (Irén) nagymamámat.


  KI NE TÖRÖLJÉTEK!!!!!!!!!!!!!!!

  Szeretettel:
  Bodza (irigykedős Bodza)

  VálaszTörlés
 8. Hát... kicsit meglepődtem ezen a beíráson (vártam ugyanis a megint remekbe szabott figurácskát)- én csak néha kukkantok ide, hogy már megint mi szépet alkotott Micike. Szerénynek tényleg szerény ő, most már tudjuk is, hogy miért. Gratulálok az egymásra találáshoz; ez olyan, mint egy gyönyörűszép mese. Kívánom, maradjatok meg így egymásnak, hadd örömködjön bennetek majd egy leendő unokahorda is :-))))
  (Mici! Vigyázz erre a pasira, nehogy ellopják! :-))
  Szeretettel: TL

  VálaszTörlés
 9. Mit nekünk Hollywood, hiszen az igazi, szemünkbe könnyeket csaló, romantikus történetek itt zajlanak előttünk...
  Mici, tényleg ne töröld ki! Ez így jó, ahogy van!
  Még sok-sok boldog évet kívánok Nektek!

  VálaszTörlés
 10. Pál! Nézz be hozzám egy vers erejéig!

  VálaszTörlés
 11. Mici tuti nem töröl ilyet:) Jó volt olvasni. A történet nálunk is hasonló volt:) Isten éltesse Micit nagyon sokáig:) Férjem is jókat vigyorgott a bejegyzésen. Hidd el megért:)téged ő is konyhatündér és porszívózásban verhetetlen. Ja és már profin horgol ő is:)

  VálaszTörlés
 12. Ez nagyon aranyos!:) Ilyet az ember nemhogy nem torol, hanem titokban kinyomtatja es esos napokon eloveszi olvasgatni.....:)

  VálaszTörlés
 13. Anyák napjára egy apák napját megérdemlő férjtől ;-))

  VálaszTörlés
 14. Mici elete Palja!!Tunderi amit irtal!Igazi szep csalad vagytok!Orom titeket figyelni!

  VálaszTörlés
 15. Én most olvastam Mici Életének Pálja bejegyzését.Nagyon köszönöm,hogy megosztottad velünk ezeket a gondolatokat.Ahogy látom nagyon sok segítséget kap Mici és ez csak jó.Szerencsére az én párom is tettre kész:-)

  VálaszTörlés